Warning: file_put_contents() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/opholdsguiden.dk/public_html/wp-content/plugins/heylink/heylink.php on line 84
Find gourmetophold hos Leonora Holidays - Danmarks nye rejsebureau!

Find gourmetophold hos Leonora Holidays

Dette indhold er sponsoreret

At rejse er at leve. Disse ord er lige så sande i dag, som dengang H.C. Andersen nedskrev citatet for første gang. Det er nemlig vigtigt at komme lidt væk fra hverdagen engang imellem og få et pusterum, hvor livet kan mærkes og nydes. 

marten-bjork-iXed2ZaTobo-unsplash

Rejser i det skønne Danmark

Men at rejse behøver ikke at være ensbetydende med mange ugers ferie, udenlandske rejser, planlægning og et stort budget. For at rejse kan også være tæt på hjem, nemlig inden for de danske grænser.

Danmark er nemlig et land med meget at byde på. Med en spændende historie, livlig kultur, unik natur og stimulerende mad kan Danmark byde på det hele. Du kan derfor med god ro i sindet planlægge en tur i det danske land og stadig få en god ferie for pengene.

 

Et rejsebureau med det hele

Leonora Holidays, som du kan finde på leonora-holidays.dk, er et nyt dansk rejsebureau, som har specialiseret sig i rejser og ophold i Danmark. Dette gør bureauet ved at håndplukke unikke ophold og områder i Danmark, som kan give dig høj kvalitet og en særlig tur. 

Bureauet har en meget overskuelig hjemmeside, hvor du nemt og simpelt kan booke et ophold  over hele landet. Inde på hjemmesiden leonora-holidays.dk finder du et stort udvalg af muligheder rundt omkring i Danmark.

 

Fleksibilitet og god kundeservice 

Med Leonora Holidays får du al den fleksibilitet, som du kunne ønske. Du bestemmer nemlig helt selv, hvilke datoer og hvor længe du ønsker dit ophold skal vare. Dermed er der ingen begrænsninger for datoer og tid, så du kan komme afsted på dit ophold, når det passer ind i din kalender. 

Derudover tilbyder bureauet også en exceptionel kundeservice. Der er fuld fokus på en god oplevelse, og derfor får du rådgivning og hjælp til din planlægning af et ophold. Alle priser er også angivet som de er, så du ikke får nogle overraskelser under booking af dit ophold. 

 

Et ophold med fuld fokus på forkælelse

Hvis du ønsker at forkæle dig selv med et weekendophold i Danmark, så kan du med fordel overveje et gourmetophold hos Leonora Holidays. Her er der fuld fokus på forkælelse og nydelse af livets mange goder. 

Med et gourmetophold får du overnatning på et charmerende logi. Dette kan enten være på en historisk kro, et gods, på et hotel eller et helt fjerde sted. Fælles for alle mulighederne er dog den udsøgte mad, som vil være inkluderet i dit ophold.

Ved et gourmetophold er opholdsstedet nemlig nøje udvalgt efter hvad stedet har mulighed for at tilbyde af gourmetretter. Dermed bliver du forkælet med udsøgt mad under dit ophold, så dine sanser bliver stimuleret og du går mæt og tilfreds i seng.

Et gourmetophold er den ultimative måde at komme væk fra hverdagen på, der er fyldt med de samme hurtige retter og andre køkkenpligter. I stedet skal du blot slappe af i et hyggeligt sted og lade dig forkæle af god mad under dit ophold. 

 

Bliv inspireret af dine muligheder

Inde på hjemmesiden finder du et stort udvalg med mange muligheder. Derfor har du rig mulighed for at blive inspireret, også hvis et gourmetophold ikke er det, som du leder efter. 

Du kan for eksempel søge på ophold i bestemte byer eller i bestemte landsdele, og se alle dine muligheder i disse områder. 

Du har også mulighed for at søge på specifikke typer ophold. Har du for eksempel brug for at komme væk fra hverdagen for en stund, så er der et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor du ikke behøver at tage fri fra arbejde.

 

Få en anderledes oplevelse

Hvis du ønsker en historisk oplevelse, så kan du tage på et kroophold. Her kommer du helt tæt på Danmarkshistorien, når du bor på en kro i en ældre by i Danmark. 

Ønsker du at forkæle den royale side af dig selv, så kan du booke et slotsophold eller et gods ophold. Her kan du få lov til at få en royal eller adelig oplevelse, når du sover i de skønne omgivelser af et slot eller et gods. 

Hvis du ønsker at prøve noget anderledes, så kan du booke et ophold i en en tidligere arrest. Dermed får du overnatninger i en gammel fængselscelle, og kan prøve livet af bag tremmer.