Kroophold Sjælland

Drømmer du om et lækkert og afslappende ophold på Sjælland, skal du tage på kroophold. De skønne danske kroer landet rundt er nemlig essensen af hygge – og dansk hygge, når den er bedst.

Et kroophold på Sjælland byder på en hyggelig og afslappende oplevelse – især hvis I er to, der er afsted. Så inviter din kæreste eller ægtefælle med på et romantisk kroophold, så I sammen kan slappe af og nyde roen og de skønne omgivelser.

Er du i tvivl om, hvordan du finder kroophold på Sjælland? Bare rolig – du er havnet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde de bedste kroophold på Sjælland.

Billedet er fra Hotels.com

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Med Fredensborg Slot som nabo finder du næppe en mere spændende historisk og kulturel krooplevelse end Fredensborg Store Kro. Her kan du vælge mellem moderne og klassisk indrettede værelser, der hver især danner rammer for skønne oplevelser, uanset om du er til det moderne og luksuriøse, eller det mere klassiske og historiske. I bistroen kan du nyde lækker mad inspireret af det nordiske og det franske køkken og baseret på sæsonens friske råvarer. Her er plads til både hverdag og gourmet, så du finder sikkert noget, der er til din smag. Når du har nydt et lækkert måltid, kan du

Laveste pris for 2 personer: 1,076.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Sjælland

Rødvig Kro og Badehotel finder du med kort gåafstand fra Rødvig Station og lige ud til vandet. Værelserne er indrettet i hyggelig badehotelstil, hvor du har mulighed for at nyde den skønne havudsigt, eller gå et smut ned til badebroen. I restauranten serveres lækre retter baseret på årstidens råvarer, og du har mulighed for at smage de lokale specialiteter som øl fra Stevns Andelsbryggeri eller gin og sodavand fra Isle of Møn Spirits. Omkring hotellet finder du både kultur- og naturoplevelser. Blandt andet det smukke Stevns Klint, som er optaget på listen over UNESCO’s Verdensarv. Her kan du nyde de

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter - Terrasse - Have

Laveste pris for 2 personer: 1,350.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Højby Kro og Hotel

Højby, Nordsjælland

På den hyggelige Højby Kro ved det smukke Odsherred kan du kombinere en overnatning i hyggelige, lyse værelser med en gastronomisk oplevelse. Her er der stort fokus på at skabe en hyggelig og afslappende stemning i den klassisk indrettede kro, hvor du kan nyde lækker mad baseret på det danske og det franske køkken. Det skønne Odsherred byder på et væld af oplevelser. Her er skønne badestrande, flot kunst, historie og mulighed for både afslappende og aktive ferieoplevelser. Du kan besøge Malergården, Odsherred Kunstmuseum eller Hempel Glasmuseum for at opleve smuk klassisk og moderne kunst. I UNESCO Global Geopark Odsherred

Hotellet har: Restauranter

Laveste pris for 2 personer: 875.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Asminderød Kro

Fredensborg, Nordsjælland

I Asminderød, ikke langt fra Esrum Sø og Fredensborg Slot, finder du Asminderød Kro. Selvom stedet har rødder helt tilbage til 1679 er den idylliske kro indrettet med moderne, lyse værelser, der danner rammer for et dejligt og afslappende ophold. Alt er nyrenoveret og topmoderne. I restauranten serveres der lækre retter à la carte, og om tirsdagen har du mulighed for at få en god omgang dansk nationalret: stegt flæsk med persillesovs ad libitum eller smørstegt rødspætte. Selvfølgelig efterfulgt af en omgang rødgrød med fløde. Ikke langt fra Asminderød Kro ligger både Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot og deres slotshaver,

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Terrasse - Have - Selvbetjeningsvaskeri

Laveste pris for 2 personer: 795.00 DKK

Reserver / Læs mere

Nyd et lækkert og hyggeligt kroophold på Sjælland

Der er mange skønne kroer, som tilbyder kroophold på Sjælland, så du kan sikkert finde det helt rigtige kroophold. Er du til helt klassisk kroophold i traditionelle omgivelser og kromad, som kromutter laver den bedst? Eller skal der mere luksus til – måske vil du på kro ved kysten, helt som et badehotel? Du kan også tage på en af de hyggelige sjællandske kroer, der sætter godt gang i den gode stemning med musik og dans.

De sjællandske kroer har noget for enhver smag. Og er du måske til lidt mere luksus, kan du også tage et kig på de sjællandske hoteller.

 

Kom ned i gear med kroferie på Sjælland

Trænger du til afslapning og ro, vil et kroophold – eller en hel kroferie – på Sjælland være et oplagt valg. Her er et væld af skønne kroer rundt omkring på øen, som jo er meget mere end København. Det kan man måske godt glemme, hvis man kommer fra Jylland eller Fyn. Du kan tage på kroophold på Nordsjælland, Sydsjælland og Vestsjælland – ja, det østlige Sjælland og København har nok også lidt at byde på.

Rundt omkring på Sjælland kan du nyde den smukke natur, så hvorfor ikke gøre det med en kroferie eller et kroophold? Her kan du komme helt ned i gear, nyde traditionel kromad og skøn natur. Tænk sig et kroophold på Sydsjælland, med al den sydsjællandske charme og ægte Morten Korch-stil? Eller et luksuriøst kroophold på Nordsjælland med masser af afslapning og wellness?

Uanset hvor på Sjælland, du vil på kroophold, venter der dig en skøn oplevelse. Og kommer du langvejs fra, kan du lige så godt nyde nogle af de mange seværdigheder på Sjælland.

 

Oplev Sjælland på dit kroophold

Sjælland er et overflødighedshorn af skønne oplevelser og seværdigheder. Oplev den smukke natur med bakkede landskaber, frodige skove og dejlige badestrande.

Tager du på kroophold nær København, er der et hav af seværdigheder og attraktioner. Besøg Københavns Zoo, Tivoli, et af de mange museer og meget mere. Tag et smut ned og hils på Den Lille Havfrue, eller gå en tur i Kongens Have eller Botanisk Have.

På Sydsjælland venter der dig mange skønne og spændende naturoplevelser. Besøg Stevns Klint eller Møns Klint, hvor du kan lære mere om fortidens forunderligheder – og måske være heldig at finde nogle flotte forstenede søpindsvin eller andre spændende fossiler. På Sydsjælland finder du også Camp Adventure og det nye Skovtårn i Gisselfeld Klosters Skov, hvor du kan komme op i det 45 meter høje tårn og nyde den forunderlige udsigt.

Et kroophold i Nordsjælland byder på masser af spændende kulturelle og historiske oplevelser. Her er flere museer – blandt andet Odsherred Kunstmuseum, Karen Blixen Museum, M/S Museet for Søfart, og selvfølgelig Louisiana Museum of Modern Art. Så er du til kunst og kultur, er Nordsjælland det oplagte sted for et kroophold.

Midt- og vestsjælland er stedet for historie – her kan du besøge de gamle købmandsstæder, udforske det forunderlige istidslandskab på vandretur eller cykel, eller besøge Skjoldungernes Land – en nationalpark, der byder unik og enestående natur, masser af kulturhistorie og meget mere.

 

Forkæl din nærmeste med et kroophold for 2 på Sjælland

Trænger du og din ægtefælle eller kæreste til et pusterum fra hverdagen? Så forkæl hinanden med et dejligt kroophold på Sjælland.

Mange af de sjællandske kroer er over hundrede år gamle og byder på en spændende historie og smukke omgivelser. Den traditionelle indretning og hyggelige stemning kan danne rammer for et skønt romantisk kroophold. Her kan I nyde hinandens selskab og slappe af på et romantisk weekendophold og glemme hverdagens stress og jag. I slipper for hverdagens bekymringer og overvejelser om det ene og det andet.

På et kroophold på Sjælland kan I slappe af, og I behøver ikke tænke på aftensmaden. I kan nyde en god middag i kroens restaurant. Er I til traditionel kromad, eller kromad med et moderne twist? I finder noget for enhver smag, så I kan nyde en dejlig middag med et glas vin til. Måske skal lige være lidt ekstra? Så kan I også overveje et gourmetophold på Sjælland. Nogle kroer og hoteller tilbyder nemlig særlige opholdspakker, hvor der er en lækker gourmetmiddag inkluderet i opholdet. Så går I op i god mad og madoplevelser, er gourmetophold lige sagen.

FAQ 

  • Hvad koster et kroophold på Sjælland?
    Et kroophold på Sjælland koster som regel fra omkring 700 til 1.500 kroner. Prisen kan variere alt efter kroens beliggenhed, værelsestypen, samt hvad der er inkluderet i opholdet. Det kan være morgenmad og aftensmad.

  • Kan jeg finde kroophold for to på Sjælland?
    Ja, det kan du sagtens. Mange kroer tilbyder kroophold for to personer, hvor overnatning og evt. mad er inkluderet for to personer.

  • Hvad kan jeg lave på et kroophold på Sjælland?
    Du kan selvfølgelig slappe af, nyde god mad og tag på udflugter i området, når du er på kroophold på Sjælland. Det handler bare om ren afslapning og gode oplevelser.