Badehotel Jylland

Badehoteller et slet ikke noget nyt fænomen. Rent faktisk har det været brugt lige siden slutningen af 1800-tallet. Dengang blev det dog ikke brugt til præcis det samme som i dag.

Før i tiden blev det kaldt for badepensioner, hvor læger sendte diverse personer hen for at få havbade og frisk luft. Man mente nemlig, at det kunne være til gavn for forskellige sygdomme.

Selvom det måske kan lyde en smule mærkeligt, så er der måske noget om snakken. For der er ingen tvivl om, at en masse frisk luft og havbade kan være yderst godt for både krop og sjæl. Ønsker du også at komme helt ned i gear og blive forkælet i fulde drag, kan du overveje at besøge et badehotel i Jylland.

Billedet er fra Hotels.com
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel
Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel

Aarhus, Midtjylland

Helnan Marselis Hotel har en skøn placering lige mellem Marselisborgskovene og badestranden ved Aarhus Bugten. Den skønne placering giver dermed rig mulighed for at nyde den fantastiske natur. Hotellet befinder sig blot 3 km fra det indre Aarhus, og du er derfor tæt placeret både på naturen men også på bylivet.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restaurant og bar/lounge - En indendørs pool - Tivoli Friheden: 22 minutters gang - Marselisborg Slot: 14 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 995.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina
Hotel Marina

Hotel Marina

Grenaa, Midtjylland

Hotel Marina befinder sig ved Grenå Strand. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, da det både er særdeles tæt på den skønne natur, men det er også tæt på spændende oplevelsesmuligheder såsom Kattegatcenteret. Hotel Marina er det helt perfekte sted, hvis man leder efter et hotel, hvor der er mulighed for at slappe af og blot nyde tilværelsen. Derudover er der også fri adgang til sauna og indendørs swimmingpool.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restaurant og bar/lounge - Spa med fuld service - En indendørs pool - Kattegatcentret: 14 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 859.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus
Hotel Pinenhus

Hotel Pinenhus

Roslev, Midtjylland

Hotel Pinenhus er et skønt hotel med en fantastisk beliggenhed i rolige og skønne omgivelser. Hotellet befinder sig blot et stenkast fra Limfjorden, og du er derfor omgivet af den skønneste natur. På Hotel Pinenhus ønsker de at skabe en afslappet og hyggelig stemning for alle deres gæster, så de får et fantastisk ophold, når de besøger Hotel Pinenhus.

Hotellet har: Tæt på stranden - Restaurant og bar/lounge - Morgenmad tilgængelig - Spabad - Jesperhus Blomsterpark: 7,4 km

Laveste pris for 2 personer: 1,095.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Strandhotellet - Blokhus

Strandhotellet – Blokhus

Blokhus, Nordjylland

I Nordjylland ligger Strandhotellet Blokhus. Her vil du være tæt på både den smukke vestkyst og den nordjyske natur. Blokhus er kendt for at være et perfekt sommerhusområder, som mange besøger hele året rundt. Hotellet er nyrenoveret i år 2017 med respekt for hotellet klassiske badehotel stil. Hotellet har 37 værelser, som er indrettet med inspiration fra badehotel stillen, alle værelserne er dog indrettet forskelligt. Hotellets restaurant, Restaurant Blå, får du høj kvalitets mad, som er lavet af lokale råvarer og af inspiration af det danske og franske køkken. Blokhuset er et hyggeligt område med mulighed for både shoppingmuligheder og

Hotellet har: Tæt på stranden - Restauranter og bar/lounge - Fitnessfaciliteter - Spafaciliteter på stedet - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,195.00 DKK

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro & Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel danner rammer for en lækker krooplevelse i det naturskønne Thyholm. Her finder du en kro i den hyggeligste badehotelstil med en beliggenhed ud til en fin badestrand ved Limfjorden. Her kan du få værelser med fjordudsigt eller skovudsigt og masser af lækre klassiske kroretter og gourmetmad. Når sulten er stillet, er der mulighed for skønne gåture i området, en badetur i Limfjorden og et væld af seværdigheder i både det nord- og vestjyske. Thy byder på et væld af naturoplevelser, samt mulighed for at få lidt historie ind under huden. Du kan tage op og se

Laveste pris for 2 personer: 1,998.00 DKK

Reserver / Læs mere
Billedet er fra Hotels.com
Strandgaarden Badehotel

Strandgaarden Badehotel

Læsø, Nordjylland

Strandgaarden Badehotel ligger på ferieøen i Nordjylland Læsø. Læsø er en hyggelig lige ø, som ikke er alt for turistet. Hotellet ligger meget central i forhold til alt hvad Læsø kan byde på. Alle værelserne har en minibar, hvor du har mulighed for at ligge alle dine drikkevarer ind. Om sommeren kan du på mange restauranter oppe den “farlige” fisk Fjæsing. Når den tilberedes, smages den fantastisk. Her ud over kan også Læsøs kurbad også opleves.

Hotellet har: Tæt på stranden - Motionscenter - Restauranter - Golfbane - Gratis parkering på stedet

Reserver / Læs mere

Hvad er et badehotelophold?

Badehoteller har eksisteret i en del år. Det er en utrolig gammel tradition, men disse hoteller har ikke altid været så populære, som de er i dag. Nu er der mange, der elsker at tage på et badehotel i Jylland. Dette er blandt andet takket være den danske tv-serie ved navn ”Badehotellet”.

Det er noget helt særligt at være på et ophold på et badehotel i Danmark i Jylland. Et badehotel er nemlig et hotel, der ligger lige ved siden af vandet. Derfor vil du opleve, at du kan gå direkte ned til vandet, når du er afsted. Men det er ikke kun de skønne omgivelserne, du kan se frem til.

Der er ligeledes et hyggeligt værelse og god mad. På et badehotelophold i Jylland er du sikret, at du kan slappe fuldstændigt af og bare nyde at være til. Du kan altså opleve en lille smule af de gamle danske traditioner og komme væk fra den travle hverdag på samme tid.

 

Det kan du forvente af et ophold på et badehotel

Allerede fra du træder ind ad døren på et badehotel i Jylland mærker du gæstfriheden og følelsen af at komme ned i gear. Du vil få en varm velkomst og blive budt velkommen med et stort smil fra badehotellets personale.

Der går ikke lang tid, før du har fået nøglerne til dit værelse. Herefter kan du sammen med din rejsemakker gå op på værelset. Du vil med garanti få et hyggeligt værelse, der er fyldt med en behagelig seng m.m. Det er desuden en god idé at kigge ud ad vinduet, da det sagtens kan være, at du kan se vandet.

Om eftermiddagen på et badehotel bliver du muligvis tilbudt kaffe og kage. Når du har hygget dig med dette, kan du gå op på dit værelse, eller du kan tage en dukkert i vandet.

Når det er aften, får du serveret en lækker aftenmenu i restauranten. Denne menu vil uden tvivl være fuldstændig fantastisk, så du vil nyde hver en bid. Efter maden kan du bruge aftenen på lige netop det, du har mest lyst til.

Næste morgen er det værd at sove lidt længe og gå direkte ned til morgenmaden. Du kan selvfølgelig også stå tidligt op og tage en frisk tur i vandet inden morgenmaden. Når du er på et badehotel i Danmark i Jylland, bør du ydermere ikke gå glip af at gå en eller flere ture ved vandet. Det er bare det bedste at høre bølgerne bruse.

På et badehotelophold i Jylland kan du altså forvente, at du bliver forkælet på bedste vis. Du kan derfor godt glæde dig til, at du skal afsted. Vi er sikre på, at du ikke vil hjem igen.

 

Sådan finder du det bedste badehotel i Jylland

Ønsker du at forsøde din tilværelse med en overnatning eller to på et badehotel i Jylland? Det kan vi godt forstå. Der er nemlig noget helt ekstraordinært ved at være ved vandet. Men hvordan finder du så det bedste badehotel i Jylland? Det behøver slet ikke at være så svært. Du skal blot finde ud af, hvad du har af ønsker og behov til dit ophold.

Først og fremmest skal du overveje, hvor i Jylland du gerne vil hen. Derefter kan du læse lidt mere om de forskellige badehoteller for at se, hvad de kan tilbyde dig. Det er desuden værd at lægge et budget. På den måde ender du ikke med at bruge flere penge, end hvad du havde i tankerne.

Derudover er det en god idé at tænke over, om du ønsker, at badehotellet skal have nogle specifikke faciliteter. Det kan eksempelvis være, at du vil elske, hvis der var spa- og wellnessfaciliteter.

For at finde det bedste badehotel i Jylland skal du altså beslutte dig for, hvad der er det helt rigtige for dig. Hvad der er det bedste badehotel for din ven, er ikke nødvendigvis det bedste badehotel for dig.

 

Hvor meget koster det at overnatte på et badehotel i Jylland?

I dag har flere badehoteller åbent helt året rundt. Du kan derfor selv vælge, om du vil afsted i de varmere eller koldere måneder.

Priserne varierer fra hotel til hotel, hvorfor du kan finde alt lige fra et badehotel i den dyrere ende og et badehotel i den billigere ende. Dog er det værd at nævne, at det selvfølgelig aldrig er helt billigt at tage på et badehotel uanset, hvilket et du vælger.

Det er ikke nemt at give en helt præcis pris i forhold til, hvad det koster at tage på et badehotel i Jylland. Dog skal du nok forberede dig på, at en overnatning på et dobbeltværelse typisk koster i omegnen af 800 kroner og helt op til 2.500 kroner. Ønsker du at være på et badehotel i en weekend eller i en hel uge, er der flere hoteller, der tilbyder weekendophold eller ugeophold til en god pris.

Men hvorfor varierer prisen så meget? Det er der flere grunde til. Til at starte med varierer prisen alt efter hotellet. Nogle hoteller er bare dyrere end andre. Ydermere kommer prisen an på, hvad der er inkluderet i dit ophold.

Er der både frokost, aftensmad og morgenmad samt kaffe og kage? Eller er der kun aftensmad og morgenmad? Det kan også være, at der er inkluderet adgang til spafaciliteter med i prisen. Disse faktorer kan have en stor indflydelse på prisen.

Sidst men ikke mindst bør du også huske på, at det ofte er billigere at besøge et badehotel i hverdagen fremfor i weekenden. Det vil altså sige, at hvis du ankommer en tirsdag i stedet for en lørdag, kan det sagtens være, at du kan spare en del penge. Det er værd at overveje og undersøge, hvis du ønsker et billigere ophold.

 

Hvad kan jeg opleve på et badehotel i Jylland?

Det er næsten nemmere at spørge om, hvad du ikke kan opleve på et badehotel i Jylland.
Der er nemlig ikke det, som du ikke kan opleve. Hvad du oplever, kommer i bund og grund an på, hvad du gerne vil have ud af dit ophold.

De fleste mennesker bliver bare på badehotellet. Og det kan vi godt forstå. Der er nemlig utrolig lækkert. På badehotellet kan du nyde en lækker drink eller en varm kop kaffe i fællesarealerne. Du kan også slappe af på dit værelse. Er der spafaciliteter, kan du hygge dig i dem.

Er du træt af at være indenfor, så bør du gå ned til vandet. Du kan gå en masse lange ture og bare nyde bølgerne, der skvulper løs. Hvis du er rigtig modig, så går du i vandet uanset temperaturen. Der er ikke noget bedre tidspunkt at gå i vandet på, end når du er på et weekendophold i Jylland på et badehotel.

Hvis du har fået nok af at være lige ved badehotellet, kan du altid vælge at besøge nærliggende byer og seværdigheder. Dette er dog ikke noget, du behøver at bruge tid på. Det kommer helt an på dine ønsker og behov samt, hvor mange overnatninger du har på badehotellet.

Der er ingen grund til at stresse rundt for at opleve en masse, da det vigtigste er, at du får slappet af og får fornyet energi.

Find lækre badehoteller flere steder i Jylland

I Jylland kan du finde lækre badehoteller flere steder. De findes både i Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland og Vestjylland. Dog er koncentrationen af badehotellet størst i Nordjylland og langs vestkysten. Så vil du på et badehotel på Vestkysten i Jylland, er det skam en mulighed.

Alle badehoteller ligger lige klos op ad vandet. Hvad end du vælger et badehotel i Nordjylland eller et badehotel på Vestkysten i Jylland, bliver du indlogeret et idyllisk sted. Det er klart en af de mange fordele ved at tage på et badehotelophold.

Tips til at finde et badehotel i Jylland på tilbud

Tips til at finde et badehotel i Jylland på tilbud

Drømmer du om at komme på et badehotel i Jylland? Det er rigtig dejligt at være på et badehotel, men det kan dog også være dyrt. Derfor er der ikke noget at sige til, hvis du gerne vil prøve at spare lidt penge. Det kan du eksempelvis gøre ved at få fingrene i et ophold på et badehotel i Jylland på tilbud.

Der kan være en del penge at spare, hvis du finder et badehotel til en nedsat pris. Det kan altså være en god idé at holde skarpt øje med et godt badehotel Jylland tilbud. Du kan kigge efter gode tilbud på flere forskellige måder.

Først og fremmest kan du kigge på badehotellernes hjemmesider og tilmelde dig deres nyhedsbreve. Hvis de pludseligt kommer med et godt tilbud, så vil det lande direkte i din indbakke.

Derudover kan du finde et godt tilbud bare ved at kigge på forskellige badehoteller i Jylland. Der kan være en stor prisforskel fra sted til sted, hvorfor det kan være en fordel for dig at undersøge.

Desuden kan du sommetider finde ophold på tilbud, hvis du vælger at tage af sted på det helt rigtige tidspunkt. I højsæsonen og de mere travle perioder vil det selvfølgelig være dyrere at booke et badehotel. Tager du afsted på en hverdag eller i de koldere måneder, kan du sagtens opleve, at det er billigere for dig at bestille et ophold.

Selvom du bestiller et ophold til en billigere pris, kan du være sikker på, at du stadig vil få en fantastisk oplevelse. Et badehotel er et badehotel uanset, hvad du ender med at betale for det.

 

Tag på et romantisk weekendophold i Jylland på et badehotel

Vil du gerne forkæle din partner med et weekendophold i Jylland på et badehotel? Du kan være sikker på, at din partner vil elske dig for at tage sådan et initiativ. På et badehotel kan I nemlig få tid til at kigge hinanden dybt i øjnene og virkelig nyde en masse tid sammen.

Hvis I ofte har travlt i hverdagen og ikke rigtigt får snakket sammen, så vil et ophold på et badehotel i Jylland være lige noget for jer. I skal ikke sørge for andet end bare at nyde hinanden, da alt bliver klaret af badehotellets personale.

Når det er tid til at spise, skal I bare sætte jer ved restaurantens bord. Herefter får I serveret maden for jer. Efterfølgende behøver I heller ikke at bruge tid på vaske op. I kan blot blive siddende og nyde en drink eller gå op på værelset.

Derudover kan I selvfølgelig også altid vælge at tage en dukkert sammen i vandet. Det er nok noget af det mest romantiske, I kan gøre sammen. Ikke nok med at det vil være afslappende for jer begge, så kan det også være med til at få jeres kærlighed til at blomstre.

Alt i alt kan du altså være sikker på, at du vil blive takket mange gange, hvis du vælger at booke et ophold på et badehotel i Jylland for dig og din partner.

 

Forkæl dine smagsløg på et badehotelophold i Jylland

At tage på et badehotel handler om mere end blot nærvær, hygge og badeture eller gåture ved vandet. Maden er bestemt også i fokus. Du kan derfor sagtens forvente, at du vil få en kulinarisk oplevelse på et badehotel i Jylland.

På de fleste badehoteller vil du spise nogle eller alle måltider på selve hotellet. I hotellets restaurant vil du virkelig få forkælet dine smagsløg, hvorfor der er god grund til at glæde dig. I mange tilfælde finder du endda nogle af de bedste kokke i køkkenet på et badehotel. Maden er i top, og du vil helt sikkert have lyst til mere end bare en enkelt portion.

 

Få fornyet energi efter et ophold på et badehotel i Jylland

Efter at du har været på et badehotel, er der ingen tvivl om, at du vil komme hjem til dagligdagen med fornyet energi. Alle dine batterier vil være opladt, da sådan et ophold ikke byder på andet end ren og skær afslapning og selvforkælelse.

I og med at du ikke selv behøver at okse rundt for at nå det hele, har du mulighed for at komme helt ned i gear. Det kan være, at du ofte har travlt med børn, arbejde og så videre. Alt dette skal du slet ikke tænke på, når du er afsted på et badehotel.

Vi trænger alle sammen til at komme væk fra hverdagens trummerum en gang imellem. Og det kan du i hvert fald komme, hvis du vælger at booke et badehotel i Jylland. Her kan du tage din partner med, men du kan også tage en god ven eller et nært familiemedlem med på tur.

 

Giv et badehotelophold i gave

Mangler du en gave til en person, der slet ikke ønsker sig noget? I sådan et tilfælde kan det være en god løsning at give et ophold på et badehotel i Jylland i gave. Det vil uden tvivl være den bedste gave, som personen har fået.

Mange tror, at sådan en gave kun kan gives til en partner. Men det er skam ikke rigtigt. Du kan sagtens give et badehotelophold i Jylland i gave til andre personer. Det kan eksempelvis være til dine forældre, dine søskende, en rigtig god ven eller et andet nært familiemedlem.

Men inden du giver sådan en gave, er det værd at beslutte, om du skal med eller ej. Hvis du giver gaven med et ønske om, at du skal med på turen, bør du skrive det i kortet eller sige det til modtageren. På den måde opstår der ikke nogen misforståelser.

Desuden bør du tænke over, om det er bedst at give et specifikt ophold i gave, eller om du bare skal give et gavekort til et ophold. Det kommer nok helt an på personen samt, hvad du mener vil være det bedste.

FAQ

 • Hvorfor skal jeg vælge at tage på et badehotel i Jylland?
  Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at tage på et badehotel i Jylland. Hvis du bor i Jylland, er det oplagt at vælge et badehotel i dette område. Desuden kan du være sikker på, at et badehotel i Jylland vil være omgivet af den skønneste natur.

 • Kan jeg komme på andet end et badehotelophold?
  Ja, du kan sagtens komme på andet end et ophold på et badehotel. I Jylland kan du ligeledes nyde godt af slotsopholdkroopholdgolfophold og meget mere. Herved kan du vælge det ophold, der passer bedst til dig og dine præferencer.

 • Hvad er inkluderet i et badehotelophold i Jylland?
  Det kommer helt an på stedet samt, hvad der er inkluderet i prisen. Dog vil du typisk kunne forvente, at der er direkte adgang til vandet, mad og drikke, hyggelige værelser, gratis parkering og gratis Wi-Fi. På nogle badehoteller er der ligeledes lækre spafaciliteter.

 • Hvilket badehotel i Jylland skal jeg vælge?
  Du kan vælge mellem mange forskellige badehoteller i Jylland. Om du skal vælge det ene eller det andet, kommer an på dine ønsker og behov. Det er en god idé, at du læser lidt mere om de forskellige badehoteller, da det hjælper dig med at tage en beslutning. Det kan du gøre her på vores side.