Badehotel Sønderjylland

Badehotellerne har undergået lidt af en renæssance siden slutningen af 1800-tallet, hvor de første gang slog dørene op. Dengang søgte det rige borgerskab væk fra byerne og ud til det skønne vand, når det var varmt.

Desuden kunne læger også ordinere en tur på et badehotel, så en person kunne tage havbade og få masser af frisk luft. Og det er vi stadig glade for den dag i dag. Et badehotel i Sønderjylland er bare et utrolig skønt sted.

Der er derfor mange gode grunde til, hvorfor du bør invitere din partner, eller en anden du har kær, på et ophold på et badehotel. På et badehotel kan du se frem til lidt af hvert, men mest er alt idylliske omgivelser, lokale råvarer og ren og skær afslapning.

Billedet er fra Hotels.com
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

Kolding, Syddanmark

Det smukke Hotel Koldingfjord ligger helt nede til fjorden og omringet af smuk natur. Bygning har stået der siden år 1911, hvor derfor i mange år budt gæster velkommen. Hotellet har over 132 værelser. Alle værelserne er helt unikke og ikke to værelser er dermed ens. Dette har bestemt sin charme, hvis man besøger hotellet igen og igen. Der kan købe værelser med udsigt til fjorden eller til den fredfyldte skovområde. På hotellets restaurant og café er der stor fokus på, at alle råvarerne bliver handlet lokalt. Personalet er nemlig meget passioneret over at de har en respekt for miljøet

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Fitnessfaciliteter - 1 indendørs pool - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,289.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel

Hjerting Badehotel

Esbjerg, Syddanmark

Hjerting Badehotel har en skøn placering med direkte udsigt til vandkanten. Hjerting Badehotel er det perfekte hotel, hvis du trænger til at slappe af og nyde den danske natur. Her kredser personalet om gæsterne, og gør alt hvad de kan, således du får et fantastisk ophold.

Hotellet har: Tæt ved stranden - Restaurant og bar/lounge - Spa med fuld service - Hjerting Strand: 1 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 1,695.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com

Henne Mølle ? Badehotel

Henne, Syddanmark

Henne Mølle ? Badehotel har mange skønne år på bagen, og blev i mange år brugt som et kulturradikalt fristed for storbyens bebyggere. Hotellet har en unik placering i de skønneste omgivelser, som giver rig mulighed for at nyde hinanden i ro og mag. 

Hotellet har: Tæt på stranden - Restaurant og bar/lounge - Terrasse - Henne Beach: 5 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 1,790.00 DKK

Reserver / Læs mere

Hvad er et badehotel?

Badehoteller er nok i dag mere populære end de nogensinde har været. Mens disse hoteller før i tiden udelukkende var for det rigtige borgerskab, kan alle i dag tage en tur på et badehotel i Sønderjylland.

At være på et badehotel er noget helt specielt. Lige så snart du træder indenfor, vil du få en følelse af velvære og afslapning. Men hvad er et badehotel overhovedet? Et badehotel betegnes som værende et hotel, der ligger lige klos op ad vandet.

Det vil altså sige, at når du træder ud ad døren, vil du have vandet lige ved din side. At have vandet så tæt på er bare skønt. Det er også grunden til, at mange elsker at holde en lille miniferie eller tage på et weekendophold på et badehotel i Sønderjylland.

 

Det kan du forvente af et badehotel i Sønderjylland

Der går ikke mange minutter, før du er kommet helt ned i gear efter, at du er ankommet på et badehotel i Sønderjylland. I Sønderjylland vil du blive budt velkommen af hotellets personale. De giver dig nøglerne til dit værelse, hvorefter du kan gå op og slappe af.

Du kan også vælge at spise en frokost eller måske få noget kaffe og kage, hvis du er sulten. Herefter er det værd at bruge noget tid på at gå en tur til vandet eller tage en dukkert i vandet. Det er helt op til dig.

Når du er på et badehotel i Sønderjylland, kan du i hvert fald godt forvente, at du bliver forkælet i fulde drag. Du vil typisk få et fænomenalt aftensmåltid, hvor der muligvis er mere end blot en enkelt ret. Desuden kan du vågne op til en overdådig morgenmad, der i mange tilfælde er en morgenbuffet.

Vælger du at tage på et badehotel, er en ting helt sikker. Og det er, at du ikke må snyde dig selv for at nyde noget tid ved vandet. At gå på stranden langs vandet er utrolig godt for både krop og sjæl. Ydermere er det altid lækkert med en frisk dukkert uanset vejret og temperaturen. Forkælelsen er helt i top på et badehotel.

 

Hvilke badehoteller findes der i Sønderjylland?

Der findes flere forskellige badehoteller i Sønderjylland. Det giver dig rig mulighed for at vælge det hotel, du foretrækker. Herunder kan du se en kort gennemgang af de bedste badehoteller i Sønderjylland.

 

Aarøsund Badehotel

Aarøsund Badehotel er et yderst romantisk hotel, der er placeret direkte ned til vandet. Du kan derfor være sikker på, at du får den dejligste udsigt til vandet. Hotellet kalder sig selv for et ”badehotel i særklasse fra 1900-tallet”. Det gør bare hele oplevelsen lidt mere idyllisk og autentisk.

På dette badehotel får du en ekstraordinær oplevelse. Her er der fred og ro og masser af historie. I og med at badehotellet ligger lige ned til en smuk badestrand, kan du nemt og hurtigt tage en dukkert. Desuden er det gastronomiske niveau højt, så du kan se frem til en udsøgt oplevelse for dine smagsløg.

 

Ballebro Færgekro

Ballebro Færgekro er et populært badehotel. Hvis du trænger til at komme lidt væk hjemmefra, er dette badehotel det perfekte sted. Her bliver du forkælet med god mad og velvære i skønne omgivelser.

Der findes flere forskellige værelser, så du kan vælge dit foretrukne. Alle værelser er indrettet med fokus på afslapning og nostalgi. Derfor finder du heller ikke noget fjernsyn på værelserne.

Maden bliver nydt i stedets smukke pavillon, der er forsynet med en fantastisk klassisk stil fra 1890’erne. Fra restauranten kan du kigge ned på den skønneste havudsigt, hvilket kun får maden til at smage endnu bedre. I løbet af dagen kan du også gå en tur ved vandet eller tage en dukkert, da vandet ligger lige ved siden af badehotellet.

 

Dyvig Badehotel

Der er ingen tvivl om, at du hurtigt vil føle dig hjemme på Dyvig Badehotel. Dette badehotel er fuldstændig fantastisk. Det er rent faktisk så fantastisk, at du nok ikke har lyst til at tage hjem igen.

Badehotellet er placeret lige ved vandet på det smukke Als. Her er der masser af ro, afslapning og en vidunderlig service. For personalet er det nemlig vigtigt, at du får en sublim service og oplevelse.

Ydermere er badehotellet indrettet på en luksuriøs og tidløs måde, der skaber en hjemlig atmosfære. Det er med til at give dig en ekstra følelse af ro. Stedet er yderst charmerende og er forsynet med to restauranter. Så elsker du god mad, så får du selvfølgelig også det serveret på Dyvig Badehotel.

 

Hvad koster et badehotelophold i Sønderjylland?

Alle og enhver kan i dag booke et ophold på et badehotel i Sønderjylland. Selvfølgelig er det ikke helt billigt, men du kan sagtens finde ophold i flere prisklasser. Herved er det muligt for dig at vælge et ophold ud fra dit budget.

Prisen varierer fra badehotel og badehotel, så vi kan ikke give dig en helt nøjagtig pris. Det kan du kun få ved at gå ind på de forskellige badehoteller og tjekke prisen på de datoer, du gerne vil af sted.

Dog kan vi fortælle dig, at prisen typisk ligger på et sted mellem 800 kroner og helt op til flere tusinde kroner. Prisen for en overnatning på et badehotel i Sønderjylland er gennemsnitligt på cirka 1.500 kroner. Men det er naturligvis muligt at finde både billigere og dyrere overnatninger.

Der er nemlig en stor forskel på prisen, hvorfor det er værd at kigge på flere steder og datoer alt efter dine ønsker og behov. I mange tilfælde vil badehotellerne desuden have værelser i forskellige prisklasser.

Inden du booker et ophold, er det en god idé at være opmærksom på, hvad der er inkluderet. Det er nemlig også en af grundene til, at priserne kan variere en del, da det er forskelligt, hvad der er med i prisen.

Du bør blandt andet undersøge, om der er mad inkluderet. Det kan være alt lige fra frokost til kaffe og kage, et aftensmåltid samt morgenmad. Desuden inkluderer nogle ophold også adgang til spafaciliteter. Det er meget forskelligt, hvorfor det er en fordel for dig at undersøge dette.

Tips til at finde det bedste badehotel i Sønderjylland for dig

Det behøver slet ikke at være så vanskeligt at finde det perfekte badehotel i Sønderjylland for dig. Så længe du er bekendt med dine ønsker og behov, behøver du ikke at bruge en masse tid på det. Hvis du alligevel er i tvivl i forhold til, hvilket badehotel du skal vælge, bør du læse med videre her.

Der er nemlig et par overvejelser, du kan gøre dig for at gøre dit valg nemmere. Dette gælder uanset, om du leder efter et badehotel, et slotsophold, et kroophold eller et golfophold.

Først og fremmest bør du beslutte dig for, hvor mange penge du ønsker at bruge på et ophold. Herefter kan du nemlig muligvis skære flere badehoteller fra. Når du har fundet ud af dette, skal du tænke over, hvad du har af ønsker.

Du ved, at du gerne vil til Sønderjylland på et badehotel, men hvad du vil ellers gerne have? Skal badehotellet have spa- og wellnessfaciliteter? Skal der være gourmetmad på stedet? Det kan også være, at du har et helt andet ønske. Sørg for, at du finder ud af dette, inden du går i gang med at kigge efter et badehotel. Det vil gøre hele processen meget lettere for dig.

Tips til at finde det bedste badehotel i Sønderjylland for dig

Det kan du opleve under dit ophold på et badehotel i Sønderjylland

Vælger du at tage på et badehotel i Sønderjylland, kan du opleve en hel masse. Du kan selvfølgelig altid blive på hotellet og nyde faciliteterne. Har du fået nok af dette, er det en fordel at gå en tur ved vandet eller tage en dukkert. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, når du er på et ophold på et badehotel.

Men det kan sagtens være, at du gerne vil opleve noget andet end bare at være på eller i nærheden af badehotellet. Måske vil du gerne se nogle seværdigheder eller tage et kig på forskellige naturoplevelser? Begge dele er der masser af i Sønderjylland. Derfor finder du her 10 forslag til, hvad du ellers kan opleve, når du er afsted på et badehotelophold i Sønderjylland:

 1. Tirpitz
 2. Ribe Vikingecenter
 3. Sort Sol over Ribe Marsken
 4. Cykle langs Vadehavet
 5. Historiecenter Dybbøl Banke
 6. Koldinghus
 7. Haderslev Dyrehave
 8. Frøslevlejrens Museum
 9. Tørning Mølle
 10. Tøndermarsken

 

Dette er blot et udpluk af, hvad der er af oplevelser i Sønderjylland. Du kan finde et væld af andre spændende og fantastiske oplevelser, så du helt selv kan vælge, hvad du mener er mest interessant.

 

Find et godt tilbud på et badehotel i Sønderjylland

Vi drømmer alle sammen om at finde et godt tilbud på et badehotel i Sønderjylland. I og med at det ikke er gratis at komme på sådan et hotel, så vil det selvfølgelig være rart med et ophold til en nedsat pris.

Rent faktisk er det muligt at spare penge på dit ophold på et badehotel. Så du skal skam slet ikke tro, at det er umuligt at finde et godt tilbud på et badehotel i Sønderjylland. Men hvordan kan det lade sig gøre?

Først og fremmest er det værd at holde øje i badehotellernes nyhedsbreve samt på deres hjemmesider for at se, om de har et godt tilbud. Derudover er det en god idé at booke et ophold uden for højsæsonen. Uden for højsæsonen vil prisen på et ophold altid falde, hvilket er en fordel for dig.

Ydermere kan du invitere din partner eller en anden person med på et badehotelophold i en hverdag i stedet for i weekenden. I hverdagene er der langt færre mennesker på et badehotel, hvorfor prisen også er billigere. Badehoteller vil nemlig gerne lokke gæster til i hverdagene, hvilket de gør ved at sætte prisen ned.

FAQ

 • Hvad skal jeg pakke til et badehotel i Sønderjylland?
  Skal du afsted på et badehotel i Sønderjylland, er der flere ting, du bør huske at pakke. Først og fremmest skal du have dit badetøj med, så du kan tage en dukkert i vandet eller bruge spafaciliteterne. Derudover bør du huske tøj og sko, penge, toilettaske, mobiltelefon m.m.

 • Hvornår kan jeg bestille et ophold på et badehotel i Sønderjylland?
  Det er muligt at bestille et ophold på et badehotel i Sønderjylland hele året rundt. I dag har de fleste badehoteller altid åbent, hvorfor du ikke kun kan tage af sted i de varme måneder.

 • Hvad er inkluderet i et badehotelophold i Sønderjylland?
  Det kommer an på, hvilket ophold du bestiller. Typisk vil der dog være en overnatning, et aftensmåltid samt morgenmad inkluderet i et badehotelophold.