Slotsophold Nordjylland

Inviter din kæreste eller gode veninde med på slotsophold i Nordjylland og få en eventyrlig og uforglemmelig oplevelse. Tag væk fra den travle hverdag med stress og jag, og nyd et afslappende slotsophold i Nordjylland i de henrivende, historiske omgivelser.

Overnat på et smukt og eventyrligt slot eller en gammel og smukt indrettet herregård, der får dig til at føle dig som en kongelig. Du finder de bedste slotsophold i Nordjylland her på siden.

Billedet er fra Hotels.com
Kokkedal Slotshotel

Kokkedal Slotshotel

Brovst, Nordjylland

I Nordjylland ligger byen Brovst, hvor hotel Kokkedal Slotshotel. Slottet er fra fra år 1013, hvor slottet har mange forskellige historier fra gennem tiderne. I de fleste værelser finder du himmelsenge, som du kan nyde inde på de flotte stilfulde klassiske slots indretning. Hotellet har meget fin restaurant, hvor du kan nyde menuer med årstidens råvarer. Nede i hotellets vinkælder har du mulighed for at smage på gode vine. Ud over vinsmagning har du mulighed for at hører om historien om slotshotellet historie og få en rundvisning. Fra hotellet er der hverken langt til Aalborg eller forlystelsesparken Fårup Sommerland.

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Sæsonbestemt udendørs pool - Gratis parkering på stedet - Spafaciliteter på stedet - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 799.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Scheelsminde

Hotel Scheelsminde

Aalborg, Nordjylland

I Aalborg finder du herregårdshotellet Scheelsminde. Her får du et hotel, hvor du bliver budt på lækre og charmerende værelser, god gastronomiske oplevelser. Hotellet har 94 værelser, som alle er blevet moderniseret og stadig har et hyggeligt gammeldags charme. Her er der mulighed for ophold med pool, spa og en god mad oplevelse omringet af smuk natur. I nærheden er der mulighed for at golf. Restaurant Bühlmann serverer de lækker gourmet mad, som er lavet af friske og lokale råvarer. Mange af retterne har inspiration af det franske køkken.

Hotellet har: Gourmetmad - Bar/lounge - 1 indendørs pool - Gratis parkering på stedet - Sauna

Laveste pris for 2 personer: 1,145.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel
Vraa Slotshotel

Vraa Slotshotel

Tylstrup, Nordjylland

Vraa Slotshotel befinder sig i det skønne nordjyske Tylstrup. Slotshotellet oser af charme og historie, som skaber en helt særlig atmosfære på hotellet. Udenfor slotshotellet finder du den skønneste natur, som giver rig mulighed for afslapning i aller højeste grad. Et fantastisk slotshotel, som har bevaret den autentiske stil til perfektion.

Hotellet har: Daglig rengøring - Restaurant og bar/lounge - Morgenmad tilgængelig - Terrasse - Have - Aalborg Historiske Museum: 20,9 km

Laveste pris for 2 personer: 799.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Slotshotellet Aalborg

Slotshotellet Aalborg

Aalborg, Nordjylland

I Aalborg ligger det flotte slotshotellet placeret. Hotellet ligger således, at du har byens midtpunkt på den ene siden og på den anden side har du Aalborgs havnefront. Slotshotellet har 156 værelser i alt, alle dyner og puder på værelserne er allergivenlige. Nogle af værelserne har endda udsigt eller delvis udsigt ud over Limfjorden. Kun 2 minutters gå gang til gågaden, Utzon centret og Musikkens Hus,  kan du opleve det meste af Aalborg. I Aalborg har du mulighed for at se blandt andet Aalborg Zoologiske have, North kraft og Museum Of Modern Art      

Hotellet har: Bar/lounge - Snackbar/deli - Elevator - Parkering på stedet (mod betaling) - Døgnåben reception

Laveste pris for 2 personer: 1,706.00 DKK

Reserver / Læs mere

Nyd det skønne Nordjylland på et slotsophold

Med et slotsophold i Nordjylland kan du slappe af og mærke historiens vindepust i de smukke omgivelser. Af og til må et weekendophold nemlig gerne være noget helt særligt. Og selvom de mange hyggelige kroer og skønne hoteller i Nordjylland byder på et dejligt afslappende ophold, skal der af og til lige lidt ekstra til. En unik og uforglemmelig oplevelse på et slot eller en herregård.

Del denne skønne oplevelse med en du har kær – inviter din kæreste, ægtefælle eller måske en veninde med på et dejligt slotsophold, hvor I kan nyde omgivelserne. Se det smukke slot eller den gamle herregård, der fortæller en lang historie. Eller gå en tur i området, få frisk luft og nyd den dejlige natur. Nordjylland byder på mange skønne naturoplevelser med flotte bøgeskove, der kan nydes året rundt. De nordjyske strande er også en oplevelse i sig selv – her kan I bade eller gå ture langs vandkanten.

 

Slotsophold og skøn mad i Nordjylland

Et slotsophold i Nordjylland byder selvfølgelig også på god mad. Du kan finde slotsophold, hvor der er både morgenmad og aftenmenu inkluderet, så den bare står på ren og skær afslapning. Du behøver ikke tænke på aftensmaden – for den klarer de dygtige kokke i køkkenet.

Har du inviteret kæresten med på et romantisk slotsophold i Nordjylland, kan I bare slappe af og nyde hinandens selskab over en lækker aftenmenu i eventyrlige omgivelser. Få et glas vin til maden – eller hvad med en hel gourmetmenu med vinmenu inkluderet? Så bliver der fyret ekstra meget op for romantikken med en overdådig madoplevelse. Et slotsophold med gourmet er en oplevelse for alle sanserne.

I vil uden tvivl føle jer som prinser og prinsesser for en dag, når I bliver budt velkomne og tjekker ind på det smukke værelse på slottet. Hvem mon har overnattet i de forunderlige værelser før? Nu er det jeres tur til at slappe af og nyde tilværelsen.

 

Nyd de skønne og rolige omgivelser i Nordjylland

Nordjylland er kendt for mange ting – men især den nordjyske natur er noget helt særligt!

I Nordjylland befinder du dig altid tæt på den fantastiske, danske natur, som skaber de helt perfekte forhold til et ophold i både kærlighedens og afslapningens tegn. Du kan eksempelvis besøge det fantastiske og famøse Skagen, hvor du både kan nyde det sommerige byliv samtidig med, at du blot befinder dig et stenkast fra vandet. Du kan også gøre opholdet en anelse mere historisk og dermed besøge Grenen, hvor du kan stå med den ene fod i Skagerak og den anden fod i Kattegat. 

Det fantastiske ved den nordjyske natur er de fantastiske klitter. Klitterne kan noget helt særligt, og giver automatisk en fornemmelse af ro, afslapning og velvære. Du kan eksempelvis tage din bedre halvdel med på en picnic-tur oppe i klitterne, hvor I kan nyde hinandens selskab og den fantastiske udsigt over det skønne hav. 

Hvis du ønsker et udforskende ophold med fokus på de nordjyske seværdigheder, kan du læse meget mere om, hvad Nordjylland har at byde på lige her.

FAQ

  • Hvor skal jeg vælge et slotsophold i Nordjylland?
    Vælg et slotsophold i Nordjylland ud fra dine ønsker – hvor vil du gerne på slotsophold i Nordjylland? Hvad er dit budget, og hvilke faciliteter ønsker du på slotsopholdet?

  • Hvad koster et slotsophold i Nordjylland?
    Prisen på slotsophold i Nordjylland varierer meget, men som regel kan du finde slotsophold fra omkring 800 – 1.000 kroner og opefter. Prisen afhænger af, hvad der er inkluderet i opholdet, samt beliggenhed mm.

  • Hvad kan jeg lave på et slotsophold i Nordjylland?
    Du kan nyde de skønne omgivelser på slottet og omkring slottet. Gå ture i området, eller tag på udflugt og se nogle af de mange seværdigheder og den dejlige natur i Nordjylland.