Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84

Gourmetophold nordjylland

Skønne Nordjylland byder på smuk natur, oplevelser og god mad – så hvorfor ikke få det bedste af det hele med et gourmetophold i Nordjylland?

I Nordjylland finder du masser af skønne hoteller og kroer, hvor du kan nyde et lækkert gourmetophold med én, du har kær. Vi har gjort det nemt for dig og samlet nogle af de bedste gourmetophold i Nordjylland, så du kan blive inspireret til at finde et skønt ophold med fokus på gastronomi og gode oplevelser.

Billedet er fra Hotels.com
Ruths Hotel

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

I den øverste del af Jylland finder du den hyggelige by Skagen. Her finder du det kendte og populære Ruths Hotel. Når du bor på hotellet oplever du både natur- og gastronomiske oplevelser. Ruths Hotel har to restauranter, Okê og Ruths Brasserie. På Okê vil du få en eksklusiv oplevelse, hvor maden vil blive lavet i en meget høj kvalitet. Her vil du få en god sansemæssige rejse, både med dufte og smage. Ruths Brasserie får du a la carte menu, hvor maden er inspireret af det franske køkken. Fra hotellet er der ikke langt til både stranden og til

Hotellet har: Tæt på stranden - 2 restauranter og bar/lounge - Spa med fuld service - Gratis parkering på stedet - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,800.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Scheelsminde

Hotel Scheelsminde

Aalborg, Nordjylland

I Aalborg finder du herregårdshotellet Scheelsminde. Her får du et hotel, hvor du bliver budt på lækre og charmerende værelser, god gastronomiske oplevelser. Hotellet har 94 værelser, som alle er blevet moderniseret og stadig har et hyggeligt gammeldags charme. Her er der mulighed for ophold med pool, spa og en god mad oplevelse omringet af smuk natur. I nærheden er der mulighed for at golf. Restaurant Bühlmann serverer de lækker gourmet mad, som er lavet af friske og lokale råvarer. Mange af retterne har inspiration af det franske køkken.

Hotellet har: Gourmetmad - Bar/lounge - 1 indendørs pool - Gratis parkering på stedet - Sauna

Laveste pris for 2 personer: 1,145.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel BramslevGaard

Hotel BramslevGaard

Hobro, Nordjylland

På hotel Bramslevgaard i Hobro i syd Nordjylland. Hotellet er familieejet og der er kælet for detaljerne. Hotellet er omringet af en utrolig smuk natur. Hotellet har i alt 28 værelser, hvor du har valgt at vælge mellem forskellige typer af værelser, som passer til dine behov og lejlighed. På hotellets restaurant tilbyder de sæsonbestemte retter til både aften og frokost. Tæt på hotellet kan du besøge seværdigheden Verdenskortet, som er et naturområde, som viser verden. Ud over verdenskortet kan du se vikingcenter Fyrkat.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter og bar/lounge - Gratis parkering på stedet - Spabad - Golfundervisning i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 980.00 DKK

Reserver / Læs mere

Find de bedste gourmetophold i Nordjylland her

Her på Opholdsguiden.dk har vi samlet en lang række af de bedste ophold i Danmark. Du kan finde gourmetophold, spaophold, kroophold og meget mere i Nordjylland og resten af landet.

Her på siden har vi samlet en række af de hoteller og kroer i Nordjylland, som tilbyder særlige ophold, hvor der er ekstra fokus på gastronomi og gourmet. Inviter din kæreste eller ægtefælle med, så I sammen kan nyde et dejligt gourmetophold. Få en overdådig madoplevelse i Skagen, eller tag på gourmetophold og nyd den skønne natur ved Vestkysten. Skal det være mere eksklusivt, kan I også vælge et gourmetophold på et slot.

Nordjylland byder på lidt af det hele – og vil du gerne vide mere om, hvad du kan opleve i det vidunderlige nordjyske landskab, skal du bare læse videre her på siden.

 

God mad og oplevelser i Nordjylland

I det smukke nordjyske landskab er der mange gode oplevelser i vente. Her finder du en skøn og unik natur i form af gode badestrande, hedelandskaber og dejlige grønne skove.

Nordjylland er især kendt for den lange kyststrækning, der strækker sig helt fra vest og nordpå, hen over Grenen og syd langs den nordjyske østkyst. Her er skønne forhold til lange gåture, badeture eller måske kitesurfing eller sejltur i kajak, hvis der skal lidt action til.

Men Nordjylland byder jo ikke bare på skønne naturoplevelser. Der er nemlig også masser af kultur og historie at opleve i det nordjyske. I både de mindre og større byer er der både kunstmuseer og museer, der byder på historie og viden om alt fra stort til småt. Særligt museerne i Skagen er populære og byder på både kunst og kultur i form af de berømte skagensmalere. Besøg også Vendsyssel Kunstmuseum i Hjørring, eller Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg.

Aalborg byder især på både gourmet, kultur og historie – her er også Vikingemuseet ved Lindholm Høje, samt Aalborg Historiske Museum.

I Nordjylland kan du også besøge flere bunkermuseer og lære om livet under Anden Verdenskrig, og flere af de mindre nordjyske byer har også små lokale museer og gallerier, der er et besøg værd. Her er selvfølgelig også Aalborg Zoo, samt Nordsøen Oceanarium, hvis I er glade for dyr.

 

Gourmet er ikke bare mad

Hvis der er noget de har styr på i Nordjylland, er det gourmet og god mad. Nordjyderne er gode til at bruge lokale råvarer og kombinere det med mere eksotiske råvarer – og de formår at skabe et sandt eventyr af en madoplevelse.

Tager du på gourmetophold i Nordjylland, skal du bare vide, at det ikke kun handler om maden. Det handler om hele oplevelsen omkring måltidet. Gourmet handler om at skabe en unik oplevelse – helt fra tilberedningen til det færdige måltid, der nydes. Maden tilberedes med omtanke og nænsomhed – og med store overvejelser omkring tilberedning, ingredienser og smage. Du kan derfor forvente en spændende madoplevelse, hvor din smagssans bliver udfordret.

Ofte vil gourmetopholdet bestå af et ophold for to personer med overnatning, samt en skøn menu i restauranten. Det kan være en tre- til femretters menu, der er nøje tilrettelagt. Maden kan nydes i selskab med lækker vin – og her er det ofte muligt at tilkøbe en særlig vinmenu, hvis den ikke allerede er inkluderet.

Mange hoteller og kroer i Nordjylland tilbyder særlige gourmetophold, hvor du kan nyde god mad i skønne omgivelser. Du kan tage på luksushotel, badehotel, spahotel eller en hyggelig, klassisk kro i det nordjyske. Her er noget for enhver smag – både i form af madoplevelser og kulturelle og historiske oplevelser, foruden en skøn natur.

FAQ

  • Hvad koster et gourmetophold i Nordjylland?
    Prisen på gourmetophold varierer meget. I Nordjylland koster gourmetophold fra omkring 2.000 kroner – det er muligt at finde gourmetophold for to personer, men også enkelte. Prisen afhænger som regel af, hvad der er inkluderet i gourmetopholdet – om det er for én eller to personer, samt om der er en vinmenu med i opholdet.
 
  • Kan jeg få gourmetophold for to i Nordjylland?
    Ja, mange hoteller og kroer tilbyder gourmetophold for to personer i et dobbeltværelse. Her får I som regel en overnatning samt en gourmetmenu for to personer.
 
  • Hvor kan jeg tage på gourmetophold i Nordjylland?
    Du kan finde gourmetophold flere steder i Nordjylland. Der er gourmetophold i de større byer som Aalborg og Hjørring, men også flere steder i Skagen, samt i flere mindre byer og langs de nordjyske kyster.