Slotsophold Sjælland

Hvem drømmer ikke om at overnatte på et rigtigt slot – og være prinsesse eller prins for en dag? Inviter en du holder af med på at skønt slotsophold, hvor I kan nyde de smukke omgivelser og god mad.

Rundt omkring i Danmark er der eventyrlige slotte – og mange af dem kan du finde på Sjælland, hvor der oven i købet er mulighed for et skønt og uforglemmeligt slotsophold. Vi har gjort det nemt for dig og samlet nogle af de bedste slotsophold på Sjælland her på siden.

Billedet er fra Hotels.com
Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal Castle Copenhagen

Hørsholm, Hovedstaden

Kokkedal Slothotel Copenhagen stammer tilbage fra det 18. århundrede. Hotellet ligger nær Kokkedal Golfklub og kun 30 km fra København centrum. På slotshotellet får du et ophold hvor du vil kunne fornemme slottets historie. Hotellet har beholdt slottes oprindelige sjæl. Hotellet ligger i blandt en skøn natur med strand, hav, eng og skov. Alle værelser ligger inde i slottets hovedbygning. Værelserne har alle udsigt ud over den smukke natur.  

Hotellet har: 2 restauranter og bar/lounge - Spa med fuld service - Golfbane - Gratis parkering på stedet - Helikopter-/flyture på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,195.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Kragerup Gods

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods i Ruds Vedby på Sjælland stammer helt tilbage til 1327, her var Kragerup bare en bondegård i en lille landsby. Siden hen har flere kendte historiske personer besøgt godset, her i blandt forfatteren Karen Blixen. Godset består af 57 værelser, hvor mange af dem er opkaldt efter personer, som har boet på værelset. På Kragerup Gods kan du opleve Danmarks største og første klatrepark, Kragerup Go High. Her har du mulighed for at udfordre din evner i højden. Ud voer Kragerup Go High klatrepark, så har du også mulighed for at prøve Kragerup Go Bounce, som blev lavet

Hotellet har: Bar/lounge - Bar/lounge - Gratis parkering på stedet - Mountainbiking på stedet - Roning eller kanosejlads på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,175.00 DKK

Reserver / Læs mere

Find de bedste slotsophold på Sjælland

På Sjælland er der mange slotte, herregårde og godser, hvor det er muligt at nyde et weekendophold eller en overnatning. Der er både slotshoteller der er top moderne, men også de mere traditionelle slotte og herregårde, hvor der emmer af romantik og masser af historisk stemning. I kan overnatte på et 800 år gammelt slot og virkelig mærke bygningens historie – få en fornemmelse af de mange mennesker, der har været der over årene.

 

Nyd de moderne faciliteter i kombination med romantik og flot arkitektur, eller drøm jer tilbage til en svunden tid i de adelige omgivelser.

Vi har samlet en række af de forskellige slotshoteller og godser, der tilbyder slotsophold på Sjælland – så kan I finde lige netop det ophold, der passer jer. Tjek kalenderen, find det rigtige ophold og så er det bare med at booke og pakke weekendtasken.

 

Oplev det smukke Sjælland på et slotsophold

Et slotsophold på Sjælland byder ikke bare på smukke omgivelser på og omkring slottet. Her er også masser af skønne naturoplevelser, samt et væld af spændende kulturelle og historiske seværdigheder og attraktioner. Sjælland er nemlig langt mere end vores hovedstad, København. Og nok har København også en masse at byde på, når det gælder oplevelser – læs mere om seværdigheder i København her. Men Sjælland i sig selv er også en oplevelse for sig.

Sjælland bugner af smuk natur, som både kan opleves fra jorden og foroven. Et af de nyeste skud på stammen er nemlig Skovtårnet i Gisselfelt Klosters Skov. Her kan I nyde den vidunderlige udsigt over trætoppene i det 45-meters høje tårn.

En anden skøn naturoplevelse er Amager Fælled, som især er speciel, fordi Fælleden ligger lige midt i København. Hvem havde forestillet sig en så overdådig natur midt i storbyen?

Snyd heller ikke jer selv for en tur til det sydsjællandske, hvor Stevns Klint og Møns Klint byder på et fascinerende besøg til fortiden. Se om I kan finde flotte fossiler på stranden, eller nyd den smukke udsigt ud over bugten.

Kan I ikke få nok af slotte, er der selvfølgelig også mange slotte I kan besøge – måske ikke lige til overnatning, men for at få en spændende historisk oplevelse, da mange af slottene i dag er indrettet som museer.

Skal der kunst og kultur på programmet, bør turen gå til Louisiana Museum of Modern Art, der har mange flotte moderne kunstværker i samlingen og de forskellige udstillinger. Mere kunst finder I også i Munkeruphus og Rudolph Tegners Museum & Statuepark, som ligger lige midt i Rusland – og nej, det er ikke det landet, vi taler om, men det smukke lyngklædte bakkelandskab i Nordsjælland.

slotsophold sjælland

Romantisk slotsophold for to på Sjælland

Hvem skal med dig på slotsophold på Sjælland? Hvorfor ikke invitere din kæreste eller ægtefælle med på et romantisk ophold på et af de smukke og eventyrlige sjællandske slotte? Her kan I få en uforglemmelig oplevelse med masser af luksus og romantisk stemning.

Når I ankommer til slottet, bliver I indlogeret på et smukt værelse med eventyrlig indretning – for det er jo et slot, vi har med at gøre. Her kan I lige lande, inden I beslutter jer for, om I skal på opdagelse i området – måske gå en tur i naturen omkring slottet. Det kan være der er en fin lille slotspark. I kan også smutte ned i restauranten og nyde en kop kaffe og et stykke kage, eller en lille velkomstdrink først – og så en lille gåtur. Det er jo altid godt med lidt til ganen.

Når I vender tilbage til slottet, kan I nyde et lækkert aftensmåltid i slotskroen eller restauranten. Og her er der med garanti en forunderlig madoplevelse i vente. Alt efter hvad der er inkluderet i opholdet, kan I nyde en lækker menu. Måske skal I bare have maden a la carte, eller også kan I vælge en tre- eller fem-retters menu. Og maden – den skal jo være noget særligt på et slotsophold.

 

Gourmet og gastronomi på et ægte slot

Et slotsophold på Sjælland handler ikke bare om de smukke omgivelser – men hele oplevelsen i sig selv. Og alt skal være i orden – især maden. Flere steder er det muligt at vælge gourmetophold på slotte, og det kan I også finde på Sjælland.

Et gourmetophold er noget helt særligt – for her er der nemlig ekstra fokus på maden. Læs mere om gourmetophold på Sjælland her – og se hvordan det kan kombineres med et slotsophold.

Med en gourmetmenu på et slot kan I føle jer som ægte royale, når I nyder det overdådige måltid i selskab med nogle af nøje udvalgte vine fra slottets vinkælder.

gourmetophold midtjylland

Slotsophold frem for andre typer ophold?

Er slotsophold på Sjælland bedre end andre typer ophold? Det afhænger selvfølgelig af, hvad I er mest til. Skal det være ren og skær luksus i smukke og historiske omgivelser, vil et slotsophold selvfølgelig være oplagt. Det kan også være lidt mere nede på jorden på en hyggelig og gammel kro – find de bedste kroophold på Sjælland her.

Må det gerne være lidt mere moderne, kan I også finde andre hotelophold på Sjælland her, hvor der både er ophold i mere moderne omgivelser, såvel som ophold i traditionelle omgivelser. Det kan også være et lækkert spaophold på Sjælland med fokus på velvære og afslapning. På Sjælland finder I noget for enhver smag.

Uanset opholdstypen er der mulighed for en skøn tur med overnatning i dejlige omgivelser. I kan opleve natur, kultur og historie, og nyde masser af god mad. Vælg det ophold der passer jer – og næste gang kan I måske prøve noget andet. Og i den anledning kan det jo være fedt at vide, hvor I kan finde gode tilbud på slotsophold, hotelophold og meget mere.

 

Slotsophold på Sjælland tilbud

Inden for kategorien hotelophold og overnatning, er det desværre ikke sådan, at slotsophold er i den billige ende af skalaen – og det giver selvfølgelig også god mening, når vi tænker på de luksuriøse og elegante omgivelser på de sjællandske slotsophold.

Slotsophold kan nemlig godt være lidt dyre, og det gælder især hvis der er gourmetmiddag inkluderet. Men ligger prisen på slotsophold lidt over jeres budget, behøver I bestemt ikke give op i drømmen om at overnatte på et eventyrligt slot på Sjælland.

Ind imellem kan I finde tilbud på slotsophold – eksempelvis på slotshotellernes hjemmeside. Så det kan være en god idé at holde øje der. I kan også overveje at booke ophold i hverdage eller uden for højsæsonen og ferierne, da det her kan være lidt billigere. Det er nemlig altid weekender og ferier, der er de dyreste tidspunkter at booke de fleste typer hotelophold.

En anden mulighed er at holde øje med tilbud på oplevelsesgavekort. De kan både købes på nettet og i supermarkederne.

Køber du oplevelsesgavekortet på nettet, kan du være heldig at få rabat, hvis du tilmelder dig forhandlerens nyhedsbrev – her er det muligt at spare op til 10% på valgfri gavekort – og så er det bare med at købe et gavekort til slotsophold. Her er det muligt at vælge mellem mange forskellige slotsophold rundt omkring i Danmark, og I kan med garanti finde et godt tilbud på slotsophold på Sjælland på den måde.

slotsophold sønderjylland

Slotsophold Sjælland deal

Der kan ind imellem også være gode deals at hente på nettet. Forskellige tilbudssider og dealsider har som regel gode tilbud på lidt af hvert – og her er det også muligt at finde slotsophold deal på Sjælland. Her får I en overnatning i et skønt dobbeltværelse, og ikke nok med det er der en lækker menu med i dealen – og nogle steder kan I endda få op til 5-retters menu. Desuden kan der være en dejlig velkomst med eftermiddagskaffe og kage, og så er der selvfølgelig en god morgenmadsbuffet til dagen derpå inden afrejsen.

Husk dog altid lige at læse, om tilbuddet gælder for én eller to personer, inden I booker.

 

Slotsophold Sjælland med børn

Slotsophold med børn på Sjælland – er det nu også noget, man kan? Det kan I sagtens. Skal hele familien have glæde af et eventyrligt ophold på et ægte slot eller en herregård på Sjælland, er det også muligt at finde ophold, hvor der er plads til børnene. Her kan I tage på en fed og lidt anderledes familieudflugt, hvor I kan opleve, hvordan det var at bo på et slot i gamle dage. Nogle slotsophold giver også mulighed for spændende aktiviteter til både børn og voksne.

Med et slotsophold på Sjælland for hele familien kan I opleve lidt af hvert – her får I god mad og bløde senge, og så kan I tage på udflugt i området og se nogle af de mange spændende seværdigheder på Sjælland. Her er noget for både børn og voksne.

 

Hvornår er det bedst at tage på slotsophold på Sjælland?

Der er som sådan ikke noget tidspunkt der er bedst – det afhænger af, hvad I er til. I kan booke slotsophold både i weekenden, hverdagene og i ferierne.

Vil I gerne hygge jer indendøre – varme jer ved pejsen og nyde de smukke varme lys i vintermørket, så skal I tage af sted om vinteren. Med den rette påklædning er der også god mulighed for at gå ture i slotsparken eller nærområdet.

Foråret er altid noget helt særligt – når alt springer ud, forårsblomsterne pibler op af jorden, der måske stadig bærer præg af vinterens frost. Alt er friskt, og dagene bliver lysere. Men sørg endelig for god påklædning, for det kan stadig være koldt.

Sommeren byder på skønne ture – måske kan I nyde jeres mad på terrassen eller i slotshaven. Og så kan I måske bade på stranden, hvis slottet er tæt på.

Efterår er også ren hygge, når bladene skifter farve. I kan nyde et slotsophold på en lun efterårsdag – eller pakke jer godt ind, så I er klar til al slags vejr. Og så kan I nyde god varm mad i restauranten på slottet.

FAQ

  • Hvad koster et slotsophold for 2 på Sjælland?
    Prisen på et slotsophold for to på Sjælland afhænger meget af, hvilket slot I vælger, værelsetype, samt hvad der ellers er inkluderet i opholdet. Se prisen her på siden og tjek altid efter på slotsopholdets hjemmeside eller bookingsiden.

  • Hvilken årstid er bedst til slotsophold på Sjælland?
    Det korte svar: Alle fire årstider. Du kan tage på slotsophold på Sjælland året rundt – hver årstid byder på noget helt særligt, så tag bare afsted når det passer jer.

  • Hvad kan jeg lave på slotsophold på Sjælland?
    Foruden at nyde det skønne ophold på et sjællandsk slot, kan du også opleve de smukke omgivelser, som naturen, eller nogle af de spændende seværdigheder, der er på Sjælland.