Spaophold midtjylland

Trænger du til en pause fra den travle hverdag, eller skal parforholdet forkæles og plejes lidt? Så kan løsningen være et dejligt spaophold i Midtjylland. Uanset om du vil afsted for dig selv eller med en partner eller god ven, kan I nyde et lækkert spaophold, hvor der er fokus på ren og skær forkælelse og afslapning.

Billedet er fra Hotels.com
Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg

Viborg, Midtjylland

Inde i Viborg finder du Golf Hotel Viborg beliggende ved Søndersø med kun en gåtur på 10 minutter til Viborg Domkirke. Alle værelser er møbleret med Chesterfield klassiske møbler og nogle af værelserne har endda udsigt til den smukke Søndersø. I restauranterne Brænderigaarden og Golf Salonen serveres der danske klassiske retter. I hotellets bar kan du du få lækre drinks. Du har mulighed for at nyde hotellets indendørs swimmingpool, sauna og spa. Der er også mulighed for at spille golf i nærheden. Viborgs golfbane har 27 huller og er kun 10 minutters kørsel fra hotellet. Viborg er en hyggelig by,

Hotellet har: Fitnessfaciliteter - Spafaciliteter - Gratis parkering på stedet - Golf i nærheden - Kajakroning i nærheden - Handicapvenligt værelse

Laveste pris for 2 personer: 1,426.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina

Hotel Marina

Grenaa, Midtjylland

Hotel Marina befinder sig ved Grenå Strand. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, da det både er særdeles tæt på den skønne natur, men det er også tæt på spændende oplevelsesmuligheder såsom Kattegatcenteret. Hotel Marina er det helt perfekte sted, hvis man leder efter et hotel, hvor der er mulighed for at slappe af og blot nyde tilværelsen. Derudover er der også fri adgang til sauna og indendørs swimmingpool.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restaurant og bar/lounge - Spa med fuld service - En indendørs pool - Kattegatcentret: 14 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 859.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Marina

Hotel Marina

Grenaa, Midtjylland

På næsen af Jylland ligger Grenaa, hvor Hotel Marina er placeret. Hotellet ligger ved Vedbæk strand og havn. Fra hotellet er der ikke langt til den smukke udsigt ud over vandet. Her kan både voksne og børn opholde sig. Hotellets restaurant serverer lækker mad til en hver smag. Tæt på hotellet ligger forlystelsesparken Djurs sommerland, Grenaas hyggelige gamle by.

Hotellet har: Spa med fuld service - 1 indendørs pool - Restauranter og bar/lounge - Tæt på stranden - Gratis utildækket parkering på stedet - Cykeludlejning på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,074.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Pinenhus

Hotel Pinenhus

Roslev, Midtjylland

I Roslev ligger Hotel Pinenhus, som ligger tæt på Nykøbing Mors, Skive og øen Fur. Her får du et hotel, som har den smukkeste natur rundt om sig, med udsigt til havet og til Sallingsundbroen. Hotellet har 68 værelser, hvor du vil kunne mærke den hyggelige atmosfære. Når du besøger hotellets restaurant, så vil du kunne nyde udsigt igennnem panorama vinduerne, så er nede langs restauranten. Her serverer de klassiske danske retter. I nærheden at hotellet ligger der mange spændende ting, som er et kig værd. Med kun 10 km. finder du Jesperhus Blomsterpark og Nykøbing Mors gågade. I området

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter og bar/lounge - Spabad - Gratis parkering på stedet - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,095.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens

Horsens, Midtjylland

I Horsens ligger Hotel Opus Horsens. Her vil du få et godt ophold med god og afslappende stemning. Hotellet har i alt 129 værelser og 3 suiter. Her får du et hotelværelse der er smukt indrettet med designmøbler. Hotellet har udsigt ud over den smukke natur. Hotellet ligger nemlig både tæt på naturen og selve Horsens by. Restauranten ligger på 4. sal, hvor du kan besøge hotellets brasserie, som serverer lækre franske retter.  

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Fitnessfaciliteter - Spafaciliteter - Gratis parkering på stedet - Golf i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,149.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Fjordgården

Hotel Fjordgården

Ringkøbing, Midtjylland

I 1960’erne blev Hotel Fjordgården opbygget. Her kom tanken om et hotel med kurbad til virkelighed. I Ringkøbing finder du det fine Hotel Fjordgården, hvor du har mulighed for at ophold med ro til sindet. Hotellet har i alt 98 værelser, hvor du kan opleve hotellet kurbad og gastronomiske oplevelse. Hotellets restaurant MadRO giver dig en lækker omgang mad med råvarer fra de lokale leverandører. Omkring hotellets bygninger er der mulighed for at gå turer langs den smukke natur i strandenes terræn. Her er der også mulighed for at få hyggelig cykeltur.

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Spa med fuld service - Fitnessfaciliteter - Golf i nærheden - Windsurfing i nærheden

Laveste pris for 2 personer: 1,499.00 DKK

Reserver / Læs mere
Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden

Struer, Midtjylland

I Struer i midtjylland ligger Kurbad Limfjorden, hvor du kan få ladet din energi op igen. I Kurbadet har du mulighed for at slappe af i Bassinerne, Saunaerne, Nordiske bruseoplevelser, wellness lounge, udespa, sauna gus, waterfall eller kurbadets café. Ud over dette, så har du mulighed for at tilkøbe behandlinger, som blandt andet massage, kropspeeling/wrap, hamam / tyrkisk bad, ansigtspleje eller voksbehandling. Kurbad Limfjorden har ikke selv overnatningsmuligheder, men her har de samarbejde men en masse hoteller i nærheden. Her får du muligheden for at opleve den smukke natur, som findes langs fjorden.      

Hotellet har: Tapas-anretning for to - Entre til spaområdet - Vin for to - Lån af badekåbe, tøfler & håndklæde - Tyrkisk bad

Laveste pris for 2 personer: 1,199.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
DGI Huset Herning

DGI Huset Herning

Herning, Midtjylland

?nsker du en overnatning i Herning, så har du mulighed for at overnatte på DGI Huset Herning. Hotellet ligger i hjertet af Herning by. Her er der mulighed for at få et hotelophold, hvor du har muligheden for at være aktiv imens. Her er både indendørs og udendørs aktiviteter og over 100 forskellige hold, som du kan vælge mellem om ugen. Hotellet ligger kun 4 km fra Boxen og MCH Messecenter. DGI Huset Herning har både en Café og restaurant. I år 2019 blev restauranten lavet, som har et rolig atmosfære.

Hotellet har: Spa med fuld service - Golf i nærheden - Døgnåbent fitnesscenter - Gratis parkering på stedet - Pilatestimer på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,295.00 DKK

Reserver / Læs mere

Spaophold i Midtjylland

Vil du på spahotel i Midtjylland er der flere gode muligheder at vælge imellem. Det er selvfølgelig ikke den del af landet, hvor der er flest kur- og spahoteller, men der er stadig nogle stykker, du kan vælge imellem. Ellers tilbyder en del hoteller i Midtjylland udmærkede spafaciliteter – også selvom du ikke får hele pakken.

Du kan tage på spaophold i den vestligste del af Midtjylland, nær Ringkjøbing Fjord, og nyde den dejlige udsigt og natur i området. Eller du kan tage på spaophold i Østjylland, som byder på et væld af afslappende oplevelser med et pift af kulturoplevelser fra storbyen Aarhus og de omkringliggende byer i Østjylland.

Enkelte hoteller i det midtjyske er gået all in på spaoplevelsen og tilbyder et væld af faciliteter med fokus på velvære og ren afslapning. Det er eksempelvis spahoteller som Hotel Vejlefjord eller Comwell Kellers Park. Du kan også finde andre rigtig gode spahoteller i fx Østjylland, som har fine spafaciliteter, selvom det måske ikke er dét, de er mest berømte for. Hos Scandic Silkeborg kan du for eksempel nyde en dejlig indendørs pool og fitness.

Flere hoteller i Midtjylland har således både indendørs pool, fitness og sauna, så her kan du stadig nyde en mere forsimplet spaoplevelse.

Er du derimod på udkig efter deciderede kurhoteller, skal du kigge nærmere på spaophold i Nordjylland eller Sønderjylland.

 

Nyd en ferie med spaophold i midten af Jylland

Med et weekendophold eller miniferie i midten af Jylland – kombineret med dejlige spaoplevelser – kan du få dig en både oplevelsesrig og afslappende ferie. Uanset om du blot tager én overnatning, en weekend eller en lille ferie på et spahotel eller andre gode hoteller i området, kan det blive en oplevelse du sent vil glemme.

Skal du afsted i ferien, kan du snildt tage et par dage på spaophold, mens resten af ferien nydes i et andet område og få en helt fuldendt oplevelse, både hvis du rejser alene eller med en ven eller partner. Skulle I blive trætte af at blive helt dampet igennem i spaet, kan I tage videre på de mange eventyrlige oplevelser, der venter jer i det midtjyske.

Her er smuk natur i Søhøjlandet omkring Skanderborg og Silkeborg, en forunderlig natur langs Vejlefjord, spændende kultur og historie i Smilets By, Aarhus, og mange flere seværdigheder og attraktioner. Tag på shoppingtur i Aarhus eller besøg byens museer. Her er noget for enhver smag, og de fleste ting er ikke mere end bare en lille køretur væk.

FAQ

  • Hvad er det bedste spaophold i Midtjylland?
    Der findes en del skønne spa- og kurhoteller i Midtjylland, men et af de mest populære – og mange vil nok også mene, at det er det bedste – er Hotel Vejlefjord.

  • Hvad koster et spaophold i Midtjylland?
    Prisen på et spaophold i Midtjylland varierer meget, men generelt koster de fra omkring 900 til 1.500 kroner, alt efter om det er for én eller to personer, samt hvad der er inkluderet. Nogle spaophold kombineres med gourmetophold og vil derfor være dyrere.

  • Hvad kan jeg lave på spaophold?
    Først og fremmest kan du jo nyde spahotellets skønne faciliteter. Du kan svømme i bassinerne og nyde varme bade, dampbad, sauna og meget mere. Nogle spahoteller tilbyder også fitness og yoga.