Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84

Golfophold Fyn

Drømmer du om et golfophold på Fyn, skal du ikke lede meget længere. Her kan du nemlig læse alt om golfophold på Fyn, og de muligheder der er.

Fyn er en skøn ø med masser af flot natur og hyggelige byer. Her er mange skønne hoteller, du kan overnatte på og nyde god mad. Du finder også flere hoteller og kroer, der tilbyder golfophold. Du kan også vælge at kombinere et hotelophold på Fyn med en tur på en af de fynske golfbaner, men så skal du selvfølgelig selv stå for din greenfee og evt. leje af køller mm.

Billedet er fra Hotels.com
slotsophold fyn

Hindsgavl Slot

Middelfart, Fyn

Hindsgavl Slot ligger placeret Fænøsund, ved Middelfart. Her får du smuk natur og udsigt ud over havet med Lillebælt. Hotellet har over 121 værelser, som alle er blevet inspireret af den flotte slotsstil og med et tvist af en moderne renovering. På slottet kan du glæde dig til en omgang lækker mad, hvor kokken selv har stået for at sylte alt deres frugt og grønt fra slottets køkkenhave. Her får du lov til at få en smagsoplevelse ud over det selvvanlige. Slottet bruger lokale leverandører eller råvarer fra deres egen køkkenhave på 10.000 m2. I køkkenhaven avler de både frugt,

Hotellet har: Restauranter og bar/lounge - Tæt på stranden - Vandre-/cykelstier i nærheden - Golf i nærheden - Gratis parkering på stedet

Laveste pris for 2 personer: 1,645.00 DKK

Reserver / Læs mere

Spil golf på Fyn

Vil du spille golf i smukke omgivelser, er de fynske golfbaner helt oplagt. Det er heller ikke uden grund, at Visit Fyn kalder Fyn for Danmarks uopdagede golfparadis. Her finder du nemlig topmoderne golfbaner i skønne omgivelser. Den fynske natur er noget for sig selv – og det er golfbanerne i den grad også.

Her kan du slippe lidt væk fra den travle hverdag, mærke den friske luft og komme ned i gear. En tur på golfbanen kombineret med et hotelophold kan give dig en skøn og uforglemmelig oplevelse med ro, afslapning og god mad.

 

Golfophold tilbud på Fyn

Et golfophold kan godt blive dyrt, når der både skal være overnatning, morgenmad og eventuel aftensmad, samt greenfee inkluderet. Er budgettet lidt småt, kan det derfor være godt at overveje, hvad du vil give for et golfophold, og om du selv vil sammensætte det eller vælge en pakkeløsning.

Vil du gerne spare lidt penge på golfophold på Fyn, kan det være en god idé at gå efter de specifikke golfophold. Nogle hoteller tilbyder særlige hotelpakker, hvor der er mad, samt adgang til en nærliggende golfbane inkluderet. Det kan dog også have sine fordele at sammensætte dit eget golfophold, da du på den måde selv kan vælge hotel og golfbane, og dermed gå efter lidt billigere løsninger, hvis budgettet er lidt stramt.

Du kan også holde øje med hotellernes og kroernes hjemmesider, da der kan komme særlige tilbud i forbindelse med weekender og ferier.

Har du mulighed for det, kan du også spare lidt penge på golfophold ved at tage af sted i hverdagene. Weekend og ferier er som oftest lidt dyrere – medmindre hotellerne har særlige kampagner med tilbud.

Hold også øje med golfophold tilbud til Black Friday – måske er der gode tilbud på Fyn.

 

Golf og romantik – golfophold for to på Fyn

Golf er en hyggelig og afslappende sportsgren, der kan nydes med kæresten. Her er ingen stress og jag, og I kan bare nyde de skønne omgivelser og hinandens selskab, mens I går rundt mellem de forskellige huller på golfbanen.

Så hvorfor ikke kombinere en tur på golfbanen med et romantisk hotelophold? Her bliver I indlogeret på et dejligt værelse, hvor I kan slappe af efter en lang dag på golfbanen. I kan nyde den gode mad i restauranten – måske en lækker gourmetmenu, eller et skønt måltid a la carte. Og når I er friske og veludhvilede den næste dag, kan I nyde hotellets lækre morgenmad med en god kop kaffe.

Lyder et romantisk hotelophold som noget for dig og din partner, men er I ikke så meget til golf? Så kan det være I skal tage på et skønt spaophold eller måske en tur på et afslappende badehotel?

 

Fyn er mere end golf i lange baner – oplevelser på Fyn

Foruden skønne moderne golfbaner byder Fyn også på mange andre gode oplevelser og seværdigheder. Den fynske natur er noget for sig og bestemt et besøg værd. Så kommer du fra Jylland eller Sjælland, og drømmer du om et golfophold i afvekslende omgivelser, vil Fyn være oplagt. Så er armene blevet trætte af at svinge golfkøllen, kan du tage på tur og opleve de fynske seværdigheder.

Besøg den fynske hovedstad, Odense, hvor du kan lære vores folkekære H.C. Andersen lidt bedre at kende, eller hvad med et smut forbi Brandts Klædefabrik, der byder på både kunst, kultur, shopping og god mad. Er der en lille togentusiast gemt i dig eller din rejsemakker, kan et besøg på Danmarks Jernbanemuseum være en glædelig oplevelse.

Er du på golfophold i det midt- eller sydfynske, kan du også tage et smut forbi Egeskov Slot, eller hvad med en tur til Svendborg eller det sydfynske øhav.

Fyn er fin – og Fyn er skøn. Her finder du natur, slotte og herregårde, og masser af kulturelle og historiske seværdigheder. Ikke nok med det kan du få en skøn gastronomisk oplevelse i det fynske, både på de populære hoteller og de større og mindre restauranter rundt omkring på Fyn. Nyd en god frokost af friske og lokale råvarer, inden golfkøllen skal svinges.

Måske skal golfopholdet kombineres med en tur langs de skønne fynske kyster – så kunne det være noget med et weekendophold på fyn. Så kan du fyre godt op for en oplevelsesrig weekend eller ferie i det fynske.

Golf og spa på Fyn

Golf og spa på Fyn

Du kan også kombinere dit golfophold med spa på Fyn ved at besøge et vaskeægte golf- og spahotel. Så får du en fuldendt oplevelse med et både aktivt og afslappende ophold. Når armene er blevet trætte af at skyde golfbolden afsted, kan du slappe af i de skønne spafaciliteter. Nyd de varme bade, eller hvad med en god omgang massage til de ømme golfmuskler. Golf og spa på Fyn er den helt perfekte kombination af natur, golf, afslapning og velvære.

Vil du allerhelst bare springe golfen over, kan du også ”nøjes” med et spaophold på Fyn. Her får du rig mulighed for ren og skær afslapning, ro og velvære. Tag din partner eller kæreste med og nyd et skønt og afslappende ophold med ren luksus og god mad.

 

Hvad skal jeg pakke til golfophold på Fyn?

Skal du på golfophold på Fyn, skal du selvfølgelig sørge for at pakke en taske eller lille kuffert – men hvad skal der nu lige pakkes med?

De fleste hoteller har styr på sengetøj og håndklæder, så det behøver du selvfølgelig ikke have med. Men du bør huske:

 • Tøj til både ude og inde
 • Toiletsager
 • Pung og kreditkort
 • golfudstyr

 

Har du allerede golfudstyr, foretrækker du nok at have dit eget med. Men er golf lidt nyt for dig, og har du ikke dine egne golfkøller, kan du leje det i golfklubben. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du har tøj med til når du opholder dig på hotellet – gerne noget lidt afslappende tøj – og så bør du jo også have tøj med til turen (eller turene) på golfbanen.

Toiletsager og tandbørste er ligeledes en god idé at have med, og selvfølgelig skal du også huske din pung og kort. Men så burde du også være dækket godt ind.

Er du glad for bøger, kan du også medbringe en god bog, du kan læse i sengen på hotelværelset inden sengetid.

FAQ

 • Hvad koster et golfophold på Fyn?
  Prisen på et golfophold koster fra omkring 1.000 kroner. Mindre kan også gøre det, men her er greenfee’en sjældent inkluderet, og så skal du selv spæde til. Til gengæld kan du vælge det hotel, du har lyst til, samt den golfbane du ønsker at spille på.

 • Hvad er det bedste golfophold på Fyn?
  Der findes mange virkelig gode golfbaner på Fyn, og flere rigtig skønne hoteller tilbyder golfophold. Vælg et af de gode hoteller med golfophold, eller sammensæt selv dit helt perfekte golfophold med et hotel og en tur på en nærliggende golfbane.

 • Hvor kan jeg spille golf på Fyn?
  På Fyn er der intet mindre end 15 golfbaner fordelt rundt omkring på øen. Du kan blandt andet spille golf i Odense, Svendborg, Middelfart eller Kerteminde.