Weekendophold Nordjylland

At mærke den friske vind suse i håret og duften fra havet, eller udsigten ud over det bakkede landskab og marker, så langt øjet kan strække. Det lyder næsten som noget fra en gammel dansk film eller en drøm – men det er bare hvad du kan opleve i Nordjylland.

Der er intet som et smut til Nordjylland, og hvad med at gøre et lille weekendophold ud af det? Her kan du læse mere om weekendophold i Nordjylland. Du kan læse om, hvor du kan tage på weekendophold i det nordjyske, og hvad du kan opleve. Få inspiration til dit næste weekendophold lige her.

Billedet er fra Hotels.com
Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot

Middelfart, Fyn

Hindsgavl Slot ligger placeret Fænøsund, ved Middelfart. Her får du smuk natur og udsigt ud over havet med Lillebælt. Hotellet har over 121 værelser, som alle er blevet inspireret af den flotte slotsstil og med et tvist af en moderne renovering. På slottet kan du glæde dig til en omgang lækker mad, hvor kokken selv har stået for at sylte alt deres frugt og grønt fra slottets køkkenhave. Her får du lov til at få en smagsoplevelse ud over det selvvanlige. Slottet bruger lokale leverandører eller råvarer fra deres egen køkkenhave på 10.000 m2. I køkkenhaven avler de både frugt,

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Tæt på stranden - Vandre-/cykelstier i nærheden - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,645.00 DKK

Reserver / Læs mere

Badehotel Sønderjylland

Nyd et weekendophold i Nordjylland

Nordjylland er kendt for sin smukke natur og lyse sommeraftener, og er derfor et oplagt sted at tage på weekendophold. Uanset hvor i Nordjylland du tager hen, kan du finde skov, landområder eller kyst næsten lige rundt om hjørnet. Her er masser af skønne oplevelser i naturen, som du kan nyde.

Er du klar på et weekendophold i Nordjylland, skal du selvfølgelig beslutte, hvor opholdet skal være. Vil du på kro eller hotel? Og skal det være badehotel eller måske spahotel?

De forskellige opholdsmuligheder byder på hver deres særlige stemning, men alle har det tilfælles, at de ligger i skønne omgivelser, byder på god mad og gode oplevelser. Så vil du på afslappende og luksuriøst spaophold, en frisk tur til stranden med badetur i havet, eller bare slappe af og nyde god mad på en hyggelig kro? Vælg det ophold, der passer dig – og måske din rejsemakker. For det er nu alligevel noget helt særligt at dele oplevelsen med en anden.

Romantisk weekendophold for 2 i Nordjylland

At dele en oplevelse som et weekendophold i Nordjylland med en anden vil helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse for jer begge. Så inviter din kæreste eller ægtefælle med på weekendophold i det skønne nordjyske landskab. Det vil uden tvivl være en skøn overraskelse – måske en gave til jul eller fødselsdag, eller til at fejre jeres årsdag?

Med et romantisk weekendophold for to i Nordjylland kan I bade slappe af og nyde hinandens selskab. I behøver ikke tænke på aftensmaden – den kan I nyde på kroen eller hotellets restaurant, eller måske et andet sted i nærområdet. Morgenmaden sørger kroen eller hotellet selvfølgelig også for, så I skal bare vågne lige så stille og daffe ned og nyde et lækkert morgenmåltid, inden dagens strabadser.

Tager I på romantisk weekendophold på spahotel, kan I nyde godt af de skønne spafaciliteter på hotellet. Her er der ofte både varmvands- og koldvandsbassin, måske endda swimmingpool både indendørs og udendørs. Desuden kan I blive svedt godt igennem i saunaen eller dampbadet, og derefter få en omgang afslappende massage.

Uanset hvilken type ophold I vælger, kan I nyde god mad og dejlige omgivelser. Gå ture i området – det er især skønt, hvis I vælger et weekendophold nær de nordjyske strande. Nordjylland er især kendt for smukke badestrande med flot sand, masser af muslingeskaller og de bakkede klitter. Det er også derfor, at du kan finde mange badehoteller i Nordjylland.

Et badehotel kan ligeledes danne rammer for det perfekte weekendophold for to.

Oplevelser og aktiviteter i Nordjylland

Et weekendophold i Nordjylland giver dig god tid til at opleve det smukke landskab. Vælger du to overnatninger har du og din rejsemakker god mulighed for at tage rundt og se de mange attraktioner i det nordjyske.

Uanset hvor i Nordjylland du vil hen, er der mange gode muligheder. Et særligt velbesøgt område i Nordjylland er selvfølgelig Skagen. Faktisk er hele køreturen fra Frederikshavn til Skagen en dejlig tur, hvor du kan se det smukke hedeagtige landskab. I Skagen finder du både hoteller, badehoteller og bed and breakfasts, der tilbyder skønne weekendophold, og hvor du kan nyde det smukke område.

Gå en tur i den hyggelige by, eller tag på museum og se de smukke malerier fra berømte Skagensmalere. Ej at forglemme Grenen, hvor de to have mødes.

Du kan også besøge Den Tilsandede Kirke, og kan du ikke få nok af sand, så besøg Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile.

Har du fået for meget sand i hovedet, byder de nordjyske byer også på spændende kulturelle oplevelser. Besøg kunstmuseerne i Hjørring og Aalborg, eller tag på en shoppingtur i de nordjyske byer. Er du mere til grønne skove, er der mange fine skove i Nordjylland – og allerstørst er selvfølgelig Rold Skov ved Rebild Bakker.

FAQ om weekendophold i Nordjylland

Hvad koster weekendophold i Nordjylland?
Et weekendophold i Nordjylland for to personer koster fra omkring 900 kroner per nat.

Hvor kan jeg tage på weekendophold i Nordjylland?
Du kan tage på weekendophold på kroer, hoteller, badehoteller, spahoteller og bed and breakfasts i Nordjylland. Se udvalget her på siden.

Hvad er det bedste weekendophold i Nordjylland?
Det bedste weekendophold er selvfølgelig det, der lever op til dine ønsker og behov. Det afhænger af, om du er til luksus og afslapning, masser af aktiviteter eller ren og skær hygge.