Kroophold Jylland

Drømmer du om forkælelse og nydelse? At glemme alle de stressende ting i hverdagen. Glem alt om vasketøj, arbejde og madlavning. Du kan bare slappe af og nyde god mad i skønne og afslappende omgivelser. Det kan du gøre på gourmetophold på en af de hyggelige kroer og hoteller i Danmark.

Med et gourmetophold får du en skøn oplevelse med overdådig mad og overnatning i dejlige omgivelser. Du finder de bedste gourmetophold i Danmark her, og så er det bare om at få pakket tasken og glæde dig til at skønt og afslappende ophold.

Billede fra Hotels.com

Nymindegab Kro

Nørre Nebel, Sydvestjylland

I bunden af Ringkøbing Fjord ligger Nymindegab Kro, hvor der er rig mulighed for at opleve det bølgende og brusende Vesterhav. Her er der fokus på gastronomi, luksus og natur, og stedet emmer af ro og afslapning. Nymindegab Kro tilbyder et væld af forskellige ophold – gourmetophold, nytårsophold, weekendophold, vandreophold mm., så du kan vælge lige præcis dét, der passer dig. Så uanset om du er til ro og afslapning med god mad, eller et spændende ophold med masser af aktiviteter, kan du finde det her. Du kan gå tur langs Ringkøbing Fjord eller tage et smut ned til Vesterhavet,

Laveste pris for 2 personer: 799.00 DKK

Reserver / Læs mere

Rold StorKro

Skørping, Nordjylland

I den nordlige del af Rold Skov finder du den hyggelige Rold Storkro, der danner rammer om et hyggeligt og afslappende kroophold. Her kan du nyde et dejligt pusterum i hverdagen i naturskønne omgivelser, der giver rig mulighed for lange gåture i Rold Skov eller Rebild Bakker. I restauranten kan du nyde fra smørrebrød til klassiske kroretter, og så byder de på et godt udvalg af børneretter, samt god underholdning til de små. Både børn og voksne kan hoppe i den indendørs swimmingpool eller gå en tur ud og fodre dådyrene i folden. I kroens have finder du også en

Hotellet har: Pool - Sauna

Laveste pris for 2 personer: 2,356.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com sallingsund færgekro

Sallingsund Færgekro

Nykøbing Mors, Nordjylland

Hotellet har: Gourmet restaurant - Tæt på vandet

Laveste pris for 2 personer: 1,199.00 DKK

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro & Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel danner rammer for en lækker krooplevelse i det naturskønne Thyholm. Her finder du en kro i den hyggeligste badehotelstil med en beliggenhed ud til en fin badestrand ved Limfjorden. Her kan du få værelser med fjordudsigt eller skovudsigt og masser af lækre klassiske kroretter og gourmetmad. Når sulten er stillet, er der mulighed for skønne gåture i området, en badetur i Limfjorden og et væld af seværdigheder i både det nord- og vestjyske. Thy byder på et væld af naturoplevelser, samt mulighed for at få lidt historie ind under huden. Du kan tage op og se

Laveste pris for 2 personer: 1,998.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

Ålbæk, Nordøstjylland

Aalbæk Badehotel, der tidligere hed Aalbæk Gl. Kro huser i dag et hyggeligt, historisk badehotel, som ligger blot 20 kilometer syd for Skagen. Toppen af Danmark byder på et væld af oplevelser. Aalbæk Badehotel ligger fint placeret mellem Skagen og Frederikshavn, hvor der hele vejen langs Kattegat er skønne badestrande. Du kan også besøge Grenen, Råbjerg Mile, Rubjerg Knude og Den Tilsandede Kirke for virkelig at opleve den skønne natur i det vendsysselske. Er du til kunst og kultur kan du også finde mange spændende oplevelser som Skagensmuseet, eller besøge kunsthåndværkere der arbejder med alt fra maleri til rav, keramik

Laveste pris for 2 personer: 805.00 DKK

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Med en skøn beliggenhed ved det sydligste af Limfjorden ligger Hvalpsund Færgekro. Selvom de nuværende bygninger er af nyere tid, betegnes Hvalpsund Færgekro som en af Danmarks ældste, da den har eksisteret siden 1500-tallet. Her kan du nyde god mad i hyggelige og rolige omgivelser med den skønneste udsigt over Limfjorden. Måske kan du få øje på Rotholmene. I kroen kan du både nyde klassiske kroretter og en sæson-menu, der er baseret på årstidens råvarer. Når sulten er stillet og benene skal strækkes, kan du gå en tur langs stranden til Herregården Hessel, som er Danmarks sidste firlængede og stråtækte

Laveste pris for 2 personer: 1,798.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
hjørring kro

Hjørring Kro

Hjørring, Nordjylland

I Hjørring i Nordjylland ligger den hyggelige Hjørring Kro, hvor du finder hyggelige moderne værelser og en velbesøgt restaurant med klassiske, mættende kroretter. Her kan du få god mad og en rar seng at sove i, så du er klar til de mange oplevelser, du bliver budt på i det nordjyske. I Nordjylland og Vendsyssel er der et væld af spændende oplevelser for enhver smag. Her er kunst, kultur, historie og natur – oplevelser for både børn og voksne. I Hjørring kan du besøge Vendsyssel Kunstmuseum, og skal du på shoppingtur finder du Metropol ShoppingCenter. Vil du lidt ud af

Hotellet har: Restauranter - Terrasse

Laveste pris for 2 personer: 840.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
svostrup kro

Svostrup Kro

Svostrup, Midtjylland

Drømmer du om en hyggelig og helt autentisk krooplevelse, skal du besøge Svostrup Kro, som ligger langs Gudenåen lidt uden for Silkeborg. Her bringes minderne om fortiden til live på den hyggelige kro, som pramdragere og handelsfolk i sin tid brugte som hvilested, og som blev kongelig privilegeret i 1834. Du kan overnatte i de smukt og romantisk indrettede værelser, som du ikke har lyst til at forlade igen. Så skal det lige være for at nyde den gode mad i restauranten, hvor du kan nyde smagfulde, klassiske kroretter i lige så skønne omgivelser som værelserne. Til maden kan du

Laveste pris for 2 personer: 1,075.00 DKK

Reserver / Læs mere

Tag på det bedste kroophold i Jylland

Et kroophold i Jylland er en skøn oplevelse – og gerne en du skal dele med en, du har kær. Så hvorfor ikke unde dig og din nærmeste et dejligt og afslappende kroophold i det skønne Jylland? Find en dato, book ophold og pak tasken til det bedste kroophold i Jylland. Her på siden finder du et væld af jyske kroer, du kan vælge imellem. Og skal det være i specifikke egne af Jylland, kan du også klikke dig videre herunder og finde:

Kroophold i Nordjylland

Kroophold i Midtjylland

Kroophold i Sønderjylland

Men hvilken kro er nu den bedste? Det er selvfølgelig lidt svært at vide – og det afhænger meget af, hvor du vil hen, og hvad du er på udkig efter. Det bedste kroophold er dét, der kan leve op til dine ønsker og behov. Skal det være et romantisk kroophold i Jylland, eller skal det være masser af gourmet eller wellness på luksus kroophold i Jylland? Det kan også være du er på udkig efter et billigt kroophold i Jylland, hvor du kan slappe af i en blød seng og nyde god, traditionel kromad.

Skal det være all inclusive kroophold i Jylland? Det er heller ikke noget problem – i de fleste kroophold er der aftenmenu og morgenmadsbuffet inkluderet.

Det kan også være, du er til et festligt kroophold med musik og dans i Jylland? De jyske kroer byder på lidt af det hele, så find det kroophold, der passer dig.

Mad og vin på gourmetophold

Oplev Jylland fra nord til syd

Uanset hvor i Jylland, du vælger at tage på kroophold, kan du forvente et væld af spændende oplevelser. Her er nemlig masser af natur, kultur og historie – og du kan finde noget forskelligt, uanset hvor du tager hen.

Nordjylland er især kendt for sine flotte kyststrækninger og store hedelandskaber – her finder du også et helt særligt lys i den nordligste del, nemlig i Skagen. Nyd den friske luft, og tag et smut til Grenen og se hvor de to have mødes.

Ved Vesterhavet er der også lange, flotte kyststrækninger med store bølger, der især er populære blandt surferne – men en tur til Cold Hawaii er bestemt også for alle. Her finder du også Nationalpark Thy, der byder på både skøn natur, og mange fine små kirker og historiske steder.

I Midtjylland er der dejligt og roligt – her er ligeledes smuk natur, men også mange skønne og spændende kulturelle og historiske oplevelser – tag et smut til Aarhus og besøg eksempelvis ARoS Kunstmuseum, eller hvad med Den Gamle By eller Moesgaard?

Sønderjylland byder ikke bare på skøn og unik natur med smukke sandstrande, hvor sælerne boltrer sig i vandet, og de mange stære flyver rundt på himlen ved aftentid. Sønderjylland emmer nemlig af historie – og de sønderjyske grænsekroer er især et populært mål til et weekendophold. Ikke nok med at der er masser af historie, kan du også nyde god sønderjysk mad – og oven i købet et overdådigt sønderjysk kaffebord.

 

Billigt kroophold i Jylland? Find de bedste kroophold i Jylland tilbud

Du kan finde kroophold i Jylland i alle prisklasser – prisen afhænger både af, hvor mange dage du vil afsted, samt beliggenhed, værelsestype og hvad der er inkluderet i opholdet. Du kan derfor sagtens finde billige kroophold.

Selvfølgelig kan du også forkæle dig selv med lidt ekstra og finde gode tilbud på kroophold i Jylland. Hold øje på kroernes hjemmeside, eller se om du kan finde et fedt oplevelsesgavekort på tilbud.

FAQ

  • Hvor skal jeg tage på kroophold i Jylland?
    Sønderjylland er en populær destination til kroophold, men der ligger mange skønne kroer i hele Jylland.

  • Kan jeg finde kroophold deals i Jylland?
    Ja, du kan sagtens finde deals på kroophold i Jylland. Hold øje på de forskellige deals-hjemmesider, eller se om du kan finde et kroophold tilbud på kroernes hjemmeside eller gennem oplevelsesgavekort.

  • Hvad koster kroophold i Jylland?
    Prisen på kroophold i Jylland afhænger meget af, hvad der er inkluderet i opholdet, samt beliggenhed og værelsestype. Her på siden kan du se, hvad de forskellige kroophold i Jylland koster.