Slotsophold sønderjylland

Et slotsophold i Sønderjylland er en eventyrlig oplevelse, du bør unde dig selv og en du har nær. Inviter din kæreste eller ægtefælle med på et forunderligt slotsophold i det smukke Sønderjylland, og I vil få en oplevelse, I sent vil glemme.

Har du ikke helt styr på slotsophold i Sønderjylland? Bare rolig, du er havnet på den helt rigtige side. Her kan du læse om de bedste slotsophold i Sønderjylland og klikke dig videre til, hvor du kan booke opholdene.

Billedet er fra Hotels.com
Gourmetophold Sønderjylland
Gourmetophold Sønderjylland
Gourmetophold Sønderjylland
Gourmetophold Sønderjylland
Gourmetophold Sønderjylland

Schackenborg Slotskro

Tønder, Syddanmark

Schackenborg Slotskro er en fantastisk kro, der oser af charme og idyl. Slotskroen er omgivet af de skønneste omgivelser, og befinder sig lige siden af det skønne Schackenborg Slot og slotsparken, som befinder sig indenfor gåafstand. Schackenborg Slotskro er i høj grad også kendt for deres fantastiske madevner. Her er deres dygtige kokke passioneret for faget, og stræber efter at forkæle gæsterne med fantastisk gourmetmad.

Hotellet har: Gratis parkering & Wi-Fi - Restaurant og bar/lounge - Terrasse - Have - Schackenborg Slot: 12 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 1.12 DKK

Reserver / Læs mere

Oplev Sønderjylland på et slotsophold

Mærk hvordan det er at vågne op i en kongelig seng i et overdådigt værelse. Nyd den skønne med i slottets restaurant – måske venter der jer en uovertruffen gourmetmenu med lækre retter og god vin. Et rent madeventyr, I vil mindes og drømme jer tilbage til.

Et slotsophold er en oplevelse i sig selv, men nu hvor du og din rejsemakker er taget til Sønderjylland, skal I selvfølgelig også ud at opleve noget.

Sønderjylland byder på masser af skøn natur – fra det vestlige Vadehav til de bakkede områder og den fine Flensborg Fjord mod øst. Besøg Danmarks ældste by Ribe, eller tag et smut mod Esbjerg eller det skønne Vadehav. Hvad med en tur til Fanø eller Rømø?

De hyggelige sønderjyske byer byder også på museer, fine kirker og meget mere. Sønderjylland byder på masser af skønne, gamle huse, blandt andet også kroer, hvor du kan nyde et skønt ophold i afslappende omgivelser. Måske skal I tage på forlænget weekend og nyde både et slotsophold og kroophold i Sønderjylland? Læs mere om kroophold i Sønderjylland her.

Kør en tur i det smukke landskab, og er det tæt på solnedgang, så hold øje på himlen – måske er I heldige at se det smukke naturfænomen, sort sol. Her flyver tusindvis af stære rundt i smukke formationer på himlen.

Er I til spændende historiske begivenheder, så tag til Historiecenter Dybbøl Banke og lær mere om det berømte, dramatiske slag i 1864. Tag også en tur til det nordlige Sønderjylland – eller Sydjylland, som de gerne vil kalde det. Her kan I besøge Koldinghus i Kolding – og er I i Kolding, skal I da heller ikke snyde jer selv for kunst og design på Trapholt.

Tilbage til historie – skal vi så ikke helt tilbage til da Danmark fik sit navn? Det kan du lære meget mere om ved Kongernes Jelling. I den lille by Jelling finder du nemlig den berømte Jellingesten, og du kan lære en masse om vikingetiden og Danmark på museet.

Er I til golf, kan I også tage et smut forbi Sønderjyllands Golfklub – og kan I slet ikke få nok af golf, kan det være, I skal overveje et golfophold i Sønderjylland.

Læs meget mere om seværdigheder i Sønderjylland her. 

 

Tilbud på slotsophold i Sønderjylland

Slotsophold kan ofte være dyrere end almindelige hotelophold – særligt hvis du har særlige slotte i tankerne, og hvis der er en lækker aftenmenu inkluderet. Heldigvis kan du være heldig at spare lidt penge, da der af og til er tilbud på slotsophold i Sønderjylland.

Du kan ind imellem finde tilbud ved at holde øje på slotshotellernes hjemmeside. Her kan du være heldig at finde tilbud.

Du kan også tage et kig på oplevelsesgavekort. Her er der nemlig mange forskellige muligheder, hvad angår ophold, og herunder også slotsophold. Du kan finde dem inden for forskellige prislejer. Og faktisk har du også mulighed for at få lidt rabat på oplevelsesgavekort. Nogle hjemmesider tilbyder nemlig lidt rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Så kan du være heldig at modtage en 10% rabatkode, du kan bruge til et slotsophold eller anden type oplevelsesgavekort.

Et andet godt tip er at holde øje med tilbud til Black Friday. Det er efterhånden et fåtal af steder, der ikke kører med rabatter til Black Friday – eller Cyber Monday. Derfor kan du med garanti finde tilbud på slotsophold og mange andre forskellige typer ophold. Det er dejligt at kunne spare lidt penge. Så har du bedre mulighed for at nyde flere oplevelser – måske tage på flere museer eller spise på restaurant til frokost, mens du er på slotsophold.

FAQ

  • Hvor finder jeg slotsophold i Sønderjylland?
    Du kan for eksempel tjekke listen på siden her. Vi har fundet de bedste slotsophold i Sønderjylland, og klikker du videre her kan du booke dit ophold.

  • Hvad koster et slotsophold i Sønderjylland?
    Prisen på slotsophold i Sønderjylland varierer fra slot til slot. Desuden kan prisen afhænge af, hvornår du booker ophold til, samt hvilket værelse du vil bo i. Normalt koster slotsophold i Sønderjylland fra omkring 1.000 kroner for en overnatning for to personer.

  • Hvad kan jeg lave på et slotsophold?
    Du kan nyde de smukke og historiske omgivelser, slappe af på værelset, spise god mad, gå ture i området, eller køre en tur ud og se nogle af de mange seværdigheder og attraktioner i nærheden.