Bed and Breakfast Sønderjylland

Er du på udkig efter bed and breakfast i Sønderjylland, er du garanteret at finde et godt sted. Her er nemlig rigtig mange muligheder. Find et sønderjysk bed and breakfast, der passer dig, og tag på et ophold i det smukke Sønderjylland.

Billedet er fra Hotels.com
Eleonoras
Eleonoras
Eleonoras
Eleonoras
Eleonoras
Eleonoras
Als Kloster

Eleonoras

Ribe, Sønderjylland

Eleonoras er en smuk gård fra 1600-tallet. Gården befinder sig i smukke og rolige omgivelser midt i Nationalpark Vadehavet. Her er der rig mulighed for at nyde de historierige rammer eller den smukke natur.

Hotellet har: Morgenmad tilgængelig - Terrasse - Have - I en nationalpark - Vadehavscentret: 16 minutters gang

Laveste pris for 2 personer: 700.00 DKK

Reserver / Læs mere

Bo privat med bed and breakfast i Sønderjylland

Bed and breakfast er en god mulighed for at tage på weekendophold eller overnatning et nyt sted i Danmark, uden du behøver overnatte på et stort og travlt hotel med mange gæster. På bed and breakfast indlogeres du i det private hjem, hvor de har værelser særligt indrettet til gæster.

Som navnet lyder får du en seng at sove i til natten, og den følgende morgen bliver du budt på et dejligt morgenmåltid at starte dagen på, inden du tager ud og oplever det sønderjyske landskab og de hyggelige byer.

Vil du læse mere om bed and breakfast, så hop over på vores side om bed and breakfast i Danmark, hvor vi har samlet en oversigt over de bedste bed and breakfast i hele Danmark.

Hvis du har særlige ønsker til det geografiske område, kan du hoppe direkte hen til de bedste bed and breakfast i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

FAQ

  • Hvad koster bed and breakfast i Sønderjylland?
    Bed and breakfasts er uden tvivl billigere end hoteller, og i Sønderjylland kan du få en overnatning på B&B fra omkring 300 kroner per person.

  • Hvad er bed and breakfast?
    Bed and breakfast er et lille udlejningssted, oftest i private hjem, hvor du kan overnatte på et værelse og få morgenmad. Det er ligesom et hotel, men meget mindre, og det er oftest værterne selv, der står for rengøring og madlavning.

  • Er der mange bed and breakfasts i Sønderjylland?
    Det kan du bide spids på, at der er. Sønderjylland er tæt på Tyskland, hvor bed and breakfasts også er meget populære – her går de under navnet Zimmer, hvor du ofte kan støde på Zimmer Frei skilte.