Kroophold Nordjylland

I Nordjylland får du natur for alle pengene – her er skønne badestrande, vandrende klitter, grønne skove og store hedelandskaber. Alt det og meget mere kan du nyde på et kroophold i Nordjylland. En weekend på kroophold eller kroferie i Nordjylland er en skøn oplevelse for både børn og voksne – så inviter din familie eller partner med på et dejligt kroophold i det nordjyske.

For at gøre det nemt for dig har vi samlet de bedste kroophold i Nordjylland her på siden.

Rold StorKro

Skørping, Nordjylland

I den nordlige del af Rold Skov finder du den hyggelige Rold Storkro, der danner rammer om et hyggeligt og afslappende kroophold. Her kan du nyde et dejligt pusterum i hverdagen i naturskønne omgivelser, der giver rig mulighed for lange gåture i Rold Skov eller Rebild Bakker. I restauranten kan du nyde fra smørrebrød til klassiske kroretter, og så byder de på et godt udvalg af børneretter, samt god underholdning til de små. Både børn og voksne kan hoppe i den indendørs swimmingpool eller gå en tur ud og fodre dådyrene i folden. I kroens have finder du også en

Hotellet har: Pool - Sauna

Laveste pris for 2 personer: 2,356.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com sallingsund færgekro

Sallingsund Færgekro

Nykøbing Mors, Nordjylland

Hotellet har: Gourmet restaurant - Tæt på vandet

Laveste pris for 2 personer: 1,199.00 DKK

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Med en skøn beliggenhed ved det sydligste af Limfjorden ligger Hvalpsund Færgekro. Selvom de nuværende bygninger er af nyere tid, betegnes Hvalpsund Færgekro som en af Danmarks ældste, da den har eksisteret siden 1500-tallet. Her kan du nyde god mad i hyggelige og rolige omgivelser med den skønneste udsigt over Limfjorden. Måske kan du få øje på Rotholmene. I kroen kan du både nyde klassiske kroretter og en sæson-menu, der er baseret på årstidens råvarer. Når sulten er stillet og benene skal strækkes, kan du gå en tur langs stranden til Herregården Hessel, som er Danmarks sidste firlængede og stråtækte

Laveste pris for 2 personer: 1,798.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
hjørring kro

Hjørring Kro

Hjørring, Nordjylland

I Hjørring i Nordjylland ligger den hyggelige Hjørring Kro, hvor du finder hyggelige moderne værelser og en velbesøgt restaurant med klassiske, mættende kroretter. Her kan du få god mad og en rar seng at sove i, så du er klar til de mange oplevelser, du bliver budt på i det nordjyske. I Nordjylland og Vendsyssel er der et væld af spændende oplevelser for enhver smag. Her er kunst, kultur, historie og natur ?? oplevelser for både børn og voksne. I Hjørring kan du besøge Vendsyssel Kunstmuseum, og skal du på shoppingtur finder du Metropol ShoppingCenter. Vil du lidt ud af

Hotellet har: Restauranter - Terrasse

Laveste pris for 2 personer: 840.00 DKK

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro & Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel danner rammer for en lækker krooplevelse i det naturskønne Thyholm. Her finder du en kro i den hyggeligste badehotelstil med en beliggenhed ud til en fin badestrand ved Limfjorden. Her kan du få værelser med fjordudsigt eller skovudsigt og masser af lækre klassiske kroretter og gourmetmad. Når sulten er stillet, er der mulighed for skønne gåture i området, en badetur i Limfjorden og et væld af seværdigheder i både det nord- og vestjyske. Thy byder på et væld af naturoplevelser, samt mulighed for at få lidt historie ind under huden. Du kan tage op og se

Laveste pris for 2 personer: 1,998.00 DKK

Reserver / Læs mere

De bedste kroophold i Nordjylland

Der er masser af gode grunde til at tage på kroophold i Nordjylland, så spørgsmålet er bare, hvilken kro du skal vælge? Det bedste kroophold er nemlig det, der kan leve op til dine forventninger og ønsker.

Overvej derfor hvad du helst vil have ud af opholdet – skal det bare være et billigt kroophold, så der er rig mulighed for masser af oplevelser i området? Eller skal der være ekstra fokus på luksus og gourmet? Vi har samlet de bedste gourmetophold i Nordjylland her. Det kan også være du er til kroophold med golf – så find de bedste golfophold i Nordjylland her.

 

Oplev Nordjylland på kroophold

Nordjylland byder på et forunderligt landskab med langstrakte heder, gule rapsmarker om sommeren, grønne skove og smukke kyster med gode badestrande og vindblæste klitter. Og særligt kysterne er noget, Nordjylland er kendt for. Her finder du nemlig rigtig gode badestrande langs østkysten og op til Skagen, hvor de to have mødes og bølgerne slår mod hinanden. Hen vestover kan du mærke vinden tage til, når du nærmer dig surfernes paradis, Cold Hawaii ved de brusende bølger ved Vesterhavet.

Det nordjyske landskab er helt unikt – her er de særlige vandrende klitter som Råbjerg Mile, der stille vandrer ind over landskabet. Og længere inde finder du Limfjorden, der byder på alt fra muslingefangst til masser af fossiler på Mors og Fur, og hvor du ellers kan være heldig at finde dem.

Nordjylland har selvfølgelig også masser af spændende kulturoplevelser – her er kunst, kultur og historie på et af de mange museer – Skagens Museum, Kunsten Museum of Modern Art, Vendsyssel Kunstmuseum og meget mere. Besøg også Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største Akvarium, eller Aalborg Zoo for en spændende dyreoplevelse for både børn og voksne.

I Nordjylland er der også mange skønne golfbaner, så det er en oplagt mulighed for at golfophold på en nordjysk kro. Du kan også tage på et romantisk kroophold for to, så inviter din nærmeste med på romantisk kroophold i Nordjylland.

kroophold Nordjylland

Find billigt kroophold i Nordjylland

Kroophold findes i alle prisklasser, så du kan sagtens finde et billigt kroophold i Nordjylland. Det afhænger først og fremmest af, hvornår du vil tage af sted og antallet af overnatninger. Prisen kan også afhænge af værelsestypen, samt om der er både aftensmad og morgenmad inkluderet i opholdet – det er der dog som regel, da en stor del af krooplevelsen nemlig drejer sig om maden.

Nogle kroer tilbyder særlige ophold, hvor du kan nyde en tre- eller femretters menu. I nogle tilfælde får du en helt særlig gourmetmenu, og mulighed for at kombinere med en skøn vinmenu ved vine, nøje udvalgt fra kroens vinkælder. Det kan dog hurtigt blive en dyr affære med et kroophold med gourmetmenu.

Heldigvis kan du stadig finde kroophold i den billigere ende – og har du stadig store drømme om den lækre gourmetmenu, kan du også holde øje med tilbud på kroophold i Nordjylland. Af og til har kroerne særlige kampagner med tilbud på deres ophold – det kan du se på deres hjemmeside.

Det kan også være en idé at tage et kig på hjemmesider, som forhandler oplevelsesgavekort, eller særlige kroophold deals. Tilmelder du dig deres nyhedsbrev, kan du være heldig at modtage en rabatkupon eller rabatkode, du kan bruge til et oplevelsesgavekort. Det er som regel 10% rabat eller lignende. Det kan du vælge at bruge på et kroophold i Nordjylland. På den måde kan du få et lidt billigere kroophold.

FAQ

  • Hvad koster et kroophold i Nordjylland?
    Kroophold i Nordjylland findes i alle prisklasser. Prisen kan variere alt efter sæson, beliggenhed, værelsestype, samt hvad der ellers er inkluderet i opholdet.

  • Er kroophold bedre end hotel i Nordjylland?
    Det kommer helt an på, hvad du er til. Er du til ekstra meget hygge og charme i personlige omgivelser – og gerne til lidt lavere priser – vil et kroophold være det oplagte valg.

  • Hvad kan jeg lave på kroophold i Nordjylland?
    Du kan nyde en overnatning på et hyggeligt og charmerende kroværelse, nyde den lækre kromad, og du kan selvfølgelig tage på udflugt i området.