Slotsophold Fyn

Går du og drømmer om et slotsophold på Fyn, er du havnet det rigtige sted. Når vi kigger på de fynske slotte, er øen måske mest berømt for Egeskov Slot, der blandt andet er kåret som Danmarks bedste slot og historiske bygning.

Desværre er det ikke et slot, du sådan lige kan overnatte på, da det både er hjem for grevefamilien Ahlefelt og fungerer som et museum i dag. Heldigvis har du mulighed for at tage på slotsophold flere andre steder på Fyn. Og du kan jo sagtens slå et smut forbi Egeskov Slot, såvel som mange andre seværdigheder på Fyn.

Find ud af hvilke skønne fynske slotte og herregårde, der tilbyder slotsophold her.

Billedet er fra Hotels.com
slotsophold fyn

Hindsgavl Slot

Middelfart, Fyn

Hindsgavl Slot ligger placeret Fænøsund, ved Middelfart. Her får du smuk natur og udsigt ud over havet med Lillebælt. Hotellet har over 121 værelser, som alle er blevet inspireret af den flotte slotsstil og med et tvist af en moderne renovering. På slottet kan du glæde dig til en omgang lækker mad, hvor kokken selv har stået for at sylte alt deres frugt og grønt fra slottets køkkenhave. Her får du lov til at få en smagsoplevelse ud over det selvvanlige. Slottet bruger lokale leverandører eller råvarer fra deres egen køkkenhave på 10.000 m2. I køkkenhaven avler de både frugt,

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Tæt på stranden - Vandre-/cykelstier i nærheden - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,645.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel
Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slotshotel

Faaborg, Fyn

Hvedholm Slotshotel er et luksuriøst hotel, som befinder sig i de skønneste naturomgivelser i Faaborg. Hotellet byder på autentiske og charmerende rammer samtidig med, at der oser en royal atmosfære over hele hotellet. På Hvedholm Slotshotel kan du med garanti nyde en fantastisk ophold, som du sent vil glemme.

Hotellet har: Have - Terrasse - Daglig rengøring - Restaurant - Børn overnatter gratis

Laveste pris for 2 personer: 1,199.00 DKK

Reserver / Læs mere

Nyd et skønt slotsophold på Fyn

Fyn er en skøn ø, der byder på mange overnatningsmuligheder. Du kan gøre det simpelt og billigt med et hyggeligt ophold på et af de skønne fynske bed and breakfasts, eller hvad med en god gammel fynsk krooplevelse med masser af traditionel kromad. 

Du kan også bo på hotel, og her finder du både badehoteller, spahoteller og meget mere. Men vi kan heller ikke komme uden om, at et ophold på et ægte slot eller en herregård er noget helt særligt.

Et slotsophold kan danne rammer om en unik og uforglemmelig oplevelse – særligt hvis du deler oplevelsen med en, du har kær. Så inviter din kæreste med på et romantisk slotsophold for to på Fyn, hvor I sammen kan opleve den fynske charme og den fortryllende stemning på et gammelt slot eller herregård.

 

slotsophold sjælland

Oplev Fyn på et skønt slotsophold

Fyn er Fin – sagde Lasse og Mathilde i 1980, og det gør vi også. Fyn er en skøn ø med flot natur og mange spændende seværdigheder.

Vi har selvfølgelig nævnt Egeskov Slot, men måske er du til noget lidt andet end slotte, når du alligevel er på slotsophold. Hvad så med et smut til Odense? Den fynske hovedstad, berømt for H.C. Andersen. Her kan du selvfølgelig besøge H.C. Andersens hus, men du kan også tage forbi Danmarks Jernbanemuseum eller Brandts Klædefabrik, hvor du finder kunstmuseum, butikker og spisesteder.

Er du til mere kunst, kan du besøge Middelfart og Danmarks keramikmuseum, CLAY. Og ellers finder du mange fine gallerier og museer rundt omkring på Fyn.

Et slotsophold i det sydfynske kan også byde på en tur til de hyggelige små øer i Det Sydfynske Øhav. Her kan du opleve de små øsamfund og den lokale kultur. Tag eventuelt et lille øhop – og kombiner dit slotsophold med en ø-ferie i det sydfynske. Læs mere om ø-ferie i Danmark her. 

Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve på Fyn, så læs om de fynske seværdigheder her. 

Slotsophold på Fyn på tilbud

Er du på udkig efter en god slotsophold på Fyn deal, eller et tilbud på slotsophold, så gælder det om at holde et vågent øje på slotshotellernes hjemmeside. Ind imellem byder hoteller på særlige tilbud, hvor du kan spare lidt penge på opholdet.

Du kan også tage et kig på oplevelsesgavekort. De hjemmesider, som forhandler oplevelsesgavekort kan ind imellem have særlige kampagner, hvor du kan få rabat, hvis du skriver dig op til deres nyhedsbrev. Så kan du modtage eksempelvis 10% i velkomstgave, som du kan bruge på eksempelvis gavekort til slotsophold. Så er der lidt penge at spare den vej. Hold også gerne øje med tilbud til Black Friday og Cyber Monday.

FAQ

  • Hvad koster et slotsophold på Fyn?
    Slotsophold på Fyn koster omkring 1.000 til 2.500 kroner, alt afhængigt af hvilket slot, du vælger, samt hvad der er inkluderet i opholdet, såsom morgenmad og aftensmad og eventuelle drikkevarer.

  • Kan jeg få slotsophold med gourmetmenu?
    Ja, nogle slotshoteller tilbyder også en gourmetmenu på dit slotsophold. Du kan ofte vælge mellem forskellige typer slotsophold, så du kan også finde et med en gourmetmenu.

  • Hvornår skal jeg tage på slotsophold på Fyn?
    Det korte svar: Året rundt. Du kan nyde slotsophold året rundt. Om sommeren kan du nyde det skønne vejr og de lange sommeraftenener, men forår, efterår og vinter byder også på smukke farver og hyggelig stemning både inde og ude.