Spaophold i Sønderjylland

Vil du gerne på spaophold i Sønderjylland, er mulighederne desværre lidt begrænsede. Her er nemlig ikke så mange spa- og wellnesshoteller i den sønderjyske landsdel. Du kan dog finde mange andre gode bud på gode spahoteller i det øvrige Jylland. Du kan finde mange spahoteller i resten af Jylland . Hvad med et smut til Midtjylland på spahotel?

Nothing found...

Try again

Spaophold i Sønderjylland

Sinne nå – er du ikke helt skarp til sønderjysk, så betyder det ”rolig nu”. Er du nemlig fast besluttet på et spaophold i Sønderjylland er det helt rette, så er det selvfølgelig også muligt. Du kan sagtens pakke badetøjet i tasken og tage på spaophold i Sønderjylland.

Du kan sagtens tage på spahotel i Sønderjylland. Så hop i badetøj, badekåbe og badetøfler og smut ned til hotellets spaafdeling, hvor du kan få luksus for alle pengene. Der er masser af spa- og wellnessoplevelser at komme efter. Uanset om du er til varmtvandsbassin, koldt vand, en skøn og plejende saltvandspool eller andre afslappende faciliteter, kan du finde det her.

Spaophold for to personer

At tage på spaophold er en skøn oplevelse, både for dig selv og i godt selskab med andre. Det er skønt og afslappende at tage på spaophold, men endnu bedre er det, hvis du kan dele oplevelsen med din partner eller veninde.

Sammen kan I nyde et dejligt spaophold i Sønderjylland. Så pak jeres tasker og kom afsted. Når I er blevet budt velkommen og har sagt mojn til sønderjyderne, kan I hoppe direkte i badetøjet og besøge de dejlige spafaciliteter. Så hvis I føler jer lidt til den jamske side, kan I uden tvivl blive genopfrisket efter et dejligt spaophold, hvor I kan få masser af afslapning og god mad.

Oplev Sønderjylland

Selvom der ikke er så stort udvalg i forhold til spaophold i Sønderjylland, er der stadig mange gode grunde til at tage et smut til det sønderjyske. Her er nemlig mange seværdigheder og oplevelser.

Foruden en dejlig natur, kan du besøge mange kulturelle og historiske steder. Særligt når det gælder historie fra både Første og Anden Verdenskrig er der meget at komme efter i Sønderjylland, som jo grænser sig op ad Tyskland.

Du kan også besøge Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke og lære mere om det dramatiske slag i 1864, og hvis du vil endnu længere tilbage i tiden, kan du besøge Danmarks ældste by Ribe, som også huser et Vikingecenter, eller tage lidt til den nordlige del af Sydjylland og besøge det berømte Koldinghus.

Vil du opleve rigtig sønderjysk kultur, vil et Sønderjysk Kaffebord heller ikke være af vejen. På Gram Slot kan du i sommerperioden nyde et overdådigt kagebord, der hører sig til i Sønderjylland. Skal benene strækkes, har du også rig mulighed for skønne naturoplevelser med lange gåture i både den flade marsk og vadehav ved det sydlige Vesterhav, og det bakkede fjordlandskab i det østlige Sønderjylland.

Hvis den kulturelle oplevelse ferie i Sønderjylland skal piftes ekstra op, kan du kombinere dit spaophold med et kro- eller slotsophold på en af de mange skønne kroer i Sønderjylland

FAQ om spaophold i Sønderjylland

Kan jeg tage på spaophold i Sønderjylland?

Ja, du kan godt finde spaophold i Sønderjylland. Der er ikke så mange spahoteller i Sønderjylland, men du kan sagtens finde enkelte spahoteller her.

Hvad er et spaophold?

Spaophold er et ophold på et hotel, hvor der er spafaciliteter som opvarmet pool, spa, boblebad, massage og andre skønne aktiviteter med fokus på afslapning og velvære.

Hvad koster et spaophold?

Et spaophold for to personer koster fra omkring 1.500 kroner for en overnatning. Ønsker du blot en spadag uden overnatning, skal du betale fra 250 kroner per person.