Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84

Gourmetophold Sjælland

Går du op i den lidt finere madkunst, gourmet, og gode oplevelser, så vil et gourmetophold være lige noget for dig – og hvorfor ikke gøre det til et gourmetophold på Sjælland? Så kan du få en uforglemmelig oplevelse på det sjællandske – både med god mad og masser af seværdigheder. Her på siden finder du de bedste gourmetophold på Sjælland, så du kan vælge lige netop det ophold, der passer dig. Du kan også læse lidt mere om, hvad gourmet er for noget, og hvordan du kan kombinere et gourmetophold med andre opholdstyper.

Er du mere til spa og wellness? Så hop over og find de bedste spaophold på Sjælland. Eller hvad med at kombinere golf og gourmet med et golfophold på Sjælland.

Billedet er fra Hotels.com
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

København, Hovedstaden

Hotel Tivoli ligger inde midt i København. Hotel Tivoli er en del af Tivoli Hotel & Congress Center, hvor der er mulighed for at se en masse underholdning. Hotellet er i år 2019 blevet kåret til at være Københavns bedste hotel. Her har du mulighed for at booke et værelse til forskellige prisklasser, så det opfylder dine ønsker og behov. I alt findes der 679 værelser, som er fordelt ud i de to hoteltårne, Harbour Tower og City Tower. Alle værelserne har fået inspiration fra Tivoli. ?verst på hotellet har du mulighed for at få noget lækkert til ganen, blandt

Hotellet har: Tæt på stranden - 4 restauranter og 3 barer/lounger - 1 indendørs pool - Parkering på stedet (mod betaling) - Golfundervisning i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,095.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Gentofte Hotel

Gentofte Hotel

Gentofte, Hovedstaden

Gentofte Hotel er placeret nord for København ved Gentofte Søen. Hotellet stammer tilbage fra 1600 tallet, og er kendt for den smukke solgule facade. Inde i hotellet ligger Restaurant Jordnær, hvor man bliver forkælet med gourmetretter med nordiske råvarer og ingredienser. Restauratører Eric har tidligere været på den verdenskendte restaurant NOMA, og derfor vil du bestemt få en lækker madoplevelse, som blandt andet politiken, Berlingske og Børsen har skrevet om. Gentofte er en by, hvor der er fyld af sjæl, både med natur, historie eller byens mange caféer og butikker. 5 minutters gåtur til fra hotellet ligger Bernstorff slotshave.  

Hotellet har: Restauranter - Døgnåben reception - Brug af fitnesscenter i nærheden (rabat) - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,245.00 DKK

Reserver / Læs mere

De bedste gourmetophold på Sjælland 2022

På Sjælland finder du mange skønne hoteller og kroer, der tilbyder særlige ophold med ekstra fokus på gastronomi. Et gourmetophold på Sjælland er en oplagt mulighed for at komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Her kan du slappe af, få ladet op og få en uforglemmelig madoplevelse. Du kan få en overdådig gourmetmiddag på et ægte slot, eller hvad med et luksuriøst badehotel, spahotel eller en af de skønne kroer på Sjælland.

Du slipper for at skulle stresse over din travle hverdag – og hvad skal du nu lige lave til aftensmad? Der er styr på det hele – du kan bare læne dig tilbage og glæde dig til et dejligt og afslappende ophold og en uforglemmelig madoplevelse.

 

Hvorfor vælge gourmetophold på Sjælland?

Kommer du fra Jylland, er det ikke sikkert du lige overvejer et gourmetophold på Sjælland – det er jo langt væk – og måske er du mere til noget i nærheden af dig?

I så fald kan du jo lige hoppe over og tage et kig på gourmetophold i Jylland.

Men det kan jo også være, at du er på udkig efter lidt luftforandring, og gerne vil gøre en god tur ud af det – og så vil et ophold på Sjælland bestemt være en god idé. Sjælland har lidt af det hele. Her finder du selvfølgelig storbyen København, men så meget mere. Læs mere herunder om, hvad du kan opleve, hvis du vælger at tage på et gourmetophold på Sjælland – udover den gode mad selvfølgelig.

 

Gourmet og gode oplevelser på Sjælland

Når vi tænker Sjælland, tænker vi uden tvivl også København – men Sjælland er jo så meget mere end København. Og Sjælland har masser at byde på, både når det gælder gourmetophold, men også oplevelser.

Tag på gourmetophold på et vaskeægte slot – eller hvad med et luksuriøst badehotel? Nyd den gode mad og de skønne omgivelser. Er du til klassisk krostemning – men med et pift af gourmet, så finder du det også her på Sjælland.

Uanset hvad du er til, kan du finde det helt rigtige gourmetophold på Sjælland. Og når du alligevel er på øen, kan du jo nyde de mange skønne oplevelser på øen. Her finder du smuk natur og spændende historiske og kulturelle attraktioner – her er for eksempel mange fine museer og aktiviteter.

Sjælland byder på smukke naturoplevelser – her er fine badestrande, frodige skove og flotte områder med masser af oplevelser i vente.  Sydsjælland byder på vaskeægte Morten Korch-stemning og unikke naturoplevelser. Tag forbi Præstø Fjord og nyd det smukke landskab. Du kan også besøge de berømte Stevns Klint eller Møns Klint, hvis du er interesseret i fortiden – og her kan Odsherred Geopark i den modsatte ende af Sjælland også være et godt bud.

Er du mere til kultur og historie, kan du besøge nogle af de mange museer og slotte på Sjælland. Besøg også Karen Blixen Museet eller Louisiana, eller hvad med en smuttur til København, hvor der venter et væld af oplevelser. Her finder du Københavns Zoo, Tivoli, Amalienborg, Glyptoteket, Christiansborg, Bakken og meget meget mere.

gourmetophold sjælland

Gourmet-hvad-for-en-snegl?

Hvad er det nu lige gourmet er? Og nej, det har gudskelov ikke noget med snegle at gøre – eller jo, måske i Frankrig, hvor snegle selvfølgelig anses som lidt af en delikatesse. Men nok om snegle, og tilbage til gourmet.

For hvad kan du lige forvente af et gourmetophold på Sjælland? Du kan selvfølgelig forvente en god oplevelse i skønne omgivelser. Men hvad er gourmet nu lige for noget?

Ifølge vores kære Wikipedia defineres gourmet som ”et kulturelt ideal, der er forbundet med fin mad og drikke, eller haute cuisine, som er karakteriseret ved raffinerede kunstfærdige retter og æstetisk afbalanceres måltider af flere kontrasterende ofte fyldige retter.”

Hold da op for en mundfuld.

Gourmet er altså et helt særligt måltid, hvor der er stor fokus på æstetikken omkring både tilberedelsen, såvel som præsentationen – og hele oplevelsen i sig selv. Gourmet handler altså om at skabe en særlig madoplevelse, hvor der er fokus på smage, dufte og udseende. Der er fokus på kontraster, og om at skabe et helt kunstnerisk værk i sig selv – som kan spises. Der kæles for råvarerne og ingredienserne – måske tilberedes de på nye og anderledes måder, eller anvendes i overraskende kombinationer.

Desuden anvendes der ofte råvarer, som anses som mere sjældne – det vil sige, at du kan forvente et måltid med ingredienser, der stammer fra udenlandske køkkener. Eller som måske ikke normalt forbindes med noget spiseligt. Ja, vi tænker også på de der myrer fra Noma.

Så gourmet er altså noget helt særligt, og du skal ikke forvente stegt flæsk med persillesauce eller en snasket burger. Det handler ikke bare om at proppe sig – men om at få en overdådig madoplevelse.

Så er du glad for fin mad og oplevelsen omkring måltidet, vil et gourmetophold på Sjælland være en skøn oplevelse.

 

Gourmet og wellness

Er du til ren luksus, så vil et gourmetophold på spahotel være helt oplagt. Her er masser af luksus, gourmet og wellness i skønne omgivelser.

Når du ankommer på hotellet, kan du nyde godt af hotellets spafaciliteter – her kan du finde spabade, sauna, dampbade og meget mere. Nyd en god omgang massage, og lad op til aftenens strabadser – hvor der venter et overdådigt måltid i hotellets restaurant.

Tager du på gourmetophold på spahotel, skal du selvfølgelig sørge for at tjekke op på, hvad der er inkluderet i dit ophold. Er det blot en overnatning med aftensmad og eventuelt morgenmad, kan det være, du skal betale et tillæg for at få adgang til hotellets spafaciliteter.

Ikke desto mindre er et hotelophold med gourmet og wellness den perfekte kombination. Du får aktiviteret alle sanserne, og kan gå derfra med ro i krop og sind – mættet af en skøn og uforglemmelig oplevelse.

Vil du gerne læse mere om spaophold og wellness på Sjælland, så hop over på siden her.

gourmetophold sjælland

Få gang i romantikken med et gourmetophold for to

En gourmetmiddag er sjældent noget, man vil nyde helt alene. Så du skal selvfølgelig invitere din partner med på gourmetophold på Sjælland. Og hvad kunne være bedre til at få lidt gang i romantikken end et skønt og uforglemmeligt gourmetophold?

Overrask en du holder af med et eventyrligt gourmetophold på et slot på Sjælland – eller hvad med et luksuriøst spahotel? Eller en hyggelig og romantisk kro. Inviter din kæreste, ægtefælle, mor eller far med på et lækkert gourmetophold. Det kan også være din søster eller bror, der trænger til lidt forkælelse – eller måske en nær ven eller veninde. Sammen kan I få en skøn oplevelse med lækker mad i smukke omgivelser.

 

Golf og gourmet på Sjælland

Golf og gourmet går gerne hånd i hånd – og ikke bare fordi de begge to starter med bogstavet G – nej, der er bare noget ekstra fedt og luksuriøst over golf og gourmet. Så hvorfor ikke kombinere de to og tag på golfophold med gourmetmiddag på Sjælland?

Med en skøn tur på golfbanen kan du lige samle appetit til en overdådig gourmetmiddag bagefter. Den perfekte kombination, hvis du ønsker et aktivt ophold med god mad.

Læs mere om golfophold på Sjælland her, og se hvordan du kan kombinere det med en god omgang gourmet. 

 

Gourmetophold gavekort på Sjælland

Du kan også vælge at give et gourmetophold på Sjælland i gave. Her vil det bedste være at give et gourmetophold gavekort, så modtageren selv kan være med til at vælge destination og tidspunkt. Der findes flere oplevelsesgavekort på markedet i dag, som tilbyder gourmetophold til forskellige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark. Her er der også mulighed for at vælge et gourmetophold på Sjælland.

Et gourmetophold gavekort giver også god mulighed for at finde et gourmetophold på tilbud. Her kan der nemlig ind imellem være lidt penge at spare. Læs mere herunder om, hvordan du finder gourmetophold på Sjælland på tilbud.

 

Hvor finder jeg gourmetophold på Sjælland på tilbud?

Der er ingen tvivl om at gourmetophold ligger i den lidt høje ende af prisskalaen, og det giver selvfølgelig god mening, når du skal overnatte på et fint hotel eller kro, samt nyde en overdådig gourmetmiddag. Gourmet koster selvfølgelig.

Men ind imellem kan det være rart med muligheden for sådan en god omgang forkælelse, som et gourmetophold nu engang er. Og det kan være endnu rarere, hvis der er mulighed for at spare lidt penge på sådan et ophold.

Desværre hænger gourmetophold tilbud ikke ligefrem på træerne. Du kan dog sagtens være heldig at finde gourmetophold på tilbud på Sjælland ind imellem.

Du kan holde øje på de enkelte hoteller og kroers hjemmesider – ind imellem har de særlige kampagner, hvor der er mulighed for at købe et gourmetophold eller almindeligt hotelophold med rabat. Det kan også være muligt at spare lidt penge, hvis du tager afsted uden for højsæsonen, eller hvis du har mulighed for at tage på gourmetophold i hverdagene. Det er nemlig oftest weekendophold, der er de dyreste.

En anden mulighed et at købe et gourmetophold gavekort – og her kan du holde øje med oplevelsesgavekort-hjemmesider. Af og til kan der være særlige rabatter på gavekort – ofte i forbindelse med Black Friday eller lignende udsalgsperioder, hvor du kan være heldig at spare op til 20% på gourmetophold og lignende oplevelsesgavekort. Nogle udbydere af oplevelser tilbyder også en rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev – der kan du være heldig at få 10-20% rabat på oplevelser. Så der kan altså være lidt penge at spare.

FAQ

  • Hvad koster et gourmetophold på Sjælland?
    Prisen på gourmetophold varierer meget. Du kan være heldig at finde gourmetophold fra omkring 2.000 kroner og op til 4-5.000 for en overnatning for to personer.

  • Hvad er et gourmetophold?
    Et gourmetophold er et ophold på et hotel eller en kro, hvor du kan nyde en lækker gourmetmenu. Her er der stor fokus på at skabe en unik og uforglemmelig madoplevelse.

  • Kan jeg finde gourmetophold for to på Sjælland?
    Mange hoteller og kroer tilbyder særlige gourmetophold for to personer. Ellers kan du også finde hotelophold for to personer i dobbeltværelse og tilkøbe en gourmetmiddag for to i restauranten.