Sådan får du det bedste ophold i Skagen

Dette indhold er sponsoreret

Planlægger du at besøge Danmarks nordligste punkt? Og er du lidt i tvivl om, hvordan du får mest ud af dit ophold? Så er du havnet det helt rette sted! I denne artikel giver vi dig nemlig inspiration til, hvad du bør se og opleve i Skagen, så du kan få det bedste ophold i Skagen. Så læn dig godt tilrette og glæd dig – Skagen er tættere på, end du tror!

det bedste ophold i skagen

Det skal du se

Det overrasker nok ikke, at der er masser af ting at se i Skagen. Og hvad skal du så vælge? Hvis det er din første tur til Skagen, er du nødt til at opleve Grenen. Uanset årstiden er det altså en fantastisk oplevelse at stå helt ude på spidsen af den og se, hvor Skagerrak og Kattegat møder hinanden, og bølgerne kommer ind fra hver deres side! Overvej evt. også om en tur med Sandormen ikke skal være en del af oplevelsen.

Blandt andre ting, du heller ikke må gå glip af, er også Det Grå Fyr, som med sine 46 meter er Danmarks næsthøjeste fyr. Derudover, så finder du et andet af byens vartegn, nemlig Den Tilsandede Kirke, ca. 4 km. udenfor Skagen. Den er noget af et spektakulært syn!

Og ellers, så gælder det bare om at gå rundt i Skagens gader og stræder og opleve den fantastiske atmosfære, som den hyggelige by har at byde på!

 

Her skal du bo

Der er mindst lige så mange overnatningsmuligheder som seværdigheder i Skagen. Så hvor skal du vælge at overnatte? Når du skal vælge et hotel i Skagen, kan det være en god idé at vælge et, der ligger på bygrænsen. På den måde får du det bedste fra to verdener – du er tæt på den smukke natur, og samtidig også tæt på Skagens midtby, da Skagen ikke er større, end at du hurtigt kan slentre fra dit værelse og ned til havnen.

 Inden du vælger hotel, så tag evt. også et kig på hvor mange stjerner, de forskellige hoteller har. Stjerner og kvalitet hænger som regel sammen, også på trods af, at det ikke nødvendigvis er dyrere. Vælger du f.eks. et firestjernet hotel, vil du opleve, at du får rigtig meget ekstra for pengene – det kan både være i form af pool, men også restauranten, som så har et menukort, du uden tvivl vil finde fristende.

Tilbage er der kun at sige – velkommen til Skagen!