Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84

Golfophold Nordjylland

Nordjylland er spækket med storslået natur og skønne golfbaner, så du finder næppe et bedre sted at tage på golfophold.

Du kan finde den golfbane, der passer lige dit niveau og temperament. Måske er du til smuk havudsigt på seaside-baner. Måske skal det være flotte parklignende baner, eller bakkede og kuperede baner, der kan få pulsen helt op.

Et golfophold i Nordjylland er den helt perfekte måde at kombinere frisk luft og natur med bevægelse, afslapning og gastronomi. Så pak tasken og gør klar til de mange skønne 18-hullers baner i Nordjylland.

Billedet er fra Hotels.com
Scandic The Reef

Scandic The Reef

Frederikshavn, Nordjylland

I Frederikshavn, i Nordjylland, finder du Scandic The Reef Hotel. Her får du det danske svar på en caribisk ferie. Hotellet har sørge for at deres vandland giver dig stemning og lyd fra tropiske fuglesang. Frederikshavn er kendt for Palmestrand, som er en strand, hvor der er palmer på. Mere syd kommer man ikke nord på. Vandlandet byder både på vandrutsjebane, dykkerpool, spa og opvarmede pools. Efter en lang dag har du mulighed for at spise på en af restauranterne, som hotellet ejer. Her kan du vælge mellem restaurant Calypso eller Det Gule Pakhus. Hotellet er placeret meget tæt på

Hotellet har: 2 restauranter og bar/lounge - 4 indendørs pools og 1 udendørs pool - Døgnåbent fitnesscenter - Parkering på stedet (mod betaling) - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,495.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Jutlandia

Hotel Jutlandia

Frederikshavn, Nordjylland

I Frederikshavn i Nordjylland ligger hotel Jutlandia. Her får du et hotel der har udsigt ud over kattegat og Frederikshavn havn. Hotellet er familiedrevet i 3 generationer, har været et kendetegn for byen, når man tager færgerne til Sverige, Norge eller til den danske Læsø. Hotellet har restaurant Sted1, som befinder sig på 6. etage, hvor der bliver severet lækker mad. Når du er færdig med din middag, kan du sætte dig over på hotellets bar, Bull. Her kan du nyde special øl. Fra hotellet er der kun 30 minutters kørsel til Skagen, hvor du kan se Den Tilsandet Kirke

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter og 2 barer/lounger - Fitnessfaciliteter - Parkering på stedet (mod betaling) - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,074.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Skagen, Nordjylland

Hotellet har 103 værelser, som allerede er blevet nyrenoveret i 2020. Der er også mulighed for at leje en af de 48 ferielejligheder. På hotel Color Hotel Skagen har du mulighed for at nyde og opleve Gammel Skagen’ og Skagens skønne natur og byliv. Her vil man se de klassiske kendetegn for Skagen, med de gule huse og på Grenen, hvor de to hav støder sammen. Color Hotel Skagen er perfekt til jer, som ønsker at tage på weekendtur for at nyde at hvad Skagen kan tilbyde kulturelt. På hotellet kan du nyde en lækker 3 retters menu, eller hoppe

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Fitnessfaciliteter - Golf i nærheden - 1 udendørs pool og sauna - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,095.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Hirtshals, Nordjylland

I Hirtshals i Nordjylland ligger Montra Skaga Hotel. Hirtshals er kendt for at være havnebyen, hvor de store færgerne sejler til og fra. Hotellet har 108 værelser, hvor du har muligheden for at nyde roen. Montra Skaga Hotel byder også på indendørs swimmingpool og fitness område. Hotellet har en fin restaurant, hvor der er muligheden for at få serveret et lækker måltid, som passer til en hver smag. Her er ære de, de nordjyske traditioner og hylder fiskeriet. Ud over fisk, så bliver maden også lavet ud fra sæsonbestemte råvarer.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter og bar/lounge - Gratis parkering på stedet - Døgnåben reception - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 895.00 DKK

Reserver / Læs mere

Golf i den nordjyske natur

I Danmark er vi så heldige, at golfsæsonen er lang på grund af det milde klima. Om vinteren er der sjældent frost om dagen udover i de koldeste vintermåneder. Om sommeren bliver det sjældent for varmt, og de lune, lyse sommeraftener gør det muligt at spille golf til sent om aftenen. Forår og sommer er sjælden regnfuld – udover de pludselige byger om sommeren – og derfor er Danmark et helt perfekt land til golf.

I Danmark er Nordjylland et fantastisk sted til golf, hvis du ønsker en skøn og frisk oplevelse i naturen. Her kan du nyde de gode golfbaner med skøn udsigt – og til tider barsk natur. Er du skarp til golf, kan du tage udfordringen op og spille golf i det vindblæste Nordvestjylland, eller på en af de kuperede baner i det nordjyske. Det kræver både teknik og træning, men det er en oplevelse værd.

Her kan du finde mange skønne golfbaner, der kan danne ramme for dit golfophold på hotel eller kro. Du kan tage på golfresort i Nordjylland, eller vælge et af de mange hoteller eller kroer, der har greenfee til et væld af nordjyske golfklubber. Det kan også være du selv vil sammensætte dit eget golfophold med et hotelophold i Nordjylland [intern link] nær en af de mange golfbaner. Læs med videre her og se, hvad de forskellige golfophold i Nordjylland kan byde på.

 

Golf og gourmet går hånd i hånd

Snakker vi golfophold i Nordjylland, kan vi ikke slippe uden om, at der følger noget lækkert med til ganen. De fleste hoteller og kroer med golfophold i det nordjyske ved nemlig godt, at der skal lidt ekstra til – og det gælder også maden. Derfor tilbyder mange hoteller og kroer golfophold med fokus på gastronomi.

Du kan derfor finde særlige golfophold, hvor der, foruden morgenmaden, er inkluderet en lækker aftenmenu. Og her er det gerne flere retter. Nogle steder kan du endda få eller tilkøbe en vinmenu, der passer til den lækre mad.

Vil du gerne have ekstra fokus på gourmet og en uforglemmelig madoplevelse, kan du også kigge på gourmetophold [intern link] og se, om de kan kombineres med et golfophold.

 

Romantik og golf

Er du og kæresten glade for golf, kan det også være I skal kombinere et romantisk ophold med lidt golf. Så tag på golfophold sammen med din partner eller kæreste, hvor I kan nyde hinandens selskab i den skønne nordjyske natur.

Her har I god tid til at nyde hinanden og tale sammen, mens I traver rundt på de grønne golfbaner. Og når arme og ben er trætte, kan I vende tilbage til hotellet, hvor I kan klæde om til aftenens middag. Nyd en god snak over en lækker aftenmenu og vin, hvorefter I kan trække jer tilbage til hotelværelset.

Vælg det golfophold, der passer jer. Skal det være hyggeligt og traditionelt, kan I vælge et golfophold på en kro, hvor I kan nyde lækker kromad, som kromutter- eller fatter laver bedst.

Skal der ekstra luksus til, og måske en ekstra afslappende oplevelse med spa, kan I vælge et kombineret golf- og spaophold. Så kan I nyde godt af hotellets spafaciliteter, når benene og armene er trætte efter turen på golfbanen. Hop en tur i de varme bade eller spa, eller nyd en god omgang massage eller tur i dampbad eller sauna.

I kan også sætte fuld knald på romantikken med et golfophold på et vaskeægte slot. Her får I ikke bare en skøn historisk oplevelse, men også gourmet i lange baner – og så selvfølgelig golf i de skønne naturrige omgivelser.

FAQ

  • Hvad koster golfophold i Nordjylland?
    Golfophold i Nordjylland koster fra omkring 1.000 kroner, alt efter hvad der er inkluderet i opholdet. Tager du på Golf- og spahotel vil prisen som regel være højere – det samme gælder golfophold på slotshotel, eller hvis der er gourmetmenu inkluderet i golfopholdet.

  • Hvor finder jeg det bedste golfophold i Nordjylland?
    Det bedste golfophold i Nordjylland er selvfølgelig det, der passer dig. Der findes mange gode golfophold i Nordjylland, og det afhænger derfor af, hvad du er på udkig efter. Er du til luksus og spa, kan det være du skal gå efter Himmerland Golf & Spa Resort. Er du mere til lækker mad, så vælg eventuelt Golf og Gourmet på Hotel Amerika eller Dronninglund Slot.

  • Hvor er den bedste golfbane i Nordjylland?
    I Nordjylland finder du at væld af gode golfbaner – nogle af dem, som er værd at nævne er: Sæby Golfklub, HimmerLand, Hjørring Golfklub, Dronninglund Golfklub og Hirtshals Golfklub.