Glamping Camping Danmark

Hvem elsker ikke at holde ferie og få muligheden for at slappe helt af både i sind og krop. En af de nyeste trends er tage på glamping. Glamping er en luksus camping ferie, hvor du blandt andet kan bo i et luksuriøst telt eller hytte. Her vil du få den hyggelige camping stemning og samtidig være utrolig tæt på den smukke natur, som Danmark kan tilbyde. 

Ordet glamping kommer fra en sammensætning af glamorous og camping, som naturligvis betyder en glamourøs camping. Glamping kommer oprindeligt fra USA, men det er noget som vi dansker helt klart har taget til os og blevet vældig glad for. 

Er du ikke til de åbne shelters og telt oplevelser ude i skoven, men stadig nyder mange af naturens egenskaber, så vil glamping camping være det helt rette valg for dig.

Glamping hos Marsk camp

Glamping hos Marsk camp

Skærbæk, Syddanmark

Trænger du til en luksuriøs overnatning tæt på smukke naturomgivelser, så vil et Glamping ophold på Marsk Camp. Her får du et ophold i et telt, hvor du vil få en privat terrasse.  Glamping teltene er på 24 m2 og er indrettet med 140 x 200 seng. Her ud over er der indrette et hyggeligt stueområde med 2 sovesofaer, som er med til at give 4 sovepladser mere. Hermed er der plads til i alt 6 personer.  Inde i teltet finder du alt du skal bruge til lave mad. Her finder du både elkedel, køleskab og el kogeplade, samt gryder

Hotellet har: Gode senge - Privat terrasse - Rengøring af teltet - Adgang til Marsktårnet - Parkering

Laveste pris for 2 personer: 1,395.00 DKK

Reserver / Læs mere
Wellness Glamping hos thorseng nature resort

Wellness Glamping hos thorseng nature resort

Svendborg, Syddanmark

Inde i midten af den utrolig smukke natur og rolige omgivelser finder du Thorseng Nature Resort med mulighed for overnatning i glamping telte. Her kan du opleve solnedgangen, fuglekvidren og få sjælen til at falde i den dybeste ro.  Thorseng Nature Resort ligger i Tåsinge ved Svendborg, som er meget tæt på den private stand. Du har mulighed for at spise på resortets cafe, eller forkæle dig selv med træning, spa eller nogle af de andre aktiviteter som stedet kan tilbyde.  Du har her mulighed for at vælge mellem enten Luxury Suites eller Tree Tents ophold. Her vil du få

Hotellet har: Sengetøj og håndklæder - Inkl. måltider - Privat strand med badebro - Adgang til spa faciliteter - Varmeblæser til de kolde måneder

Laveste pris for 2 personer: 5,490.00 DKK

Reserver / Læs mere
Glamping hos Nystrup Camping Klitmøller

Glamping hos Nystrup Camping Klitmøller

Thisted, Nordjylland

I smukke Klitmøller finder du Nystrup Camping, hvor der er mulighed for overnatningen i et glamping telt. Det luksuriøse overnatning med ægte friluftsliv følelse.  Klitmøller giver utrolig mange magiske omgivelser af både hav, enge, klitter og meget meget mere. Klitmøller ligger tæt på den smukke Nationalpark Thy, som er placeret langs Vesterhavet.  Nystrup camping glamping telte er lavet af bæredygtigt bomuld og er indrettet med dobbeltseng, samt udendørs privat terrasse, hvor der kan nydes mad på ildsted og nyde naturen i udendørsmøblerne. Der er varmekilde, som kan bruges til de kolde aftener. Herudover er der køleskab, elkedel, kaffemaskine i teltet. 

Hotellet har: Gode senge - Privat terrasse - I smukke naturgivelser - Varmekilde i kolde måneder - Spil

Laveste pris for 2 personer: 1,595.00 DKK

Reserver / Læs mere

Hvad kan man forvente af et glamping ophold?

Et glamping ophold minder på ingen måde om en almindelig telt- og hyttetur. Nogle vil mene at man tager de luksuriøse ting fra hotellets verden og sammensætter det med et almindelig telt. Mange glamping ophold er så eksklusiv at man nogle af stederne får både eget toilet og bad, samt strøm i hytterne eller teltene. 

Dette gør det muligt for dig at kunne lave mad og have lys hele døgnet rundt, som er med til at gøre aftenerne mere hyggelige. 

En af fordelene ved glamping er, at du ikke skal have ondt i ryg dagen efter fra at have ligge på en meget tynd luftmadras. Ved glamping camping har du mulighed for at sove i en rigtig seng og dermed få en dejlig nattesøvn. 

 

Meget mere end bare et luksustelt

Glamping er meget mere end bare en telt overnatning. Her får du en overlevelse for livet, som enten du alene eller dem du tager på glamping sammen med kan nyde. Her vil et telt oplevelse føles som noget helt specielt, som man ikke lige glemmer. 

Glamping er også en god løsning for de familier, som ikke er enig om hvilken form for ferie de ønsker. Ønsker den ene en aktiv ferie og den anden et luksuriøst ferie, så får i her noget fra begge verdener og dermed er begge jeres ønsker opfyldt. 

En fordel ved glamping er, at du her ikke selv skal stå for at tage teltet ned eller sætte det op for den sags skyld. 

Ønsker du heller et spaophold, så kan du finde dem her

 

Glamping ophold giver dig en god naturoplevelse

Ønsker du at overnatte i naturen, hvor du kan nyde det smukke danske landskab, om det så er en smuk skov, vand eller eng. Ved Glamping er der stort set altid mulighed for at blive vækket af lyden af fuglekvidder. Her har du muligheden for at vandre rundt om de smukke områder og få set naturens gaver i området. Der vil både være mulighed for at se gåstier, cykelruter, vandløb eller hav. 

Efter en lang tur i de smukke omgivelser er der mulighed for at slappe helt af inde eller uden foran glamping teltet. Mange glamping pladser har bygget terrasser ved siden teltet, så man selv kan vælge om man ønsker at sidde indendørs eller udendørs og nyde sit ophold. 

 

Sæson for Glamping

Der er højsæson og lavsæson for glamping. Mange af glampingstederne kan bestilles hele året rundt. Dette afhænger dog af glampingstedernes ejer. 

Højsæson finder steder i stort set hele børnenes sommerferie fra d. 1. juni til og med d. 31. august. 

Lavsæsonen for glamping finder herefter sted i de resterende måneder, fra d. 1. september til og med d. 31. maj. 

 

Fordele ved glamping

Der findes rigtig mange gode grunde til at skulle tage på Glamping, en af grundene er, at her får du mulighed for at være tæt på naturen, uden at gå på bekostning af teltet, underlag eller renligheden. Her får du det hele, alt det vi vil kalde for en ægte naturoplevelse med luksus fordele. 

En af de store fordele ved at tage på glamping er, at du ikke kommer til at fryse om natten. Mange af glamping teltene er indbygget med varme, samt med gulvvarme i badehuset. Dog anbefales det dog stadig at hvis man tager på glamping i de kolde vintermåneder, at man husker at medbringe ekstra tøj og hjemmesko, så man kan holde til kulden. 

Hvis du er mere til hotelophold, så kan du også finde dem her

FAQ 

 • Hvor henne kan jeg tage på Glamping?
  Det populære glamping ophold er blevet så populært at du faktisk kan tage på glamping i stort set hele Danmark. Der findes få stykker på sjælland, fyn og Sønderjylland, men en del flere steder i øst midtjylland og Nordjylland.
  Du skal dog være opmærksom på, at der er meget stor forskel på de forskellige typer af steder og deres holdning til hvad et glamping sted skal kunne og være. Derfor er det altid en god ide først, at tjekke anbefalinger og tjekke stederne ud. På vores side har du mulighed for at læse om nogle af landets glamping muligheder.  

 • Skal jeg selv slå Glamping teltet op og ned?
  Nej, det skal du ikke. Ved glamping har de sørget for at du bare skal komme som du er og nyde din ferie og de smukke omgivelser.

 • Hvad koster glamping?
  Priserne afhænger naturligvis efter hvor henne i landet du ønsker at tage på glamping og hvilken form for glamping telt du ønsker at overnatte i. Priserne på at tage på glamping ligger på alt mellem 500 kr. til 3500 kr. for en enkelt nat. Hos mange er der mulighed for at overnatte flere personer, så derfor kan du sagtens tage på glamping med hele familien. 

 • Kan man godt tage på glamping med en overnatning?
  Ja, du kan faktisk selv vælge hvor mange overnatninger du ønsker at tage. Om det så er en overnatning eller en hel uge, det er helt op til dig.