Kroophold Midtjylland

Skønne Midtjylland – det bakkede landskab ved Søhøjlandet, langstrakte heder og bakkerne i Mols Bjerge, og de skønne kyster langs Aarhus og hele vejen op til Jyllands snude – Djursland.

Vil du virkelig gerne have det midtjyske ind under huden, er det oplagt at tage på kroophold i Midtjylland. Vi har gjort det nemt for dig og samlet nogle af de bedste kroophold i Midtjylland her på siden. Du kan bare scrolle ned og finde det kroophold, der passer dig.

Billedet er fra Hotels.com
svostrup kro

Svostrup Kro

Svostrup, Midtjylland

Drømmer du om en hyggelig og helt autentisk krooplevelse, skal du besøge Svostrup Kro, som ligger langs Gudenåen lidt uden for Silkeborg. Her bringes minderne om fortiden til live på den hyggelige kro, som pramdragere og handelsfolk i sin tid brugte som hvilested, og som blev kongelig privilegeret i 1834. Du kan overnatte i de smukt og romantisk indrettede værelser, som du ikke har lyst til at forlade igen. Så skal det lige være for at nyde den gode mad i restauranten, hvor du kan nyde smagfulde, klassiske kroretter i lige så skønne omgivelser som værelserne. Til maden kan du

Laveste pris for 2 personer: 1,075.00 DKK

Reserver / Læs mere

Slap af og nyd Midtjyllands natur på et kroophold

Ind imellem kan det være godt at komme lidt væk fra den travle hverdag. Og en af de bedste kure mod stress og travlhed er at komme ud i naturen – og så vil et dejligt ophold på en af de hyggelige kroer i Midtjylland bestemt heller ikke være helt ad vejen.

På et kroophold kan du nyde den smukke natur i Midtjylland – her er smukke landskaber med bakker, flade heder og skønne kyststrækninger. Og trænger du til lidt liv og fest i byen, er der selvfølgelig også mulighed for det i de midtjyske byer. Tag på kroophold nær Aarhus og besøg Smilets By, eller hvad med et kroophold i Ebeltoft, hvor du kan nyde god mad, og måske en lækker øl eller to fra bryghuset. I Midtjylland er der noget for enhver smag – og du kan tage af sted året rundt.

 

Midtjysk charme og rigtig krostemning

At tage på kroophold er noget helt særligt, for her får du virkelig den skønne midtjyske charme og krostemning at mærke. Her emmer det af hygge og afslapning – og så er der selvfølgelig god mad, som kun hvor kromutter – eller -fatter – laver den. De midtjyske kroer tilbyder selvfølgelig klassisk kromad, men ofte også lidt mere moderne retter, og der er noget til alle prisklasser. Nyd klassisk kromad eller gå all in med et gourmetophold på en midtjysk kro.

Vil du gerne finde flere gourmetophold i Midtjylland – så hop over og find dem lige her.

Er der ikke lige den helt rigtige kro i Midtjylland, og er du klar på en lidt længere køretur, kan du også finde skønne kroophold i resten af Jylland – vi har samlet de bedste, så du skal bare vælge, hvor du vil hen.

FAQ

  • Hvordan finder jeg det bedste kroophold i Midtjylland?
    Det kommer an på hvad du er på udkig efter. Det bedste kroophold er dét ophold, der lever op til dine ønsker. Vi har samlet en række af de bedste og mest populære kroophold i Midtjylland her på siden. Måske er det bedste kroophold for dig lige her.

  • Hvad kan jeg lave på kroophold i Midtjylland?
    Du kan selvfølgelig nyde et dejligt ophold i hyggelige kroomgivelser og nyde god mad. Og så kan du selvfølgelig tage på udflugt og opleve det smukke landskab i Midtjylland.

  • Kan jeg finde et billigt kroophold i Midtjylland?
    Det kan du sagtens – der er kroophold i alle prisklasser. Det kan også gøres billigere ved at tage på kroophold i hverdagene, eller ved at nøjes med en enkelt overnatning.