Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84

Golfophold Midtjylland

Et golfophold i Midtjylland byder på en skøn oplevelse i den flotte natur. Her finder du flotte golfbaner med både 18 huller og 27 huller. Der er noget for enhver smag i det midtjyske, og så kan du nyde en overnatning eller hel weekend og få god mad på et lækkert hotel. Så pak golfkøllerne i tasken og tag afsted på golfophold i Midtjylland.

Billedet er fra Hotels.com
Hotel Dania

Hotel Dania

Silkeborg, Midtjylland

Hotel Dania har ligget på det store torv i midten af Silkeborg siden 1848. Hotel Dania har været familie ejet siden 1960 af familien Jørgensen. Hotellet er meget kendt for den flotte gule facade, og deres klassiske stillede værelser. Dania har dog fået en renovering, dog uden at hotellets historie er blevet ødelagt. Bygningen fortæller bestemt historier omkring kendte dansker, forfattere osv. Hotellet ligger tæt på både Silkeborgs aktiviteter og forretningsliv. I Silkeborg har du mulighed for at opleve både den smukkenatur, som findes rundt om Silkeborgsøerne. Der er også mulighed for at være aktiv på de smukke golfbaner, som

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Golf i nærheden - Cykeludlejning i nærheden - Kajakroning og Mountainbiking i nærheden - Parkering på stedet (mod betaling)

Laveste pris for 2 personer: 1,199.00 DKK

Reserver / Læs mere
Lübker Golf Resort

Lübker Golf Resort

Nimtofte, Midtjylland

I Nimtofte i midtjylland ligger Lübker Golf & Spa Resort. Her kan du få udlevet din golfdrøm og samtidig få wellness og mad i særklasse. Du har mulighed for at bestille forskellige typer af ophold på hotellet. Her kan du nemlig vælge mellem spaophold, golfophold, familieophold eller noget helt fjerde. Hotellets restauranter Square café og Brasseriet laver udsøgt mad med friske råvarer. Alle retterne er innovative og følger tidens trends og tendenser. Rundt om hotellet kan du opleve den smukke natur, som befinder sig på Djursland. Her er der både løberuter og cykelruter, hvis du vil dyrke en anden aktivitet

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Spa med fuld service - Golfbane - Gratis parkering på stedet - Fitnessfaciliteter

Laveste pris for 2 personer: 1,450.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg

Silkeborg, Midtjylland

Få et ophold på Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg. Hotellet ligger ved siden af Gudenåen, som flugter forbi hotellet. Hotellet ligger i det gammel industriområde, hvor der blandt anden en gang lå en papirfabrik. På hotellet har du muligheden for at få hørt om områdets historie. Hotellets brasserie, Restaurant Michael D, serverer mad som er tilpasser sæsonen og sørger for at du får mad der er lavet på friske lokale og internationale råvarer. Området hotellet ligger i, er perfekt for dig, som er glad for vand, om det så er at svømme i det, fiske eller sejle. Der er nemlig

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Gratis brug af cykler - Parkering på stedet (mod betaling) - Roomservice (i et begrænset antal timer) - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,467.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Pejsegården

Hotel Pejsegården

Brædstrup, Midtjylland

Hotel Pejsegården ligger i Brædstrup, nær Horsens. På hotellet har du mulighed for at leje dig ind på et af de 118 værelser. Her findes der værelser, som passer til forskellige behov og ønsker. Hotellet byder på to forskellige restauranter. På 1. sal finder du Restaurant Panorama, som har den smukke udsigt ud over byens skov. Her vil du få en gastronomisk mad og vin oplevelse. I kælderen findes hotellets bistro, Dillen. Her serverer de klassiske danske retter. I nærheden af Brædstrup finder du seværdigheden Den Genfundne Bro, som har en masse historie bag sig.

Hotellet har: 2 restauranter og 2 barer/lounger - Døgnåbent fitnesscenter - 1 indendørs pool - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 895.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Propellen

Hotel Propellen

Billund, Midtjylland

Hotel Propellen ligger i Billund. Tidligere blev bygningen brugt som restaurant og diskotek, i dag har roen faldet, så du kan nyde dit ophold i ro og fred. Hoteller har i alt 91 værelser, som er alle er blevet designet med en hygge stemning. ?nsker du at nyde en omgang lækker mad, så kan vi anbefale de 3 restauranter, som hotellet har. Restaurant Cockpit er en café med en hyggelig stemning, hvor du får en god spiseoplevelse. Restauranten har været der siden år 1977. Restaurant Ludwig er indrettet mere romantisk, hvor der er prøvet på at skabe en mere slotsstemning.

Hotellet har: 3 restauranter og bar/lounge - Fitnessfaciliteter - Døgnåben reception - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,100.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Silkeborg, Midtjylland

Den smukke Vejlsøhus Hotel ligger ved de kendte Silkeborgsøerne. I 1900 tallet brugte man hotellet som et opholdssted for syge mennesker. I dag bruges til til både ophold, kursus- og konferencecenter, hvor der både er mulighed for at nyde naturlivet og sportlige aktiviteter. Der er mulighed for at kører på mountainbike, sejle i kano eller kajak, en gåtur rundt om slottets smukke områder. Hotellets restaurant har fokus på at serverer lækre råvarer, som har udgangspunkt i råvarer fra den givende sæson. Her vil du få en god smagoplevelse og modtage en høj service fra det passioneret personale. Med få minutter

Hotellet har: Bar/lounge - Vandre-/cykelstier i nærheden - Legeplads på stedet - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,175.00 DKK

Reserver / Læs mere

Golf for alle i Midtjylland

I Midtjylland er der golf for enhver smag og for ethvert niveau. Uanset om du er helt grøn på golfbanen eller om du har en Tiger Woods gemt i dig, kan du finde en god golfbane i Midtjylland. Nogle golfcentre tilbyder op til flere golfbaner der passer til både nybegyndere og øvede. Du kan derfor finde en golfbane der passer både dit temperament og dine golfevner.

Vil du udfordre dig selv på en af de kuperede midtjyske golfbaner, eller vil du nyde den skønne udsigt ud over på de smukke seaside-golfbaner?

Uanset hvor du vil tilbringe dit golfophold i Midtjylland, kan du finde den golfbane, der passer dig. Og kan du ikke finde et passende golfophold, kan du selv tilrettelægge dit golfophold med et midtjysk hotel eller en af de hyggelige midtjyske kroer, og så kombinere det med en tur på en af golfbanerne i nærområdet. Du skal blot selv betale for at spille på banen.

 

Golf og spa

Er du til luksus og velvære, kan du også kombinere dit golfophold med spa. Tag på golfresort i Midtjylland og nyd en skøn og afslappende overnatning med golf og spa.

Er du træt i arme og ben efter en lang eftermiddag på golfbanen, kan du nyde godt af de gode spafaciliteter. Hop en tur i de varme bassiner, eller nyd det boblende spa. Måske skal du varmes godt igennem i saunaen eller dampbadet. Eller hvad med en skøn og afslappende massage til de ømme muskler – man kan jo godt blive træt i armene af at svinge golfkøllen.

Med et golf- og spaophold får du det bedste af to verdener. Du kan nyde et aktivt ophold med en tur på golfbanen, og derefter slappe af og stresse helt af i spa’et. Og så kan du nyde god mad i hotellets restaurant – måske en lækker aftenmenu i selskab med et glas vin.

Vil du gå all in på spa, kan du selvfølgelig også kigge lidt nærmere på de forskellige spaophold i Midtjylland

 

Golf for to i Midtjylland

Golf er et hyggeligt spil, og det nydes måske endnu mere i selskab med en ven eller kæreste. Så tag din golfmakker- eller makkerinde med under armen og nyd et dejligt golfophold sammen. I kan booke jeres egne værelser, eller et værelse med enkeltsenge eller dobbeltseng.

Fyr op for romantikken og overrask din golfglade kæreste med et golfophold i Midtjylland. Lad det skønne midtjyske hotel eller den hyggelige midtjyske kro danne rammer om et dejligt, romantisk ophold, hvor I kan nyde hinandens selskab og god mad. Kombiner det med en tur på golfbanen, hvor I kan gå rundt sammen og nyde den skønne natur og få lidt god underholdning – hvem vinder på golfbanen?

 

Golfophold og gourmet i lange baner

Golfophold emmer ofte af luksus og lækre oplevelser – og det kan du bestemt også få på et golfophold i Midtjylland. Du kan nyde et golfophold med gourmetmad i hotellets restaurant, hvor der virkelig er kælet for ingredienserne. Golf og gourmet går gerne hånd i hånd, og det er med god grund. Et golfophold må nemlig gerne være en luksuriøs oplevelse, og derfor er det ikke nok med en tur på en flot golfbane – nej, maden skal også gerne kunne følge med. Kan du slet ikke få nok af gourmet, så tjek vores liste over gourmetophold i Midtjylland.

 

Sammensæt dit eget golfophold i Midtjylland

Mange skønne hoteller og kroer i Midtjylland tilbyder golfpakker, hvor du har mulighed for at spille golf på en nærliggende golfbane. Her er adgang eller såkaldt greenfee til golfbanen nemlig inkluderet i prisen for opholdet.

Du kan dog også finde golfpakker, hvor du har mulighed for at vælge mellem adgang til flere forskellige golfbaner i nærområdet. Det kan være til samme pris, eller der kan være adgang til større eller mere eksklusive golfbaner mod et tillæg.

Du kan også gå efter et andet hotel eller en kro – måske er du til noget helt særligt, eller måske skal golfopholdet kombineres med badehotel, lækker gourmetmad eller bare en hyggelig og afslappende krooplevelse? Så kan du også booke dit eget ophold, og derefter selv købe adgang til en golfbane i området.

 

Nyd det skønne Midtjylland

Midtjylland er uden tvivl en oplevelse for sig – her er smuk natur, skove og bakkede landskaber fra nord til syd. Besøg Søhøjlandet og nyd udsigten fra Himmelbjerget, eller tag en tur ned til en af de skønne søer i området. Kombiner dit golfophold med et smut ud i det grønne og bakkede landskab i Mols Bjerge på Djursland, eller en tur til den gamle slotsruin ved Kalø.

Du kan også nyde et hotelophold i Aarhus med en tur til den nærmeste golfbane. Her kan du spise god mad på en af byens mange restauranter, shoppe i butikkerne eller besøge byens museer. Tag en tur op i den berømte regnbue på ARoS, eller hvad med et smut ned til Moesgaard Museum, hvor du kan opleve det historiske vingepust med et besøg hos Grauballemanden og de mange spændende fund fra den danske oldtid. Er du mere til lidt mere moderne historie, kan du også besøge Den Gamle By.

Uanset hvor du tager på golfophold i Midtjylland, kan du få en god oplevelse med golf, god mad og masser af gode minder.

FAQ

  • Hvad koster golfophold i Midtjylland?
    Golfophold i Midtjylland koster fra omkring 1.000 kroner og opefter, alt efter hvad der er inkluderet i opholdet. Vil du på golfophold med muligheden for spa, skal du selvfølgelig regne med en noget højere pris, men til gengæld får du også mere for pengene.

  • Hvor kan jeg spille golf i Midtjylland?
    Midtjylland byder på mange gode golfoplevelser. Du kan tage på golfophold i Horsens, Aarhus, Silkeborg, Holstebro og mange flere skønne steder i Midtjylland.

  • Kan jeg selv sammensætte et golfophold?
    Du kan vælge at booke et helt almindeligt hotelophold i Midtjylland og selv sørge for billet eller greenfee til en nærliggende golfbane. Du kan også vælge at sammensætte dit eget golfophold på et af de hoteller eller kroer, der har greenfee til flere forskellige golfbaner i nærområdet. Eller du kan tage på et decideret golf- og spahotel og nyde faciliteterne.