Deal ophold

Vi elsker jo rabatter og gode tilbud – og det kan godt være lidt svært at finde rundt i de mange tilbud på ophold rundt omkring. Det er jo ikke ligefrem sådan, at vi kan finde dem i tilbudsavisen eller i butiksvinduerne på gågaden.

Vi ønsker derfor at gøre det nemmere for dig – og derfor kan du her læse mere om ophold på tilbud, og hvor du kan finde ophold deals.

 

Hvilke ophold kan jeg finde på tilbud?

Lige så mange typer ophold der findes rundt omkring i Danmark, lige så mange typer deal ophold er det muligt at finde. Du kan finde masser af gode deals på et væld af ophold. Herunder kan du læse om nogle af de forskellige opholds deals:

 

Spaophold deal

Luksus, afslapning og masser af velvære – lyder det godt? Så hold øje med spaophold deals, hvor du kan få gode rabatter på skønne og afslappende spaophold i Danmark. Her kan du nyde godt af de lækre spafaciliteter, få god mad og masser af afslapning.

Find de bedste spaophold i Danmark her.

 

Gourmetophold deal

Gourmetophold er sjældent at finde i den billige ende, men derfor kan du sagtens være heldig at finde gode gourmetophold tilbud. Der er også mulighed for at finde ophold, hvor du får et kombineret luksus- eller spaophold med gourmetmiddag, og det lyder jo heller ikke helt tosset.

Læs mere om gourmetophold her.

 

Romantisk ophold deal

Romantik er som regel noget vi er med til selv at skabe, men det kan også gøres lidt nemmere med et romantisk ophold på en dejlig kro eller et romantisk hotel eller slot. Lad hotellet eller kroen danne de perfekte rammer for et romantisk ophold, og se hvilke gode deals der er med romantiske ophold.

Læs mere om romantiske ophold her.

 

Kroophold deal

Tag på et hyggeligt og afslappende ophold med god mad på en af de mange skønne kroer i Danmark. Særligt Sønderjylland er en populær destination til kroophold, og du kan også sagtens finde deal ophold i Sønderjylland og andre dele af landet.

Læs mere om kroophold i Danmark her.

deal ophold

Hvor kan jeg finde ophold på tilbud?

Nogle af de dealsites, der tilbyder ophold deals og gode tilbud på ophold er:

Her kan du vælge mellem mange typer ophold – romantisk ophold deal, kroophold deal, weekendophold deal og meget mere. På enkelte af hjemmesiderne kan du også filtrere opholdene efter lokation. På den måde kan du nemt finde ophold deal Jylland, ophold deal København eller ophold deal Fyn.

Deal ophold i Danmark er der masser af – og vil du gerne længere væk, tilbyder flere af de danske dealsider også ophold deals i udlandet.

Kan du ikke finde det helt rette tilbud på ophold, kan du altid holde øje hos forhandlerne. Du kan også tilmelde deres nyhedsbrev, så du er opdateret om de gode tilbud. Ellers kan du også sagtens være heldig at finde tilbud på ophold andre steder – for eksempel på kroernes og hotellernes hjemmeside. Af og til tilbyder de nemlig særlige ophold til en god pris.

Du kan også tage et kig på forhandlere af oplevelsesgavekort. I tilbudsperioder kan du nemlig sagtens finde tilbud på oplevelsesgavekort, som du jo med fordel kan bruge på hotelophold eller kroophold i Danmark.

FAQ

  • Hvad er deal ophold?
    Deal ophold er et tidsbegrænset tilbud på ophold, du ofte kan finde på dealsites.

  • Hvilke deal ophold findes der?
    Det er muligt at finde mange forskellige deal ophold – du kan finde kroophold, luksusophold, spaophold, gourmetophold, golfophold og meget mere.

  • Hvad koster deal ophold?
    Det kommer an på førprisen, samt hvor stor rabatten er. I nogle deals kan du spare op til 60-70%.