Weekendophold Fyn

At tage på et weekendophold på Fyn er noget, som alle bør prøve på et eller andet tidspunkt. Du finder lækre weekendophold rundt omkring på hele denne ø. Derfor kan du selv beslutte om dit ophold skal foregå på Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn eller lignende.

Uanset hvor du vælger at overnatte, kan du glæde dig til at blive forkælet i alle ender og kanter, så du kan tage derfra både frisk og veludhvilet. Det er noget, vi alle kan trænge til en gang imellem.

Billedet er fra Hotels.com
Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot

Middelfart, Fyn

Hindsgavl Slot ligger placeret Fænøsund, ved Middelfart. Her får du smuk natur og udsigt ud over havet med Lillebælt. Hotellet har over 121 værelser, som alle er blevet inspireret af den flotte slotsstil og med et tvist af en moderne renovering. På slottet kan du glæde dig til en omgang lækker mad, hvor kokken selv har stået for at sylte alt deres frugt og grønt fra slottets køkkenhave. Her får du lov til at få en smagsoplevelse ud over det selvvanlige. Slottet bruger lokale leverandører eller råvarer fra deres egen køkkenhave på 10.000 m2. I køkkenhaven avler de både frugt,

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Tæt på stranden - Vandre-/cykelstier i nærheden - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,645.00 DKK

Reserver / Læs mere

Badehotel Sønderjylland

Hvad er et weekendophold?

Et weekendophold på Fyn kan være mange forskellige former for ophold. Fællesnævneren for disse forskellige opholdstyper er, at de alle ligger på Fyn. Et weekendophold er altså ikke bare et weekendophold.

Når du vil på et weekendophold på Fyn, skal du beslutte dig for, hvilken opholdstype det skal være. Har du lyst til at overnatte på en kro, et slot, en herregård, et hotel eller lignende?

Derudover kan det være, at du gerne vil forkæle dig selv og en anden med et lækkert spaophold på Fyn. Som du kan læse, er der altså et væld af muligheder, hvis du gerne vil på et weekendophold.

Hvad du kan forvente af et weekendophold, kommer an på, hvilken opholdstype du har valgt. Du finder lækre overnatningssteder på hele Fyn, så du kan selv beslutte, hvilken del af øen du vil besøge.

Sådan finder du frem til de bedste weekendophold på Fyn

Hvis du har kigget lidt rundt her på siden, har du sikkert allerede fundet ud af, at der findes en del forskellige weekendophold på Fyn. Selvfølgelig er det skønt med så stort et udvalg. Men det kan også hurtigt komme til at virke uoverskueligt i forhold til, hvilket weekendophold du skal vælge.

Du kan gøre det nemmere for dig selv ved at tænke over, hvilke præferencer du har, når det kommer til et weekendophold. Du bør derfor starte med at finde ud af dine specifikke ønsker og behov.

Eksempelvis kan du overveje, om du har et stort ønske om at overnatte et bestemt sted. Det kan blandt andet være, at du altid har drømt om at overnatte på et slot eller en herregård. I sådan et tilfælde skal du naturligvis vælge sådan et sted. Det samme gælder, hvis du vil på et ophold på en kro, et spahotel eller lignende.

På den måde kan du nemlig sortere en del steder fra. Dernæst bør du finde ud af, om du har ønsker til selve beliggenheden. Skal stedet være i nærheden af vand, skov eller noget helt tredje? Dit budget kan formentligt også hjælpe dig med at indskrænke din søgning. Gør du brug af disse tips, vil det være langt nemmere for dig at finde det perfekte weekendophold på Fyn for dig og din rejsepartner.

Hvor meget koster det at tage på et weekendophold på Fyn?

Det er svært at svare på, hvor meget det koster at tage på et weekendophold på Fyn. Det kommer nemlig an på mange forskellige faktorer. Hvis du eksempelvis ønsker et weekendophold på et slot eller en herregård, er det typisk dyrere, end hvis du skal på et weekendophold på en kro.

Helt generelt vil det være muligt at finde weekendophold på Fyn fra 800 kroner og helt op til flere tusinde kroner. Prisen afhænger naturligvis også af, hvor mange I skal afsted samt, om der er tale om en enkelt eller to overnatninger. Endnu en faktor, der har en indflydelse på prisen, er, om du har fået fat i et godt tilbud på et weekendophold på Fyn, eller om du skal betale normalprisen.

Her på siden kan du lynhurtigt få et godt overblik over priserne på alle mulige weekendophold på Fyn. Du kan derfor nemt sammenligne priserne, mens du også kan se, hvad der er inkluderet i prisen.

Giv et luksus weekendophold på Fyn i gave

Har du vanskeligt ved at finde en gave til en mand eller en kvinde, der har alt? Så er det værd at overveje at give et luksus weekendophold på Fyn i gave. Det er nemlig den helt perfekte gave, hvis du ikke ved, hvad du skal finde på.

Du kan i hvert fald være sikker på, at gavemodtageren ikke vil blive skuffet for sådan en skøn gave. Vil du gerne overraske din partner, kan du vælge at give et romantisk weekendophold på Fyn i gave. Det vil din partner helt bestemt sætte stor pris på.

Det kan du opleve, når du er på et weekendophold på Fyn

Der er mange, som siger, at Fyn er fin. Fyn er uden tvivl en fin ø, når du gerne vil opleve noget, mens du er på et weekendophold. Der er nemlig masser af forskellige seværdigheder og attraktioner, du kan udforske.

Du kan altså finde oplevelser for enhver smag uanset, om du er til museer, kirker, dyreparker, forlystelsesparker, naturen eller noget helt andet. Der er kort sagt nok at vælge mellem.

Det kan derfor være svært at vælge kun en enkelt oplevelse. Så forhåbentlig har du tid nok til alt det, som du gerne vil kigge nærmere på. Du kan eventuelt vælge en af disse attraktioner:

  • Tarup Davinde
  • Egeskov Slot
  • Odense ZOO
  • Hindsgavl Dyrehave
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • C. Andersens Hus
  • Nyborg Slot
  • Øhavsstien
  • Sankt Knuds Kirke
  • Horne Sommerland


Husk at ovenstående kun er en meget lille del af alt det, du kan lave, når du er på et weekendophold på Fyn. Du kan altid selv søge efter seværdigheder, når du har bestilt dit ophold, så du kan blive yderligere inspireret til, hvad du kan foretage dig.  

FAQ om weekendophold på Fyn

Hvor kan jeg tage på et weekendophold udover på Fyn?
Du kan tage på et weekendophold i hele Danmark. Det kan være alt lige fra et weekendophold på Sjælland til et weekendophold i Sønderjylland eller et weekendophold i Midtjylland.

Må jeg have min hund med på et weekendophold på Fyn?
Der findes steder på Fyn, hvor du kan tage din hund med. Du kan typisk se, om et sted er kæledyrsvenligt på stedets hjemmeside. Du skal dog være forberedt på, at du nogle steder skal betale et tillæg for at have din trofaste ven med. 

Findes der weekendophold på Fyn for 2 personer?
Der findes masser af forskellige weekendophold på Fyn for 2 personer. Du kan se dem alle her på vores side, så du kan finde det bedste ophold for dig og din rejsepartner.