Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84

Gourmetophold Sønderjylland

Trænger du til at kaste dig ud i et sandt madeventyr i Sønderjylland, så vil et gourmetophold på et af de skønne sønderjyske hoteller eller kroer være helt oplagt. Her får du god mad i skønne omgivelser og mulighed for at udforske det smukke Sønderjylland, der byder på både naturoplevelser og masser af kultur og historie.

Her på siden kan du finde de bedste gourmetophold i Sønderjylland, samt læse lidt om, hvad du kan opleve på sådan et gourmetophold.

Nothing found...

Try again

Find de bedste gourmetophold i Sønderjylland

Sønderjylland er det helt oplagte sted, hvis du vil opleve klassisk og romantisk krostemning med et snert af gourmet. De sønderjyske kroer og hoteller byder nemlig på en uforglemmelig oplevelse i smukke og traditionelle omgivelser. Du vælger selv, om du vil på en god gammeldags kro, eller måske en fin og eventyrlig slotskro.

Men hvad med maden? Ja, den er selvfølgelig også noget for sig. Gourmetopholdene, du finder her på siden, byder nemlig på nøje tilrettelagte gourmetmenuer – med alt fra tre til otte retter, som kaster dig ud i et overdådigt madeventyr. Og til at pifte maden ekstra op, kan du vælge en lækker vinmenu, som selvfølgelig også er tilpasset de lækre retter.

Du kan også tage et kig på kroophold i Sønderjylland, hvis det ikke nødvendigvis behøver være ren gourmet, men du mere er til god, klassisk kromad.

 

Romantik og gourmetophold for to i Sønderjylland

Et godt gourmetophold nydes selvfølgelig bedst i selskab med en af dine nærmeste. Inviter din partner, en god ven, din mor eller far, eller søster eller bror med på et uforglemmeligt gourmetophold i Sønderjylland. Sammen kan I få en uforglemmelig oplevelse med god mad og masser af spændende seværdigheder og attraktioner.

Et gourmetophold for to I Sønderjylland kan danne rammer om en helt perfekt, romantisk oplevelse. I bliver indlogeret på et skønt værelse, når I ankommer. Nogle steder byder jer sågar velkommen med en god kop kaffe og et stykke kage eller en velkomstdrink. Når I er kommet godt på plads, kan I gå en tur i området – og I kan godt regne med, at de fine kroer og hoteller ligger i skønne omgivelser i det sønderjyske. Måske skal gourmetopholdet være på et af de skønne sønderjyske badehoteller.

Når det er ved at være spisetid, kan I vende tilbage til jeres værelse – måske skal I lige klæde om, så I er klar til aftenens strabadser. For der venter jer et forunderligt madeventyr på sådan et gourmetophold. Nogle gourmetophold tilbyder en lækker menu på helt op til otte retter – så I bliver sendt på en overdådig madrejse. Nyd den lækre mad i selskab med et glas vin – måske skal det oven i købet være en vinmenu. Og er I ikke til vin, kan jeres tjener uden tvivl hjælpe med at finde passende drikkevarer, der passer godt til maden.

Et gourmetophold for to er helt oplagt til at sætte lidt gang i romantikken – I kan bare slappe af og nyde hinandens selskab, de smukke omgivelser og den gode mad. Og måske skal I ud at opleve lidt af det skønne sønderjyske landskab, nu hvor I er der.

Oplev Sønderjyllands natur, kultur og historie

Oplevelser er der nemlig nok af i Sønderjylland. Og de smukke kroer og hoteller i Sønderjylland ligger godt placeret i naturskønne omgivelser i det sønderjyske landskab, som indbyder til gode gåture i området.

Vil I på en længere udflugt, er der også rig mulighed for at opleve både kultur og historie i Sønderjylland.

I kan besøge Historiecenter Dybbøl Banke, der selvfølgelig er berømt for det store slag ved Dybbøl Mølle i 1864, ligesom de fleste kender fra sangen. Vi slipper selvfølgelig heller ikke uden om, at Sønderjylland ligger lige ved den tyske grænse – og her kan I selvfølgelig også besøge den gamle grænseovergang, som også fortæller en interessant historie om livet i det område, der engang har været under tysk herredømme. I kan selvfølgelig også tage et smut over den nuværende tyske grænse og besøge den skønne by Flensborg, der ligger smukt ud til Flensborg Fjord.

Besøg også Danmarks ældste by, Ribe, der byder på mange skønne gamle huse, og den berømte Ribe Domkirke. Og skal vi godt tilbage i tiden, kan I også besøge Ribe Vikingecenter og lære en masse om Danmark i Vikingetiden.

Et besøg til Vadehavet skal I heller ikke snyde jer selv for, hvor I kan opleve det smukke vadehavslandskab og være heldig at spotte nogle af de mange – måske sjældne – fugle, der holder til her. Og fugle er der nok af i Sønderjylland. Det er nemlig også her – omkring Tønder og Ribe Marsken, hvor I kan opleve det fascinerende naturfænomen Sort Sol, hvor mange tusindvis af stære danser rundt på aftenhimlen.

I den lidt nordlige del af Sønderjylland – eller Sydjylland, som det også kaldes, kan I også finde Kongernes Jelling og se den berømte Jellingesten, der fortæller om, hvordan Danmark blev til. Besøg også den hyggelige by Kolding, hvor I finder det smukke gamle Koldinghus og Trapholt Museum.

Sønderjylland er et sandt eventyr, for de kultur- og historieinteresserede.

 

Gourmetophold tilbud i Sønderjylland

Er du på udkig efter et billigt gourmetophold i Sønderjylland, kommer du nok desværre til at lede længe. Gourmetophold har nemlig ikke ligefrem ry for at være billige – og heller ikke i Sønderjylland.

Der er heldigvis råd for det – du kan nemlig godt være heldig at finde tilbud på gourmetophold i Sønderjylland.

Flere hoteller og kroer tilbyder særlige pakkeophold, hvor en gourmetmiddag er inkluderet i prisen. Du kan også være heldig at finde særlige tilbud og kampagner på nogle af kroerne og hotellernes hjemmesider. Du kan også holde øje med, om der er bestemte tidspunkter, der er billigere end andre. Det kan være billigere at tage på gourmetophold i hverdagene end weekenderne, eller uden for ferier og højsæson.

Af andre muligheder for tilbud på gourmetophold i Sønderjylland, er at købe et gavekort til et gourmetophold. Det kan være i form af oplevelsesgavekort, som egentlig kan bruges mange steder i Danmark. Her kan du holde øje med, om det er muligt at få rabat, hvis du tilmelder dig gavekortudbyderens nyhedsbrev – så kan du nemlig være heldig at få en lille velkomst i form af rabat på køb af gavekort.

Du kan også holde øje med tilbud på gourmetophold hos både hoteller og kroerne selv, samt gavekortudbyderne i særlige tilbudsperioder. Mange steder er der gode tilbud at finde i forbindelse med eksempelvis Black Friday, som er blevet årets helt store tilbudsdag. Her kan du være heldig at spare 10-20% på gourmetophold og oplevelsesgaver.

Mad og vin på gourmetophold

Gourmetophold gavekort i Sønderjylland

Et gavekort til et gourmetophold er i det hele taget en ret god idé – især hvis du skal give gaven til andre. Kender du nogen, der er går op i finere mad og gode oplevelser, vil et gourmetophold være den perfekte gave. Med et gourmetophold gavekort kan modtageren selv vælge, hvornår og hvor opholdet skal være – og det er dermed en oplagt gave.

Du kan give din partner et gourmetophold som gavekort, og sammen kan I vælge, hvor i Sønderjylland, I vil hen. Du kan også give et gourmetophold gavekort til dine forældre, så de sammen kan få en skøn oplevelse.

 

Gourmet i Sønderjylland

Når vi taler om mad i Sønderjylland, er sønderjyderne uden tvivl berømte for deres specialiteter – her er nemlig masser af gode, lokale specialiteter. For ikke at tale om det sønderjyske kaffebord, som nok er en af de mest kendte traditioner fra Sønderjylland. Og det forstår vi sådan set godt, når vi tænker på, at det består af et overdådigt kagebord med alle de kager, vi kunne drømme om.

Men gourmet er der selvfølgelig også rigeligt af i Sønderjylland, så du finder et godt udvalg af gourmetophold i denne landsdel. Er der noget, sønderjyderne kan finde ud af, er det at lave god mad – og i den grad også, når det gælder gourmet. Her lader de dygtige kokke sig inspirere af de udenlandske køkkener, og skaber den perfekte kombination af dansk og udenlandsk-inspirerede retter, med både sjældne og mere velkendte ingredienser.

Her kokkereres på nye måder, og med stor fokus på at skabe en æstetisk oplevelse omkring hele måltidet. For æstetik er nemlig noget, der går hånd i hånd med gourmet. Det handler nemlig om at skabe en helt unik oplevelse, hvor alt fra anretning til smag, duft og konsistens går op i en højere enhed. Det er netop det, der gør gourmet til noget helt særligt.

FAQ

  • Hvad er et gourmetophold?
    Et gourmetophold er et ophold på et hotel eller en kro, hvor der er ekstra fokus på maden. Her kan du få en særligt tilrettelagt middag med i opholdet, hvor der er stor fokus på gastronomi og gourmet.

  • Hvor finder jeg det bedste gourmetophold i Sønderjylland?
    Hvilket gourmetophold der er bedst, afhænger selvfølgelig af, hvad du er til. Vil du overnatte på hotel eller kro, eller måske et slot? Desuden har dit budget nok også noget at sige. Vælg den type ophold, du er mest til, og så kan du tage et kig på menuen.

  • Hvad koster gourmetophold i Sønderjylland?
    Prisen på gourmetophold i Sønderjylland varierer meget. Et gourmetophold for to personer koster som regel fra omkring 1.800-2.000 kroner for en overnatning.