Badehotel Nordjylland

Så snart du tjekker ind på et badehotel i Nordjylland, vil du helt sikkert med det samme kunne fornemme, at det kommer til at blive et befriende ophold. På et badehotel kan du nemlig se frem til naturskønne omgivelser, lækker mad og tonsvis af afslapning.

At være på et badehotel er en luksuriøs oplevelse, hvor du konstant vil mærke friheden sprede sig ud i hele din krop. Du skal bare være i nuet og slappe at uden at tænke på noget som helst.

Her på siden kan du få et godt overblik over alle de bedste og mest lækre badehoteller i Nordjylland. Det gør det meget nemmere for dig at finde ud af, hvilket badehotel du skal vælge til dit næste ophold.

Billedet er fra Hotels.com
Strandhotellet - Blokhus

Strandhotellet – Blokhus

Blokhus, Nordjylland

I Nordjylland ligger Strandhotellet Blokhus. Her vil du være tæt på både den smukke vestkyst og den nordjyske natur. Blokhus er kendt for at være et perfekt sommerhusområder, som mange besøger hele året rundt. Hotellet er nyrenoveret i år 2017 med respekt for hotellet klassiske badehotel stil. Hotellet har 37 værelser, som er indrettet med inspiration fra badehotel stillen, alle værelserne er dog indrettet forskelligt. Hotellets restaurant, Restaurant Blå, får du høj kvalitets mad, som er lavet af lokale råvarer og af inspiration af det danske og franske køkken. Blokhuset er et hyggeligt område med mulighed for både shoppingmuligheder og

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter og bar/lounge - Fitnessfaciliteter - Spafaciliteter på stedet - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,195.00 DKK

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro & Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel danner rammer for en lækker krooplevelse i det naturskønne Thyholm. Her finder du en kro i den hyggeligste badehotelstil med en beliggenhed ud til en fin badestrand ved Limfjorden. Her kan du få værelser med fjordudsigt eller skovudsigt og masser af lækre klassiske kroretter og gourmetmad. Når sulten er stillet, er der mulighed for skønne gåture i området, en badetur i Limfjorden og et væld af seværdigheder i både det nord- og vestjyske. Thy byder på et væld af naturoplevelser, samt mulighed for at få lidt historie ind under huden. Du kan tage op og se

Laveste pris for 2 personer: 1,998.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Strandgaarden Badehotel

Strandgaarden Badehotel

Læsø, Nordjylland

Strandgaarden Badehotel ligger på ferieøen i Nordjylland Læsø. Læsø er en hyggelig lige ø, som ikke er alt for turistet. Hotellet ligger meget central i forhold til alt hvad Læsø kan byde på. Alle værelserne har en minibar, hvor du har mulighed for at ligge alle dine drikkevarer ind. Om sommeren kan du på mange restauranter oppe den “farlige” fisk Fjæsing. Når den tilberedes, smages den fantastisk. Her ud over kan også Læsøs kurbad også opleves.

Hotellet har: Tæt på stranden - Motionscenter - Restauranter - Golfbane - Gratis parkering på stedet

Reserver / Læs mere

Hvad er et badehotel?

Et badehotel er en mindeværdig oplevelse, der er lavet til, at du kan slappe af og blive forkælet på bedste vis. Disse hoteller ligger meget tæt på vandet, så du hurtigt kan nyde at tage en dukkert eller ligge og lytte til bølgernes brus.

Der er altid en helt særlig stemning på et badehotel. Det vil næsten føles som om, at du bliver ført tilbage i tiden. I gamle dage var badehoteller forbeholdt det bedre borgerskab, hvor de kom for at slappe af og få det bedre. Det var ofte på lægens anbefaling.

Atmosfæren fra de gamle dage har de fleste badehoteller bibeholdt. Dog er disse hoteller ikke længere kun for det bedre borgerskab. Alle kan nemlig tage på et badehotelophold for at få det godt i både krop og sjæl.

Men der kan være en forskel på de enkelte badehoteller. Nogle har mere at byde på end andre. Eksempelvis kan nogle badehoteller betragtes mere som et kurophold, da de også tilbyder spa, wellness, træningsfaciliteter, sund kost og meget mere.

Et ophold på et badehotel i Nordjylland er for alle aldre

Er du i tvivl i forhold til, om det er passende for dig at tage på et badehotel? Så skal du ikke tænke længere over dette. Et badehotelophold er for alle aldre, da det er godt og sundt for dig uanset, hvor gammel du er.

Rent faktisk tager mange danskere flere generationer afsted sammen på et badehotel. Det giver nemlig hele familien mulighed for at være sammen med hinanden uden alle de daglige pligter. Bedsteforældrene får mere tid sammen med børnebørnene, mens forældrene får tid til at pleje forholdet til hinanden. Så det er en gunstig situation for alle.

Det kan også være et stort plus at tage alene afsted med en bedsteforælder, da det giver jer en stund sammen, som I begge aldrig vil glemme. Ikke nok med at I kan opleve noget nyt sammen, så kan I ydermere snakke om alt det, I ikke plejer at have tid til at snakke om.

Et badehotel er ligeledes et godt sted at tage hen, hvis du vil på et romantisk ophold med din partner. For hvad er mere romantisk end at være sammen på et lækkert badehotel i Nordjylland, hvor der er fokus på velvære?

Sådan finder du det bedste badehotel i Nordjylland

Det behøver ikke at være svært for dig at finde det bedste badehotel i Nordjylland for dig. Der er ingen grund til, at du kigger på alle de forskellige badehoteller i Nordjylland. I stedet bør du starte med at finde ud af, hvad du har af ønsker og behov til dit ophold.

Det kan eksempelvis være, at du gerne vil på et badehotel, der tilbyder en specifik menu eller har bestemte træningsfaciliteter. Eller måske vil du gerne overnatte på et badehotel, hvor der ydermere er en spa? Det er helt op til dig, og hvad du gerne vil have ud af dit ophold.

Når du har tænkt over dette, er det en fordel at lave et budget. Herved ender du ikke med at kigge på ophold, der overskrider dit buget. Desuden kan det hjælpe dig med at indskrænke din søgning.

Til sidst er det en fordel at tænke over, om du vil besøge et specifikt område i Nordjylland. Du finder nemlig flere badehoteller i denne del af Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at der er nok at vælge mellem.


Hvad er prisen for et badehotelophold i Nordjylland?

Det er vidt forskelligt, hvor meget det koster at tage på et ophold på et badehotel i Nordjylland.

Der er nemlig stor forskel på, hvad badehotellerne tilbyder deres gæster. Jo flere ting der er inkluderet i opholdet, jo dyrere er det i de fleste tilfælde. Prisen kan altså variere alt efter antallet af personer, antallet af overnatninger, faciliteter, menu og meget mere.

Derfor er det ikke nemt at komme med en nøjagtig pris på en overnatning på et badehotel. Overordnet set skal du dog forvente, at det koster fra 800 kroner og helt op til 4.000 kroner eller mere for en enkelt overnatning for 2 personer.

Hvis du ønsker en eksakt pris på et badehotelophold i Nordjylland, anbefaler vi, at du tager et kig her på siden. Her kan du finde fantastiske ophold på badehoteller i denne del af Danmark, så det er nemt for dig at finde det perfekte ophold.

Hvad kan jeg ellers opleve under mit ophold på et badehotel i Nordjylland?

Der sker en masse i hele Nordjylland, som du kan fornøje dig med under dit ophold på et badehotel. Hvis du er på en hel badehotelsferie, er der sikkert også tid til, at du kommer en smule væk fra selve hotellet.

Hvis du bevæger dig væk fra matriklen, kan du udover at nyde vandet og den omkringliggende natur, opleve mange andre spændende ting. For eksempel kan du altid tage ind til den nærmeste by for at shoppe, hvis du mangler noget eller bare har lyst til at se byen.

Men det er ikke det eneste, du kan slå dig løs med. Der er ydermere flere attraktioner og seværdigheder i Nordjylland, som du kan udforske. Faktisk er der oplevelser for Du kan eksempelvis besøge nedenstående steder:

 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Råbjerg Mile
 • Nationalpark Thy
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoologiske Have
 • Skulpturparken Blokhus
 • Rubjerg Knude Fyr
 • Ørnereservatet – Eagle World
 • Grenen

Som du kan læse, er der nok oplevelser for enhver smag samt for både børn og voksne. Ovenstående er desuden kun et lille udpluk af, hvad du kan opleve, når du er i Nordjylland. Falder ingen af disse oplevelser i din smag, er det bare med at undersøge, hvad du ellers kan lave.

FAQ

 • Hvornår kan jeg ankomme på et badehotel i Nordjylland?
  Det varierer fra sted til sted, hvad tid du kan tjekke ind på hotellet. En god tommelfingerregel er, at det er omkring kl. 15. For at få det præcise indtjekningstidspunkt bør du kigge på det specifikke badehotels hjemmeside. Det gælder også, hvis du skal på et badehotel i Sønderjylland, et spaophold i Nordjylland eller et badehotel på Sjælland.

 • Skal jeg bestille bord i restauranten på et badehotel i Nordjylland?
  Nej, du skal ikke bestille bord i restauranten, hvis du har bestilt et ophold, der inkluderer en aftenmenu. Du skal altså kun bestille bord, hvis du ikke har et ophold, hvor du får aftensmad.

 • Kan jeg parkere ved et badehotel i Nordjylland?
  Du kan nemt parkere ved et badehotel i Nordjylland lige meget, om du skal på et weekendophold eller på et ophold i en hverdag. Der er skam plads til alle gæsternes biler. Det er i de fleste tilfælde ovenikøbet gratis at have din bil parkeret lige ved badehotellet, så det skal du ikke bekymre dig om.

 • Kan jeg betale med et gavekort på et badehotel i Nordjylland?
  Du kan naturligvis altid betale med et gavekort, hvis det er købt til det specifikke sted. Det er en god idé at oplyse, at du har et gavekort, når du booker dit ophold. Husk at tage dit gavekort med, så du kan aflevere det, når du skal betale i forbindelse med, at du tjekker ud.