Kroophold Fyn

Vil du nyde den skønne ø Fyn på den allerbedst måde, skal det være på et kroophold. De fynske kroer emmer af hygge, charme og masser af afslapning. Og ikke nok med det, så er Fyn det oplagte sted til kroophold – uanset hvor i landet du kommer fra. Hyggelige, fine Fyn ligger lige midt imellem Jylland og Sjælland, og er derfor helt perfekt til et skønt weekendophold, en miniferie eller bare en enkelt overnatning.

Læs med her på siden og find de bedste kroophold på Fyn i 2022. Og inden længe kan du pakke tasken til et skønt ophold på en af de hyggelige fynske kroer.

Billedet er fra Hotels.com
munkebo kro

Munkebo Kro

Munkebo, Østfyn

I den hyggelige by Munkebo på Fyn, lige ud til Kerteminde Fjord, finder du Munkebo Kro. Her bydes du velkommen til en hyggelig krooplevelse under de stråtækte tage. Munkebo Kro har eksisteret i næsten 200 år og ligger blot 12 km fra Odense, hvor du kan besøge H.C. Andersens Hus, Danmarks Jernbanemuseum og Brandts Klædefabrik. Besøg Munkebo Kro og nyd både klassiske danske og moderne kroretter. De hyggelige værelser er indrettet i engelsk stil med mulighed for udsigt ud over fjorden. Du kan gå ture i området langs Kerteminde Fjord, eller besøge Munkebo Havn, som er en hyggelig lille bådhavn.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter - Terrasse

Laveste pris for 2 personer: 1,240.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Fangel Kro & Hotel

Fangel, Fyn

Ønsker du et kroophold i det fynske, kan du besøge Fangel Kro & Hotel, som ligger blot 13 km fra Odense. På kroen kan du nyde lækkert smørrebrød og klassisk dansk mad i de hyggelige, landlige omgivelser. Tager du et smut ind til Odense, finder du et væld af seværdigheder. Du kan du besøge H.C. Andersen Hus og den flotte Eventyrhave. Du finder også Danmarks Jernbanemuseum, som er en oplevelse for både børn og voksne. Her er også Odenses domkirke, Sankt Knuds Kirke, samt Brands Klædefabrik, der huser hyggelige spisesteder, butikker og et kunstmuseum. På Fangel Kro & Hotel finder

Hotellet har: Terrasse - Have - Vaskeservice

Laveste pris for 2 personer: 945.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Fjelsted Skov Hotel

Fjelsted, Fyn

Fjelsted Skov Hotel finder du nær den fynske motorvej, omgivet af en smuk skov med egen sø. Her får du hoteloplevelse, der kombinerer skøn og fredelig natur med moderne værelser i topklasse. Et ophold på Fjelsted Skov Hotel byder på mange spændende og naturrige oplevelser. Du kan tage på hjortevandring eller hvalsafari, eller besøge Humlemagasinet i Harndrup, hvor du kan besøge flere museer og se kulturhistoriske udstillinger, eller CLAY Keramikmuseum i Middelfart. En køretur til det jyske byder også på en tur i Legoland eller Koldinghus, eller du kan blive på Fyn og besøge Odense, der selvfølgelig er berømt for

Laveste pris for 2 personer: 849.00 DKK

Reserver / Læs mere

Find de bedste kroophold på Fyn

Uanset om du er til gourmet eller ren og skær hygge og klassisk krostemning, kan du finde det på Fyn. Fyn har lidt af det hele. Og kan du slet ikke få nok af gourmet, kan du selvfølgelig tage et kig på gourmetophold på Fyn. Men tilbage til kroophold på Fyn – dem finder du selvfølgelig her på siden.

Så alt du skal gøre er bare at beslutte dig for, hvilken slags kroophold du er mest til, og måske hvor på Fyn det lige skal være. Og så kan du selvfølgelig overveje, om du skal invitere kæresten, ægtefællen eller en god ven med på en god gammeldags fynsk kro.

 

Nyd et romantisk kroophold for to på Fyn

Et kroophold er gerne noget, der skal nydes sammen med én, du har kær. Så hvorfor ikke invitere din kæreste eller ægtefælle med på et dejligt kroophold på Fyn? Sammen kan I nyde de skønne omgivelser og den gode mad.

Et romantisk kroophold på Fyn kan danne de perfekte rammer for en dejlig oplevelse sammen. Romantikken kan blomstre, og I kan bare slappe af og nyde hinandens selskab. I kan få god mad i kroen – nyde de lækre klassiske kroretter, eller måske vælge en af de mere moderne retter på menuen. Vælg det, I har lyst til, og så står køkkenet for resten.

Sammen kan I nyde den skønne ø – gå ture i området og oplev den fynske natur, eller tag på udflugt og se nogle af de mange spændende seværdigheder på Fyn. I kan tage på museer sammen – lære om Fyns historie, besøge kunstmuseer og meget mere.

Et kroophold byder på en skøn og uforglemmelig oplevelse på Fyn. Og er I måske mere til luksus, spa og wellness – så hop over og se på spaophold på Fyn og find de bedste fynske spaophold.

Må det gerne stikke lidt i den anden retning og være mere simpelt? Har I blot brug for en base, hvor I kan få god morgenmad og tage på eventyr i det fynske landskab? Så vil et ophold på en fynsk bed and breakfast være helt oplagt. Her kan I spise god morgenmad i afslappende omgivelser, og derpå tage ud og opleve land og by på Fyn.

FAQ

  • Hvad koster et kroophold på Fyn?
    Prisen for et kroophold på Fyn afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvad der er inkluderet i opholdet. Du kan godt finde kroophold til ned omkring 5-700 kroner for en overnatning, men du skal nok regne med lidt mere, hvis du gerne vil have mad inkluderet i opholdet.

  • Kan jeg finde kroophold for to på Fyn?
    Ja, du kan sagtens finde kroophold for to på Fyn. Flere kroer på Fyn tilbyder selvfølgelig også overnatning for to personer.

  • Hvor er det bedste kroophold på Fyn?
    Det bedste kroophold afhænger selvfølgelig af dine præferencer. Er du til klassisk krostemning, eller må det gerne være mere eksklusivt med en gourmetmiddag? Vælg det kroophold, der passer dine ønsker og behov.